Roxannka
Pracująca mama!
Hej kobitki, ja właśnie odpoczywam po intensywnym dniu :-) Patryk śpi, mąż wybył na spotkanie w męskim gronie, a ja korzystam siedząc przy kompie i jednocześnie oglądając x-factora na zmiane z bitwą na głosy i nikt mi nie zrzędzi nad uchem
;-) w dodatku towarzyszą mi lody, chipsu i cola czyli mój ulubiony zestaw 
Byłam dzisiaj z Patrykiem u moich rodziców, był też mój brat z dzieciaczkami więc było bardzo fajnie, plac zabaw, wspólny obiad czyli rodzinnie. Ale najbardziej dumna jestem z siebie bo jechałam samochodem w obie strony, w tym w drodze powrotnej tylko sama z Patrykiem ... i musze się przyznać że to był pierwszy raz od urodzenia Patryka
najpierw nie było okazji, potem jakoś nie bardzo chciałam, a później to już miałam jakiś taki wewnętrzy opór i nareszcie się przemogłam
i nieskromnie powiem że nie było źle 

happybeti, ja co prawda nie bardzo w temacie jestem przez moją dłuższą nieobecność, ale z tego co czytam to u ciebie spore zmiany. Oczywiście życze wszystkiego dobrego i trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło wam się super w nowym miejscu! Prześlij pozdrowienia dla miniu! Buziaki dla Was :*
renata, biedny Borysek :-( coraz więcej upadków zaliczają te nasze szkraby ehhh oby mu się wszystko szybko zagoiło, buziaki przesyłamy :*
sarisa, nawet nie wiesz jak ja Wam zazdroszcze tych waszych spotkań
czekam na fotki of kors
Ja też uwielbiam patrzeć jak Patryk bawi się z innymi dziećmi, ale on zdecydowanie gustuje w starszych od siebie
chyba w żłobku ma za dużo rówieśników ;-)
Dzisiaj na placu zabaw miał kilku kumpli takich na oko o 2-3 lata starszych i jeden mówi do swoje babci że bardzo lubi tego maluszka (czyt. Patryka ;-)) a babcia na to że jego braciszek jest w tym samym wieku i jakoś go tak nie lubi a on jej na to że braciszek to taki fajny nie jest bo go gryzie
myślałam że padne 

A ja już dużo lepiej, jakaś jednodniówka mnie musiała dopaść
czy cuś ... dzięki za pamięć :*
dawidowe, fajnie musicie we dwie wyglądać tak z samego rana w tym jedna na smyczy
;-) super że trójki już za wami i że bezboleśnie, u nas trójki też wmiare wmiare były ale teraz piątki za to dają w kość 
co do spotkanka to ja czekam z niecierpliwością :-) nice jak wróci z weekendu majowego ma się odezwać to może uda nam się jakoś umówić
kania, alicja, ida, rysia, e-lona co u was, jak weekend majowy mija ??
ikaa, dobrze że u was wszystko ok. Ja lubie burze tak jak dawidowe, oglądać przez okno
A te histerie przy kąpieli to przez coś konkretnego ? bo u nas czasami są przy myciu głowy więc staramy się to robić jak najdelikatniej i odwracamy czymś uwage i jest ok.
;-) w dodatku towarzyszą mi lody, chipsu i cola czyli mój ulubiony zestaw 
Byłam dzisiaj z Patrykiem u moich rodziców, był też mój brat z dzieciaczkami więc było bardzo fajnie, plac zabaw, wspólny obiad czyli rodzinnie. Ale najbardziej dumna jestem z siebie bo jechałam samochodem w obie strony, w tym w drodze powrotnej tylko sama z Patrykiem ... i musze się przyznać że to był pierwszy raz od urodzenia Patryka
najpierw nie było okazji, potem jakoś nie bardzo chciałam, a później to już miałam jakiś taki wewnętrzy opór i nareszcie się przemogłam
i nieskromnie powiem że nie było źle 

happybeti, ja co prawda nie bardzo w temacie jestem przez moją dłuższą nieobecność, ale z tego co czytam to u ciebie spore zmiany. Oczywiście życze wszystkiego dobrego i trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło wam się super w nowym miejscu! Prześlij pozdrowienia dla miniu! Buziaki dla Was :*
renata, biedny Borysek :-( coraz więcej upadków zaliczają te nasze szkraby ehhh oby mu się wszystko szybko zagoiło, buziaki przesyłamy :*
sarisa, nawet nie wiesz jak ja Wam zazdroszcze tych waszych spotkań
czekam na fotki of kors
Ja też uwielbiam patrzeć jak Patryk bawi się z innymi dziećmi, ale on zdecydowanie gustuje w starszych od siebie
chyba w żłobku ma za dużo rówieśników ;-)Dzisiaj na placu zabaw miał kilku kumpli takich na oko o 2-3 lata starszych i jeden mówi do swoje babci że bardzo lubi tego maluszka (czyt. Patryka ;-)) a babcia na to że jego braciszek jest w tym samym wieku i jakoś go tak nie lubi a on jej na to że braciszek to taki fajny nie jest bo go gryzie
myślałam że padne 

A ja już dużo lepiej, jakaś jednodniówka mnie musiała dopaść
czy cuś ... dzięki za pamięć :*dawidowe, fajnie musicie we dwie wyglądać tak z samego rana w tym jedna na smyczy
;-) super że trójki już za wami i że bezboleśnie, u nas trójki też wmiare wmiare były ale teraz piątki za to dają w kość 
co do spotkanka to ja czekam z niecierpliwością :-) nice jak wróci z weekendu majowego ma się odezwać to może uda nam się jakoś umówić

kania, alicja, ida, rysia, e-lona co u was, jak weekend majowy mija ??
ikaa, dobrze że u was wszystko ok. Ja lubie burze tak jak dawidowe, oglądać przez okno
Ostatnia edycja:

.
. A potem jeszcze spotkanie z promotorem.