co tu tak pusto????
MAŁA_MI idziesz jak burza na tych studiach. Gratulacje!!! Obrona w czerwcu, ale pomysl sobie ,ze na swoim ślubie będziesz już po wszystkim :-)
IDA Ty znów chora? Ejjj co to ma znaczyć?! Tak na wiosnę? Bierz się w garść. Energii i zdrówka życzę.
WIOLI fajowo ,ze u Was tez już wiosna na całego. Trampolina? Ale bomba, sama bym poskakała ;-)
ROXI Ty tez chora????eeee kuruj się malutka :-(. widzę ,ze rozbijanie się po kuchni to nie tylko mój Dorian trenuje. Ostatnio stukał łyżeczką w talerzyk i robił to tak dobitnie ,ze talerzyk się rozbił :-( takich akcji i strat w domu mam więcej. W sklepie tez mam oczy dookoła głowy co by jeszcze tam czegoś nie narobil. Widzę ,ze obie obkupilysmy maluchy w butki wiosenne. Ja w niedziele przed spacerkiem pojechalam do Bartka, bo w tych zimówkach to już mu się noga strasznie pocila.
RYSIA Miłcio chory??? Jejku :-(. A jak dzisiaj? Pewnie nocki nieciekawe przez ten katar?
DZIULKA Ty przyjeżdzasz do PL? Wow , super. Może i mnie uda się z Tobą spotkac (o ile w tym czasie nie będę się gdzieś wczasowac) Widzę ,ze u Was już ful lato! Ty w klapeczkach , małż w krótkich spodniach – suuuper. Leane widze mostek się spodobal.
AGUSINKA u Was widzę elmo w TV a u nas niezbędny do tulenia przed snem.
EMILIAB z całą pewnoscią możesz być dumna z Kuby. Brawo!!!!
KANIA zazdroszcę tego gadania Oliwki. Kiedy wreszcie u nas się zacznie??? A jak ze zdrowiem? Lepiej? A Twój zołądek i kręgosłup?
MAKUC no mamy :-( . Mięlismy tylko przerwę kilka tygodni i dziś znów, ale w tym tygodniu już się zakończy... oby ;-) A jak tam Alicjusz? Jej wysypka zniknęła?
Wiecie co? Mój Dorian ma nas (rodziców) absolutnie w nosie. W galerii handlowej jak tylko puszczę jego rękę ucieka ! Nawet się nie obejrzy czy lecę za nim. Byle dalej! Patrzylam specjalnie z dystansu czy się odwróci , poczeka .... ale gdzie????!!!! SKĄD!!!! :-(