wioli83
Fanka BB :)
Czesc
Mala mi happy wiem wiem daje mu wode na lyzeczce gora dwie bo i tak wiecej niechce a i tak zaraz wymiotuje:-(
kania niema tutaj jako takiej izby przyjec jest emergency w szpitalu gdzie trzeba czekac 10 godz bezwzgkedu na to czy masz katar czy zawal co oni tu mu pomoga z bartkiem bylam i kazali mu pic tylko i finito
Kubus dzus normalnie przespal cala noc ale wstal i po 15 min znowu zwymiotowal myslalam ze juz bedzie dobrze:-(
Przepraszam ze nie czytam reszty ale niemam sily i czasu jak tylko sie uspokoi sytuacja bede bardzuej sktywna
Mala mi happy wiem wiem daje mu wode na lyzeczce gora dwie bo i tak wiecej niechce a i tak zaraz wymiotuje:-(
kania niema tutaj jako takiej izby przyjec jest emergency w szpitalu gdzie trzeba czekac 10 godz bezwzgkedu na to czy masz katar czy zawal co oni tu mu pomoga z bartkiem bylam i kazali mu pic tylko i finito

Kubus dzus normalnie przespal cala noc ale wstal i po 15 min znowu zwymiotowal myslalam ze juz bedzie dobrze:-(
Przepraszam ze nie czytam reszty ale niemam sily i czasu jak tylko sie uspokoi sytuacja bede bardzuej sktywna

) ostatecznie pójde w mojej grochowej kiecce a Iś w róż oblekę ;-) jeszcze musze mieszkanie nieco bardziej ogarnąć bo przyjeżdżamy Isie położyć spać i wracamy a z małą zostaje nam przyjaciel, który już sie nieźle stresuje :-) super że sie nam zgodził bo inaczej nie mielibyśmy z kim Isi zostawić (ciocia isiowa imprezuje razem z nami ;-) ) całe szczęście Iś właśnie mi usnęła więc przynajmniej marudzić nie bedzie ;-) może 
. Obudził się w momencie,kiedy zagniatałam ciasto na kopytka. I to tak się darł,jakby go co najmniej obdzierali ze skóry
.
a kopytkami możesz się dzielnąć, lubię ale nie umiem robić
no to jej tłumaczę ze zrobimy zupkę, zjemy i pójdziemy na podwórko, a ta dalej ryk... no to się wqrzyłam, wrzuciłam do gara wsio zeby się gotowało i poszłam ją uśpić. a teraz w końcu coś JEM:-)
ehhh, nie rozumiem tego mojego dziecka