reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania, widzę że mimo choróbska optymistycznie u Ciebie:-)oby były jeszcze lepiej:-)
a co do malutkiej, nie pomogę... może mamaagusi podpytałaby Michała co on na to? nawet nie wiem co to hipotrofia, mimo że nazwa mi znana:nerd:a kciuki trzymam baaaaaaaaa...rdzo mocno zaciśnięte żeby Anulka mogła szybko wyjść z mamą do domu!!!:tak:
Makuc zapracowany i nie mam z kim się kubasem sibaty stuknąć:-(
Dawidowe, szybkiego powrotu do zdrowia dla Laury!!!a co do akcji z "przywilejami" to bardzo dobrze że są takie osoby jak ty, które potrafią powiedzieć co o tym myślą:tak::wściekła/y:bo mimo że i tak pewnie nic to na dłuższą metę nie da to może i inni zaczną głośno niezadowolenie wyrażać, o!
a z mamą to o co się pożarłaś?
Aliś, u was 5 idą??? my mamy jeszcze trochę czasu (teoretycznie), bo na razie czekamy na prawą górną dwójczynę i chyba jeszcze jedną czwórkę, no i 3:szok:a dajesz coś Isi na te zębole?
Baśka, kurka wodna, dla mnie to nieodpowiedzialność jest:no:pewnie że fakt że nie siada itp nie musi oznaczać niewiadomo czego, ale przecież spać bym nie mogła gdyby mi tego przynajmniej trzech lekarzy nie powiedziało a tu takie nastawienie że "tak ma":szok::baffled::cool:
nie pamiętam co jeszcze... cały czas jestem pod wrażeniem ostatnich zdjęć kilku mistrzyń obiektywu:-)a gdyby ktoś chciał przypomnieć sobie jak wygląda mój szkrab to na grupę Dziulkową zapraszam;-)większość z nas ma tam dostęp a jak ktoś nie ma to pisać do Dziulasa:tak:
u nas nic szczególnego. jutro ostatni dzień walczę z matołkami przed maturą pisemną i mam wqrwa na samą myśl o tym co mnie czeka:cool:
i spadam pomału bo przez e-lonę wciagnęło mnie pewne czytadło, a skoro samca nie ma to mogę dać się pochłonąć mojemu pdf-owi:-p

reklama
Dziulka dawaj mi szybko zaproszenie na swoją grupę bo chce zobaczyć Misię Idusi:tak::-Dalbo Ty paskudo wstaw to zdjęcie gdzie indziej cobym mogła se looooknąć:-D:sorry2:

Kaniu a jesli chodzi o powiększone nerki to się zazwyczaj zwie wodonerczem nerek (i u takich noworodków raczej się wstrzymują z operacją,tylko dzieciątko jest pod kontrolą lekarską). Jestem trochę poinformowaną-z wiadomych powodów (moja siostra),odnośnie nerek. Jesli chcesz coś na ten temat poczytać to wstawiam linka http://uwaganerki.pl/wodonercze-wrodzone

no nic uciekam-niebawem postaram się odezwać a tymczasem życzę dobrej nocki:)

Ostatnia edycja:
Bry wieczór melduję się że żyje ale jakoś mi weny brak do pisania.Zmęczona się dziś czuję jak bym pole jakieś przeorała.Jutro mam nadzieję że trochę odsapnę bo do siostry od rana jedziemy na cały dzień i mam nadzieję że Lenka ciocią się zajmie:-)
kania trzymam kciuki za Anulkę żeby wszystko było dobrze.
dziulka to ja za przyzwoleniem Idy piszę do Cię bo chcem Misię widzieć plisss:-)
dawidowe zdrówka dla Laury,a to babsko w przychodni mogłaś zjechać równo z podłogą,przywileje się już dawno skończyły.
baśka przykre że ta kuzynka tak myśli bo przecież co szkodzi isć spytać i sprawdzić czy dziecko się prawidłowo rozwija to nie kosztuje a chociażby nawet to co.

więcej nie pamiętam i przepraszam ale wiecie starość robi swoje :tak:

nikogo nie ma to sobie idę dobranoc wszystkim obecnym i nieobecnym :-)

Ostatnia edycja:
IKAA , RYSIA zaproszenie wyslane:)))

witma wieczornie po szalenstwie basenowym:))) mldoa na pcozatku panikowala ale pozniej szalala na calego i mozliwe ze szybko nauczy sie plywac bo jak pokazalam jej ruchy to potem dawala czadu pieskiem lekko podtrzymywana przez ktores z nas na 1 dloni. szalona jak nie wiem. po powrocie wciela parowe i krome z maselkiem i dopchala sie makaronem trojkolowrowym o smaku szpinaku pomidorkow i zwyklym.

KANIA bedzie dobrze- musi byc. nie martw sie nic:)))

witam sie z rana :*

shutterstock_62828836.jpg

Iś gorączkuje, niech te zęby wyjdą :-( cały czas mam "mamuś pytul mamus pytul" teraz śpi na mnie, tak mi jej szkoda :-( po 5 będziemy miały wreszcie spokój, tak?

kaniu przytulam, bedzie dobrze :***

images-4.jpg

dawidowe widze ze ciężki wczoraj dzień miałyście, mam nadzieje ze ten będzie dużo lepszy, zdrówka dla Laury!

baśka :szok: kurcze ja nie rozumiem takiego podejścia, przecież tu chodzi o ich maleństwo :no:

Idek a co Cię tak pochłonęło? I fotencje można zobaczyć? uuu to ja na dziulaska czekam :-p

Dziulek ja też poprosze zaproszenie bo swojego czasu się wypisałam :* fajnie że basenowe szaleństwa spodobały się Leane :-)

Ikaaa
olej te pola, ktoś inny będzie orał :-) wracaj do nas :-)

mała mi a co u Was? jak przeżylaś praktyki? chyba ze nie przeżyłaś :eek:

Ostatnia edycja:
hejka

Dziulka- ty pipko grochowa nie zapomnij o mnie jeszcze :-) Dziulka możliwe, że się szybko nauczy pływać jak już jej się podoba, moją starszą jak puścisz to już kawałek popłynie, ale ona od małego się nie bała wody, leję ją po oczach i ona michę cieszy, a Arek nie lubi i też nie lubi się kłaść w wodzie.
Ida- będzie dobrze z twoimi laskami, czy masz jakiegoś rodzyna na maturze.
Alicja- u nas ząbkowanie na poziomie 7 ząbek, dolna dwójka, a druga jeszcze mu nie wyszła. Bezbolesnego ząbkowania dla małej.
Kania- współczujemy maleństwu i powiem ci, że będzie dobrze z dzisiejszą medycyną, tylko, żeby maleństwo się nie musiało męczyć badaniami.
Dawidowe- zdrówka dla Lury.
Ikaa- a ty co za pole orałaś :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki za zdrówko.
Chyba po tym wszystkim będę potrzebowała tydzień aby się pozbierać.

Te co wysyłały paczki. Na oczcie można kupić duży papier do pakowania i ile kosztuje?

Witam.Dziś nadal myślę o tej małej kuzynki:crazy: ale cóż powiedziałam to co miałam a oni zero przejęcia:wściekła/y: U Nas pogoda chyba będzie fajna jak na razie siedzimy i zjadamy zupkę pomidorową z makaronem.Czekam na wypłatę bo chcę jechać na zakupy.Wiecie co dziewczyny brakło mi pampersów(a kupuje w biedronce Dady)i kupiłam u Nas w sklepie Happy z bella i przebieram małego jak wstał i pampek się rozleciał a nie był aż taki ciężki przesikany :eek: mały mi pokazuje mamo be be:confused2:
dawidowe zdrówka dla córci;**

reklama
Dzien doberek

Niemam jakos humoru ostatnio na pisanie chyba ta pogoda mnie dobija:-(
dawidowe zdrowka dla laury:-)
kania caly czas mysle o malej ani trzymam mocno kciuki za kruszynke!:-)
Ja tez chce do dziulaskowej grupy:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry