reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania ja tam nim jeszcze nie jechałam, ale muszę się przewieść. A kręgosłup mnie nie bolał tylko wzdłuż i właśnie od ostatniej nocy znowu coś boli, ale nie wiem czy może nie od jakiejś niewygodnej pozycji.

reklama
Jestem i ja ale tak mi oczy lzawia ze gow.... widze bylam sobie zrobic dzisiaj rzesy i albo mam uczulenie na ten klej albo to jeszcze przejdzie:crazy:

Kania nie wyslalam bo nigdzie niema zaawansowanej edycji:sorry: w odpowiedzi na ogolnym jest ake na pw niema

E-lona mężuś niech rozmasuje i będzie dobrze :-)
Wioli Ty mi tu nie ściemniaj, jak to nie ma na pw zaawansowanej edycji, zaraz Ci jakąś fotę wyślę na pw
Upssssssssssssssssss no i Ci nie wyślę, zwracam honor nie ma rzeczywiście czegoś takiego :/

Ostatnia edycja:
Sheeney oj nawet nie strasz tymi 2 tygodniami...ja ciuchutko wierzę, że moja przyjdzie o czasie, byleby nie po terminie ehh. A teraz to tak się wierci, że czuję ją wszędzie już taka duża jest (mam nadzieję, że w piątek sie dowiem).
Dawidowe a dzis zwężałam 2 pary spodni swoich. 2 pary Zuzce(bo mój nie lubi jak mała ma szerokie spodnie), sukienkę też zwężałam, M podszywałam. Genaralnie jak tylko dotnę 20 kwadartów to uszyję narzutę na łóżko dla dziewczynek i maszyny się nie tykam ;-). A wczoraj obszywałam znajomym jakieś pokrycia na fotele i takie tam...ale krawcowa ze mnie żadna oj żadna.
Dawidowe, Renatka,E-lona zdrówka dla dzieciaczków...bo doczytałam, że katary itp.
Kania nie martw się nie zapas. Póki malutka jest pod obserwacją to napewno o nią dbają i wszystko dobrze będzie. Ja w to wierzę. A teraz :* żebyś się nie martwiła.
Mała mi ,Rysia powiem Wam szczerze, że nie podba mi się to Wasze pisanie pracy, a czerwiec niedługo i potem to już częściej będziecie? prawda :-)

Kania napisz mi gdzie na dole u gory w prawo w lewo;-)
Upssssssssssssssssss zwracam honor nie ma rzeczywiście czegoś takiego :/
To wyślij mi na meila fotkę, wyślę Ci adres ok?
Sarisa dzięki, ja z tych co martwią się na zapas, i ciężko z tym żyć.
Fajnie, że umiesz szyć :-)
Tylko Ty powinnaś teraz leżeć do góry brzuchem.

Ostatnia edycja:
Wioli czekam, bo już miałam iść spać.

Edit. Ale Ty młodziutka jesteś i jakie włosy, wow :-) Długość mnie rozbroiła !!!
A kolor, hmmm uważam że w blondzie było Ci bardziej do twarzy.

Sarisa a Ty już sesyjkę brzuszka masz?

Ostatnia edycja:
hejka:)
wpadłam się tylko przywitać i widzę że przy okazji załapałam się na zdjęcie Wioli...a więc kolor jak dla mnie super(ale ładnemu to we wszystkim ładnie więc inaczej by być nie mogło:tak::-)).i to chyba wszystko (przepraszam Was, ale ja ostatnio naprawdę jestem kompletnie nie czasowa:eek:).Buziaki przesyłam dla każdej z Was i życzę dobrej nocki:happy:aaaaa i ciekawe co u Sheeney-tak sobie myślę czy już się coś rozkręciło (i może Tymek jest już na świecie??):sorry:no nic to chyba tyle (aaaaa i wczoraj po tygodniu pojechała ode mnie teściowa-co jak co,ale ta wczorajsza niedziela to był najfaniejszy dzień z całego ostatniego tygodnia...w końcu złapałam oddech:-D;-)).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry