dorisday2512
Fanka BB :)
sheeney faktycznie masakra
Dobrze ,ze nie czytam takich rzeczy , bo jestem strasznie wrażliwa na takie sprawy.
Dobrze ,ze nie czytam takich rzeczy , bo jestem strasznie wrażliwa na takie sprawy.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze ,ze nie czytam takich rzeczy , bo jestem strasznie wrażliwa na takie sprawy.
właśnie dlatego rzadko czytam/oglądam wiadomości - to nie na moje nerwy
zastanawiają sie czy to moralne - to jakaś parodia, paranoja i nie wiem co jeszcze

my tu jej gorąco kibicujemy:-)
co do córek to mamy skrajności: bo moja na spacerze z każdym chce piątki przybijać, za ręke weźmie każdego oprócz mnie
i w ogóle "sprzedajna" jest - i też nie wiem czy to tak rewelacyjnie... ale jakbyśmy wypośrodkowały sobie pociechy to całkiem ciekawy efekt mógłby być;-)
głównie Morrela i Norę Roberts. a co?;-)
ale sama sobie zdj nie cyknę bo jestem cholernie niefotogeniczna i ktoś musi z daleka mnie ustawić
A tak z ciekawości pytam, jakby mnie kiedyś natchnęło na czytanie to będe pisała w tej sprawie do Ciebie. Fotę niech Ci mężuś zrobi i wrzuć wiadomogdzie :-)kania, bo mi uciekłogłównie Morrela i Norę Roberts. a co?;-)
aha, umyłam uczesałam i nawet nawet;-)tak fazowo, oale sama sobie zdj nie cyknę bo jestem cholernie niefotogeniczna i ktoś musi z daleka mnie ustawić
![]()