reklama

Październikowe Mamy 2010

Emiś aaa no widzisz to nie wiedziałam, ale i tak Wam miłego spotkana zycze. Wiesz Emiś niby no frost, ale ja jakoś w to niewierze i kiedys pewnie trzeba będzie to zrobić i zamrażalnik odmrozić. Moja niby nie otwiera, ale czasem ma dni, że do zamrażalki zagląda ;-) do lodówki jeszcze nie dosięga ;-)

reklama
Mam pytanie do Was, czy wiecie coś na temat powiększenia nerek u noworodków? Co tzn.???
Martwię się, bo u Anulki to stwierdzili, poza tym jeszcze hipotrofię ehhh odechciało mi się wszystkiego :-( :-(

Ostatnia edycja:
Kaniu niestety nie pomoge:-( ale trzymam mocno kciuki zeby to nie bylo nic powaznego trzeba wierzyc ze bedzie wszystko ok trzymaj sie dzielnie zeby siostrze dodac sil!

Kania a hipotrofie wykryli juz w ciazy czy dopiero po porodzie?z regoly lekarz stwierdza juz w czasie trwania ciazy ale nie pamietam zebys cos pisala

Ostatnia edycja:
kroma ja tam się za bardzo nie znam na dzieciach bo mam pierwsze ale tak jak piszesz jak coś nie tak ci się wydaję to pytasz lekarza i tak jak sariska pisała ja bym na wcześniaka tym bardziej "chuchała i dmuchała" dlatego mnie to dziwi i co myślałam to powiedziałam ale cóż jak na nic moje słowa:no: kaniu współczuje ale trzymam kciuki żeby było dobrze;***
My po wyczerpującym dniu (jak dla mnie) moje dziecko polubiło pisze wycieczki i nóg nie czuję uczyłam go dziś pedałować na rowerku ale matko boska masakra:dry:

Witam

niestety mamy zaplanie oskrzeli. A narazie nie mam natroju napisanie ponieważ z rana pożarłam się na maksa z mamą a potem est wkurzyła mnie nieźle lekarka i jej znajoma co to wepchała się z synalkiem wielkim jak koń bez kolejki. Dodatkowo załatwiła mu kardiologa od tak z marszu co ja 2 tygodnie temu czekam na sierpien a dzis w reestracji słyszałam jak jak już kogoś umawiali na październik. Jeszcze ta baba (nie lekarka) wyleciała do mnie z mordą że ona jest ze służby zdrowia a służba zdrowia to przywileje.
Jedyny plus dnia że sprzedałam nosidełko które miałam raz i wiecej już nie chciałam tam Laury nosić. Kupiłam też podobno 2-3 razy użyte i sprzedałam 3* drożej niż kupiłam.

Dawidowe strasznie mi przykro że Laurę znów choróbsko rozebrało i że miałaś takie feralny dzień.
Oliwia padła tuż po 19, mnie dusi jak gruźlika, normalnie się uduszę własnym odkrztuszaniem :-(
W pracy lepiej, ruszyło w końcu coś i znalazło się coś dla mnie ;-)
Wczoraj i dziś sam prezes się ze mną witał, zaszczyt mnie jakiś kopnął czy co ;-)

Mam pytanie do Was, czy wiecie coś na temat powiększenia nerek u noworodków? Co tzn.???
Martwię się, bo u Anulki to stwierdzili, poza tym jeszcze hipotrofię ehhh odechciało mi się wszystkiego :-( :-(

Kaniu głowa do góry...hipotrofikami nazywa się dzieci z małą wagą urodzeniową i wcale nie oznacza to nic złego,bo zazwyczaj dzieciaczki takie szybko nadrabiają i rozwijają się normalnie:tak:a jeśli chodzi o nerki to ma za małe czy ma powiększone???bo nie zrozumiałam....

reklama
Kaniu głowa do góry...hipotrofikami nazywa się dzieci z małą wagą urodzeniową i wcale nie oznacza to nic złego,bo zazwyczaj dzieciaczki takie szybko nadrabiają i rozwijają się normalnie:tak:a jeśli chodzi o nerki to ma za małe czy ma powiększone???bo nie zrozumiałam....
Dzięki Rysia, a co do nerek to ma powiększone.
Dobrej nocki Wam życzę, myślałam że posiedzę dłużej ale moje oczy odmawiają posłuszeństwa.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry