Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
kania, jak wkleję to serwer się zepsuje
ale spoko dziołszki, dzisiaj już na pewno serwerowi nie zagrażam bo mam lenia, ale jutro kto wie
a co do eksperymentów: mi tak teraz włosy wypadaja że nie mam już do nich serca ani litości
gotowa byłam na Sinead O'Connor się walnąć ale nie wiem czy mąż by sie nie wyprowadził, więc poprzednim razem było do ramion/ucha, a teraz hmmmmmm
natomiast farba to tak co 3 miesiące średnio;-)trafiłam na taką że nie widać mi prawie odrostów więc obowiazku nie czuję
teraz to jak jakimś cudem gdzieś będziemy w Polandię ruszać to sie farbnę;-)
a ja będę uparta:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAQC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale spoko dziołszki, dzisiaj już na pewno serwerowi nie zagrażam bo mam lenia, ale jutro kto wie
a co do eksperymentów: mi tak teraz włosy wypadaja że nie mam już do nich serca ani litości
gotowa byłam na Sinead O'Connor się walnąć ale nie wiem czy mąż by sie nie wyprowadził, więc poprzednim razem było do ramion/ucha, a teraz hmmmmmm
natomiast farba to tak co 3 miesiące średnio;-)trafiłam na taką że nie widać mi prawie odrostów więc obowiazku nie czuję
teraz to jak jakimś cudem gdzieś będziemy w Polandię ruszać to sie farbnę;-)a ja będę uparta:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAQC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eeeee, ale że jak mam ci dać książkę
ja na tel czytam bo papierowych nie mam kiedy
a jakby od razu na dupie siedziała to nie musiałabym się tyle męczyć i martwić
ale Pola ma jeszcze czas przecież!!! nie stresuj sie niepotrzebnie!!!!!!!!!będzie dobrze i oby tak samo lajtowo jak przy Zuzku
:-) :********