• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzięki Sarisko za info...a jak tam patrzę na Twój suwaczek to oczom nie wierzę że Ty też jesteś już blisko (nawet bardzo blisko rozwiązania):tak::happy:. A tak na marginesie to mogłabyś mi przesłac jakieś zdjęcie Ciebie z brzuszkiem bo jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz Ślicznoto??!!!:-)a na zamkiętym mnie nie ma by Cię zobaczyć...

edit: Sarisko seeeeesja rewelacja-dziękuje:*

Ostatnia edycja:
reklama
Dziulka to ja już Twojego meżusia nie chce wyobraź sobie, że mój właśnie ruszył tą startę :-)prasowania i chyba dzięki temu mam taki humorek, że hoho

witam wieczorowa pora:)))
w nocy byla mala pobudka -mloda pyskowala po franc " gdzie moj dudus!!!!" i to doslownei darla sie jak stary. maz poszedl dal dudusia i spac.

dzisiaj w pracy mialam rypanko od 8.30 -20.40 z przerwa 1.45h w ciagu dnia. masakra....

pogoda u nas sie poprawia i beda w koncu upaly:))))))) jutro jedziemy rano z leane na basen bo wolne mamy bo swieto we FR. tak wiec mloda bedzie jutro sie pluskac:)))))

nie wiem co mi sie dzieje ale chyba musze dorwac mojego chlopa na jakies tentego bo normalnie nie dam se rady:ppp

tak ogolnie to dzisiaj nei mam weny:p

Dawidowe oj tak padało może przez 20 minut koło 15 chyba w każdym razie po obiadku już było a co do was nie doszedł ten deszczyk??
a tak w sumie miałam się zapytać już wcześniej bo jestem jeszcze młoda na tym forum to o co chodzi z tym zamkniętym??
Moje dziecię dorwało dziś telefon i siedziała i przesuwała palcem w tą i z powrotem jak się jej zapytałam co robi to ona mi na to "niami tule" a niami to są kotki a później się wkurzyła bo tatusia telefon nie jest dotykalski a ona palcem próbowała go tam przesuwać ale sie na śmiałam. nie lubie takiej deszczowej pogody jak szłyśmy po Julę to ja pod parasolką a mała w wózku i pod folią a ta głowę wystawiła przez okienko i zaczęła gryźć tą folie i tak całą drogę więc musiałam trzymać jeszcze parasolkę nad wózkiem. Dzisiaj rozstawili już baraki i powystawiali rusztowania styropian i będziemy mieli hałas pozasłaniane okna jak będą robić koło naszego okna tylko mam nadzieję że do lipca się z mojej strony uwiną bo jak nie to będę zła.
Sarisa i sheeney odpoczywają ja też tak miałam odpoczywac w sobotę rano popędziłam do reala na ostatnie zakupy po obiedzie do tesco po zimowe buty dla Juli po powrocie prasowanie odwaliłam i dopiero po prasowaniu mnie wzięło na rodzenie i też planowałam nie przemęczać się a w zasadzie o do ostatniej chwili jak mały samochodzik mnie nosiło

Sariska - mial prasowanie zrobic a odkurzyl wersalke z kotowej siersci. prasowanei zrobimy jutro wspolnie a jest ego w chulere.... :))) w kazdym razie on dostanie posciel a ja ubranka mlodej- uwielbiam prasowac jej ciuszki:))))

Ja się tylko przywitam i napiszę, że pewnie zaglądnę wieczorkiem, bo dziś sama na służbie ;-) i pewnie zaglądnę jak już Zuu uśpię
Dawidowe dawaj znać jak malutka

miłego dnia póki co Wam zyczę

Dzien doberek

Jak musialam wstac do szkoly to kuba spal w najlepsze i niechcial wstawac czemu jak moge pospac to wstaje z kurami wrr

Dawidowe trzymam kciuki zeby to jednak nie to co myslisz!

reklama
Dzień Dobry :-)

Ja tylko na chwilke melduje się z pracy, coby znowu was nie zaniedbać ;-)

Przesyłam buziaki :* i troche słoneczko jakby ktoś potrzebował bo u nas dzisiaj ślicznie świeci w przeciwieństwie do wczorajszego dnia :cool2:

Miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry