reklama

Październikowe Mamy 2010

dzien dobry wszystkim

u nas o niebo lepiej inne dziecko,bawi się ładnie i grzecznie nie jęczy nie marudzi więc spoko a ja wzięłam się za pokoik malego wymylam,wyczyściłam,poprałam a teraz jakieś pościele uszuję bo wpadl mi w ręce fajny misiowy material:-D

Dawidowe no to się trzymajcie i zdrowiejcie

Baśka już od rana pomidorowa ale macie apetyty:-D

Wioli słoneczka przesylam na lepszy humor:-)

Alicja oj współczuje tych 5 a coś przeciwbólowego tez dajesz czy nie

Kania i jak tam mala?coś więcej wiecie?

reklama
Melduję się i ja z pracy.
Zero wieści z W-wy :-(
Nocka do kitu, a w pracy powoli czas zaczyna uciekać.

Rysia dzięki za linka.
Ida nie chcę teraz zawracać głowę Mamieagusi, trzymam kciuki żeby Twoim uczniom poszło dobrze na tej maturze :-)
Dawidowe jak Laura?
Mamaagusi trzymam mocno kciukasy.
Baśka zaskoczyłaś mnie tym co napisałaś, ja to na punkcie swojego dziecka jestem przewrażliwiona więc na pewno dawno już siedziała po dr...
Dziulka fajnie, że Leane na basenie się podoba :-)
Alicja biedna Isia, moja jak ma temp to też taka tulaśna się robi, jak już piątki wyjdą to spokój na chwilę :-)
Wioli na solarium się wybierz i nagrzej, z Krosna ślę Ci promyki ale nie wiem czy dojdą.
Renata cieszę się, że się polepszyło u Was :-)

Ostatnia edycja:
renatko tak już od rana zupka bo została od wczorajszego obiadku a mały bardzo lubi i zjadł dwie pełne miseczki.kaniu ja także jestem przewrażliwiona mały tylko zakaszle lub coś to ja wolę iść do lekarza od razu a tu taka poważna rzecz i zero reakcji rodziców:no: ale cóż są tacy ludzi co mają to w d.....:wściekła/y: ehhh brak słów

My od rana spędziliśmy czas na podwórku... na spacerku, placu zbaw.Do domku na jakieś jedzonko i z powrotem.pół godzinki temu wróciliśmy wykapałam małego teraz siedzi i ogląda bajkę z butelką mleczka:-)

My też dzisiaj długo na placu zabaw byliśmy. Pojechaliśmy też do lekarza po recepty dla męża,bo on to nie ma czasu,żeby po nie pojechać. Zresztą jeszcze go nie ma w domu:no:. Ale Franek dzsiaij o dziwo juz śpi. Padnięty był,że hej, juz po kąpieli sie pokładał i tarł oczka. Nawet mleka nie wypił. Zaprowadził mnie do swojego pokoju,żeby go połozyć do łóżeczka:szok:. A ja romasuję z wareckim(który pozdrawia Idę;-)) i czekam na małża. Jeszcze tylko starszaka wrzucić do kąpieli, kolacja i... uffff. Będzie koniec dnia

U mnie juz wszyscy wypucowani jeszcze kolacja i spokoj wstyd mi bo ostatnio czekam tylko na wieczor by dzieci poszly spac i by miec swiety spokoj:zawstydzona/y: co ze mnie za matka boze:wściekła/y:

Kania solarium by sie bardzo przydalo ale wiecznie brak czasu by sie wybrac:-(
renata fajnie ze maly wrocil do siebie i znowu masz swojeho borka:-)
emis witaj w klubie moj tez jeszcze nie wrocil:-(
Ida jak tam dzionek zlecial?
dawidowe jak laura?
sariska jak sie dzisiaj czujesz?
sheeney tulisz juz tymka?

ja jestem, jestem ale padnięta na maxa..
Iś mi nadal gorączkuje ewidentnie od zębów, cały czas płacze, nie chce jeść (chyba ze dam jej coś płynnego i to z lodówki) próbuje jej zapodać bobodent ale nie pozwala sobie palca do buzi włożyć, już nawet próbowałam zrobić tak że najpierw sobie posmaruje zeby widziała i później jej, gdzie tam. dziś jej skoczyło do 39,6 dostała ibum, spadło o stopień i znów po 2 godz. podskoczyło, nosz kurde...kąpiel, chłodne okłady, jakoś udało mi sie to cholerstwo zbić, teraz już zasnęła, niech już sie te 5 przebiją....

hej laseczki może tym razem uda mi się posiedzieć dłużej na bb,bo to moje czwarte podejście dziś i za każdym razem mój mały rojberek mi przerywał.Dziś od rana wakacjowałyśmy się u mojej siostry,fajnie było,odsapnęłam trochę,Lenka zadowolona tak bardzo że drzemkę sobie skróciła do 40 minut i się śmiałyśmy że nie chce tracić czasu na sen :-D po obiezie na plac zabaw poszłyśmy i mega radocha bo u nas takiego czegoś nie ma na tym wypuczajewie i chyba częściej będziemy musiały do miasta jeździć.
Dziulka dziekuję :-)
Alicja jak Iś teraz,lepiej trochę?oj doczytałam bidulka,buziaczki )****
baśka ale mi smaki narobiłas na zupkę pomidorową,muszę mamę poprosic bo ja nie umiem.
wioli jak humorek poprawił się trochu?widzę że nie bardzo i nie mów co z ciebie za matka bo super mamcia z ciebie tylko ten humorek teraz tak działa.
renata fajnie że już lepiej.
emilia to ale się wyszaleliście na tym placu :-)
sariska gdzie jesteś?

reklama
U mnie juz wszyscy wypucowani jeszcze kolacja i spokoj wstyd mi bo ostatnio czekam tylko na wieczor by dzieci poszly spac i by miec swiety spokoj:zawstydzona/y: co ze mnie za matka boze:wściekła/y:

Ja ma tak samo. Czekam na wieczór,aż wszyscy padną. I żadne z nas złe matki,przecież to mormalne,że chcemy odpocząć.

Aliś jeju, biedna Isia:-(:-(:-(. Oby szybciutko gorączka przeszła, i żeby była od ząbków, a nied od czegos innego tfu tfu :*****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry