DZIULKA78
uzalezniona od BB
DAGISU ty nie czekaj na nic tylko wal do lekarza... ja sie tez raz wystraszylam- wypilam kawe chicorée z mlekiem co mocnej nie robie a swoja droga ona wcale nie jest mocna, i jakos tak mi serducho walilo ze szok...zreszta samej kawy ja malo kiedy pije ( jedna na dzien i zawsze z mlekiem-rozpuszczalna na dodatek)mimo to od kilku dni pije nesquicka z mlekiem i jest duzo lepiej. w twoim przypadku nie czekaj do piatku tylko idz jak najszybciej bo to nei zarty. MARGERITTa -witamy w gronie pazdziernikowek, ja mam termin na 7 pazdziernik wiec neidaleko po tobie
)
miałam w tym tygodniu iść na "nielegalne", ale czasu nie wystarczyło... mam nadzieję, że w tym tygodniu mi sie uda, bo umieram z ciekawości jak się ułożyło moje maleństwo >>
<< o tak, mam nadzieję

. Po powrocie jak usiadłam na fotelu to wstać nie umiałam heh. Dzisiaj miałam problem wstać z wanny jak się kąpałam= no myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Czuję się jak wielki hipopotam z ogromną ilością cellulitu :-(. Mąż leży teraz obok mnie na łożku i co? Słyszę chrapanie. Cwaniak jeden- obiecał mi dziś masaż stóp po kąpieli, więc niech nie myśli sobie że go to ominie!
Zdenerwowalam się dziś gdy powiedziałam mu że boli mnie trochę kręgosłup i chciałam żeby troszkę pomasował to powiedział ze nie umie i nie zrobił tego