Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej!! Ja jestem na gudniówkach 2008 i tam opisałam mój poród, zapraszam, a czy tyb też byłaś poprrzednio na forum??ewelw to możemy sobie pogratulować i się uściskać! Witam Cię gorąco i mam nadzieję, ze lepiej się poznamy przez te nadchodzące miesiąceRodziłam w Suchej Beskidzkiej, poród miałam sn i było dobrze (kilka rzeczy nie tak, inne super). A Ty? Masz nadzieję, ze będzie lepiej? Śliczną masz Córusię - gratuluję!!!
i dlatego niemamy czasu na klotnie bo one sie szybciutko koncza jakims zartem gilgotkami cz yczyms innym takim... oj zadna normalna z naspara... A propo suwaczkow to tam mozna tez zmienic dlugosc cyklu. kasujesz 28 i wpisujesz inny.

Niech sie wiec ciesza ze my to robimy i niech nam kazda zachcianka z czola zczytuja!!!
Jak mu tlumaczylismy ze niemozemy miec dzidzi bo np. mieszkanie za male i niebedzie miejsca na luzeczko to on na to "dzidzia moze spac ze mna" Albo ze niemam miejsca na szafke dl adziecka to ona to ze w swojej miejsce zrobi...Slodziak moj kochany. No i wyprosil...