Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak bylam w ciazy z Filipem to od 7 msc tez bylam samiutka. Tylko szwagierka i dwie siostry ale dalam rade. Szkoda tylko ze Artura przy porodzie niebylo bo napewno by mi pomogl. No ale coz czesto musi tak byc ze praca warzniejsza :-( Tym razemm tak niebedzie.Powiedzialam ze za nic w swiecie w tym roku niewyjerzdza i ma brac tylko auftragi na miejscu!
No i te dolegliwosci! Chyba juz zapomnialam jak to bylo z Filipem bo sie dziwie ze tak wczesnie mnie piersi bola i zgaga i nawet kawa mi niesmakuje!

Juz zaczely sie telefony ze ktos ma wuzek i ciuszki i zabawki 

he he he jeszce 8 miesiecy a juz sie zbieranina zaczyna ! Napewno nei zaszkodzi bo czesto przy zagniezdzeniu kobiety sa przeziebione, oby tylko nei brac lekow bez konsultacji z lekarzem. Zycze udanej sesji. oj jak dobrze ze ja mam za soba 3 latka studiow ;-)Ja mam dokładnie to samo! Też przeziębiona! Tylko że na zwolnieniu od środy do wtorku najbliższego. I co najgorsze nic mi praktycznie nie pomagało, chociaż teraz już chyba nieco lepiej - dostałam Bioparox.
I w ogóle strasznie się martwię tą chorobą, czy to nie zaszkodzi jakoś...
No i przeziębienie przerwało mi sesję :-) pół mam za sobą a pół przed sobą![]()
witamy :-)Witam i dołączam do października 2010:-)
oj napewno nei uciekne bo wedlug dnia owu (mierzenie tempki) to bedzie 1 padziernika ;-) a ja mialam objawy jak na @ i dlugie plamienia wiec myslalam ze raczej przyjdzie @ a tu niespodzianka;-) moj maz cieszy sie neisamowicie ale jeszcze nie dowierzamy w szczescieRen Witamy i Ciebie! Widze ze naprawde duzo nas sie robi!Mam nadzieje ze obliczenia dobze wyszly i nieuciekniesz nam do mam wrzesniowychNo i te dolegliwosci! Chyba juz zapomnialam jak to bylo z Filipem bo sie dziwie ze tak wczesnie mnie piersi bola i zgaga i nawet kawa mi niesmakuje!
Zaraz bedziemy miec gosci na kolacji co nam pogratulowac chca! Juz sie ciesze bo bede w centrum uwagiJuz zaczely sie telefony ze ktos ma wuzek i ciuszki i zabawki
he he he jeszce 8 miesiecy a juz sie zbieranina zaczyna !
A mam pytanko? jak tam wasi faceci zareagowali na to ze tym razem wam sie udalo?

przypominaj mu ze nei mozesz sie denerwowac i stresowac;-)Hihi, to fajnie
Mój mąż to się ucieszył bardzo, bo długo się staraliśmy, ale teraz ostatnio to nie mogę z nim wytrzymać normalnie... Wkurza mnie strasznie i w ogóle łaskę robi że do sklepu pójdzie. Grrrrrrrrrrrrr... aż się gotuje we mnie
??? bo ja to raczej mialam dluzsze cykle 
przypominaj mu ze nei mozesz sie denerwowac i stresowac;-)