rysia85
matka wariatka:)
hejka Mamuśki
Ja tylko przelotem (czy jak kto woli przeciągiem
).Humor mam do bani,jest mi źle i w ogóle mam jakąś chandrę która ni chu chu nie chce mi przejść
Wszystkiego i wszystkich mam dosyć i najchętniej w samotności zaszyłabym się gdzieś (gdzie pieprz rośnie) z dużą ilością alkoholu aby za dużo nie myśleć
aaa i żeby nie było nie potrzebuje pocieszenia,nic konkretnego się nie stało...po prostu ogarnęła mnie jakaś NIEMOC (i muszę zdusić ją w zarodku)
Przepraszam że Wam nie odpisuje,że Was zaniedbuje (ale pewnie jeszcze kiedyś się to zmieni)a tymczasem jedyny post do którego się cofnęłam jest post Wioli-dlatego kochana życzę Ci dużo cierpliwości i wytrwałości a Kubusiowi dużo,dużo,dużo zdrówka
:-)
Całuje Was wszystkie i przesyłam pozdrowionka:*
Ja tylko przelotem (czy jak kto woli przeciągiem
).Humor mam do bani,jest mi źle i w ogóle mam jakąś chandrę która ni chu chu nie chce mi przejść
Wszystkiego i wszystkich mam dosyć i najchętniej w samotności zaszyłabym się gdzieś (gdzie pieprz rośnie) z dużą ilością alkoholu aby za dużo nie myśleć
aaa i żeby nie było nie potrzebuje pocieszenia,nic konkretnego się nie stało...po prostu ogarnęła mnie jakaś NIEMOC (i muszę zdusić ją w zarodku)
Przepraszam że Wam nie odpisuje,że Was zaniedbuje (ale pewnie jeszcze kiedyś się to zmieni)a tymczasem jedyny post do którego się cofnęłam jest post Wioli-dlatego kochana życzę Ci dużo cierpliwości i wytrwałości a Kubusiowi dużo,dużo,dużo zdrówka
:-)Całuje Was wszystkie i przesyłam pozdrowionka:*
kania na wszystko przyjdzie czas narazie sie powstrzymuje bo mieszkamy u niej ale może już niedługo,czekamy na mieszkanie i wtedy sie dowie co mysle.Bo ej sory my mamy jeden pokój a mieszkaja jeszcze z nami dwie jej córki z rodzinkami i oni maja po 3 pokoje a za prąd itp opłaty musimy płacić tyle samo a ja raczej duzo w jednym pokoju nie wyswiece
reszta ewentualnie później;-)aha, wioli, 3mam:-)
. Mam nadzieję,że szybko uda wam się znaleźć coś własnego