wioli83
Fanka BB :)
Dzien doberek
Dawidowe i jak laura?mam nadzieje ze zdrowiutka poszla do zlobka:-)ja tez czasem mam taki dzien ze siedze i rycze niewiadomo czemu
w ikei kupilam same drobne rzeczy lsmpki dla chlopcow roznego rodzaju pojeminiki do kuchni posciel ramki mialam kupic szafe dla kuby wczesniej mi sie podobala w ikei zmienilam zdanie a teraz zaluje ze nie kupila,
sariska ty aby zabardzo ostatnio nie jestes bizi?odpoczywaj bo niedlugo niebedzie jak;-)
roxi zazdroszcze koncertu bardzo lubie tego pana:-)
ida ty sie stresujesz jakbys sama zdawala mature
jak misia?
U nas dzis swieto wiec mamy jeszcze wolne tzn wszyscy procz mnie bo mnie swieta nie obowiazuja
w ramach zadoscuczynienia ide zrobic sobie rzesy:-) wczoraj moj k kapal kube i troche sie przestraszylam bo zachowywal sie jak nigdy niechcial siedziec chcial nurkowac klad sie mimo tego ze wody duzo wRiowal strasznie k go musial caly czas trzymac zeby sie nie utopil jak ja go bede sama kapac
zawsze grzecznie siedzial moglam go umyc bez niczyjej pomocy
Dawidowe i jak laura?mam nadzieje ze zdrowiutka poszla do zlobka:-)ja tez czasem mam taki dzien ze siedze i rycze niewiadomo czemu
w ikei kupilam same drobne rzeczy lsmpki dla chlopcow roznego rodzaju pojeminiki do kuchni posciel ramki mialam kupic szafe dla kuby wczesniej mi sie podobala w ikei zmienilam zdanie a teraz zaluje ze nie kupila,
sariska ty aby zabardzo ostatnio nie jestes bizi?odpoczywaj bo niedlugo niebedzie jak;-)
roxi zazdroszcze koncertu bardzo lubie tego pana:-)
ida ty sie stresujesz jakbys sama zdawala mature
jak misia?U nas dzis swieto wiec mamy jeszcze wolne tzn wszyscy procz mnie bo mnie swieta nie obowiazuja
w ramach zadoscuczynienia ide zrobic sobie rzesy:-) wczoraj moj k kapal kube i troche sie przestraszylam bo zachowywal sie jak nigdy niechcial siedziec chcial nurkowac klad sie mimo tego ze wody duzo wRiowal strasznie k go musial caly czas trzymac zeby sie nie utopil jak ja go bede sama kapac
zawsze grzecznie siedzial moglam go umyc bez niczyjej pomocy
wyszliśmy tylko po chlebek i coś na chlebek i do domu mały jęczał bo chciał zostać przed domem.Nudy normalnie przez taka pogodę mały zjadała chrupeczki i ogląda bajkę "auta" na kompie może wcześniej pójdzie spać

co jeszcze? ano zębole się wykluwają, tzn nie nowe, tylko te co już się poprzebijały wychodzą do końca - więc uśmiech coraz pełniejszy
szkoda że ząbkowaniem nie można się zarazić
(foch)
ale w sierpniu będą Dni Dębna, moze zaproszą jakiś konkretny mjuzik, to pociechę do babci (nasza kolej, bo oni w zeszłym roku się bawili
jak Borysek???