Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
. Franek bał się basenu, a raczej tej wielkiej przestrzeni. Przez chyba pół godziny siedział mi na kolanach wtulony we mnie i tak sobie siedzieliśmy w wodzie. Potem było trochę lepiej, więc mama mogła się nim zająć, a ja w tym czasie poleciałam na zjeżdżalnie z Kubą. Ale mielismy frajdę! Super było. Ale niestety, nie spotkałam się z Idą :-(. Mam tylko nadzieję,że w najblizszej przyszłości sie spotkamy i kromę jeszcze weźmiemy ze sobą. 

E-lona mąż pracuje obecnie w Ciechanowie w firmie która robi autostrady ale podobno w poniedziałek mają iść na Białystok i być może na weekend będzie w domciu
Wiecie co była u mnie dziś kuzynka męża która ma 10miesięczna córkę ona się ur w 35tc i wyobrazcie sobie że ta mała nawet nie siedzi jeszcze ani nie wstaje nic kompletnie nic a wygląda jak półroczne dziecko
Nie wiem czy to normalne ale jakoś nie umiem przestać myśleć o tej małej,ja to pewnie na miejscu jej rodziców poleciała do jakiegoś specjalisty czy cóś
Jak jej powiedziałam czemu nie pójdzie z nią do specjalisty to ona mi odp że to wcześniak i tak ma
ale mi się dziwne to wydaje
Nie no nie mogę zrozumieć takich ludzi....
. Penie kilka razy nie domknął... I tyle się lodu nazbierało,że musiałam ja sprzatnąć. A nie mam takiego nowoczesnego sprzętu,jak sariska, że sam sie rozmraża