reklama

Październikowe Mamy 2010

kania, jak wkleję to serwer się zepsuje:-pale spoko dziołszki, dzisiaj już na pewno serwerowi nie zagrażam bo mam lenia, ale jutro kto wie:rofl2:
a co do eksperymentów: mi tak teraz włosy wypadaja że nie mam już do nich serca ani litości:angry:gotowa byłam na Sinead O'Connor się walnąć ale nie wiem czy mąż by sie nie wyprowadził, więc poprzednim razem było do ramion/ucha, a teraz hmmmmmm:rofl2:natomiast farba to tak co 3 miesiące średnio;-)trafiłam na taką że nie widać mi prawie odrostów więc obowiazku nie czuję:-pteraz to jak jakimś cudem gdzieś będziemy w Polandię ruszać to sie farbnę;-)

a ja będę uparta:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAQC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Bry laseczki z pamięci piszę więc wybaczcie jak by co
kania z Anią napewno wszystko dobrze będzie,trzymam kciuki i dużo zdrówka życzę a siostrze i szwagrowi dużo siły i spokoju.
mała mi no to jakoś poszło z tymi starymi koniami,i fajnie że dałaś radę bo gimnazjum to najglupszy chyba wiek moim zdaniem,no i najważniejsze że w koncu wieczór masz wolny :-)
dawidowe to się dziś nabiegałaś trochę.
ida dawaj książkę,widziałam dwie częsci sagi w tv i czekam na następne i już bym chciała normalnie teraz!!!!!
wioli na pewno dobrze napisał i następne też gładko pójdą.
sariska Pola jeszcze trochę czasu ma to napewno się przekręci :-)

u nas spoko loko.Lenka śpi ja na kompie i tv i nic pozatym.

ikaa, :eek:eeeee, ale że jak mam ci dać książkę:eek:w sensie że też przeczytać chcesz? bo jeśli o to chodzi to wersje pdf mailem mogę ci zapodać:-Dja na tel czytam bo papierowych nie mam kiedy:zawstydzona/y:

i przypomniało mi się: sarisku, widzisz jak to jest, ja chciałam żeby młoda nie ustawiała się do wyjścia tak jak trza, to ta się ustawiła - no prawie tak jak trzeba:cool:a jakby od razu na dupie siedziała to nie musiałabym się tyle męczyć i martwić:crazy:ale Pola ma jeszcze czas przecież!!! nie stresuj sie niepotrzebnie!!!!!!!!!będzie dobrze i oby tak samo lajtowo jak przy Zuzku:tak::-) :********

Ida myślę że serwer wytrzyma to :-)
Jakie masz jeszcze książki w pdf?
Makuc zaginęła, trzeba będzie ją listem gończym szukać.
Ika czyli jednym słowem luz blues -)

Hej,
Daję znak życia. Właśnie zrobiłam pierwszą wersję pewnego tłumaczonka, więc teraz chwileczka na relaks.
Sariska, życzę Ci, by Pola się odpowiednio w brzuszku ułożyła i to jak najszybciej, co byś się martwić nie musiała.
Kania, współczuję stresu związanego z córeczką siostry. Obyście szybko mogli odetchnąć z ulgą i z Małą było wszystko dobrze. Mocno zaciskam kciuki!
U nas w zasadzie nic wielkiego się nie dzieje. Hanula dalej lękliwa, a teraz ma do tego fazę promamową i boi się ludzi jeszcze bardziej. Zastanawiam się, czemu ona jest taka wrażliwa, no ale nic na to nie poradzę... Staram się ją zachęcać do pokonywania tych jej lęków, ale z różnym skutkiem... Najbardziej żałuję, że do dzieci pała taką niechęcią. Z drugiej strony wierzę, że gdybyśmy mieli w sąsiedztwie jakichś znajomych z małym dzieckiem, to jakoś by się przemogła, ale niestety nie mamy... Dziś byłyśmy na zajęciach dla dzieci, ale choć inne dzieci zostają same, to ja muszę z nią być, bo bardzo płacze. W środę idziemy na Kreatywkę.
Gadać dalej nie gada i już się powoli zaczynam tym stresować...
E, ponarzekałam trochę. Postaram się jeszcze trochę popracować i idę spać, bo nam dziś Hania w nocy niespodziankę zrobiła i obudziła się o...4:00! Wzięliśmy ją koniec końców do łóżka i coś tam nam się udało podespać chwilkami, ale Hania była niezmordowana. Spać poszłam dopiero jakoś przed 1:00, więc rano nie mogłam się zwlec z łóżka. Oby dziś było lepiej.
Postaram się pisać bardziej regularnie. Miłej nocki Wam wszystkim!

Kania no ja elektryczny czajnik mam za plecami wiec nawet nie musze dupy podnosic aby zrobic herbatke. Ostanio pije zielona wiec jak rano azsypie kubek to tylko dolewam a na koniec dna ma pół kubka liści.
A co tego wstawania to niestety moja ma tylko problem wtedy kiedy idziemy do żłobka w wolne dni niestety problem znika

Kroma własnie pokaż nogi ;-)

Ida zmierz 4 tomy to ja przeczytała dwa razy wiec juz znam na pamiec. Mileniu mdoszłam do 65 sotrny tom 1 i robi sie troche ciekawiej tylko mi sie juz wieczorme czytac nie chce.
A jak ty ta kawe walisz z gwinta bo jakoś cięzko mi to pojąc i wyobrazić a wyobraźnie mam raczej galopującą. Ciekawe co jeszcze walisz z gwinta?
A co do zakwasów to dziwne bo nie mam i nawet ostanim wejscie to mi serce nawet nie łomotało jak za pierwszym razem.

Roxi a na jaki kolor ty sie przemieniasz albo przemieniłas? Na marginesie co się nie odbiera ode mnie telefonow. Wale focha a co

ikaa a ten komp to tak wytrzyma jak bedzie długo na nim siedziedziała?

Ragna kupe lat

A gdzie Makuc, Elizabet i jak Sheeney rozpakowana?

A doszła do wniosku że moja chyba się ze mna znudziła przez te dni bo poszła tak chętnie do żłobka że hej. Dała buzi uciskała mocno i zrobiła i powiedziała papa.

reklama
witam wieczorowa pora:))) w pracy fajny dzionek bo zebralam pochwaly:))) okazalo sie ze wg statystyk tygodnia jestem szybsza od mojej szefowej :)))))))))))) malo tego to na drzwiach sejfu narysowala podium z imionami 3 najlepszych i dyro mial wylewke ze ja wygyrze za niedlugo:)))

poza tym po pracy z Leane poszlam na spacer ,glizda szla idarla jape glosniej niz auta przejezdzajace "dzwig!!! dzwig" ku jej radosci dzwigow w poblizu bylo 5 a to ja tak fascynuje ze normalnie az wypiekow dostala:)pozniej z malzem i wstapilismy do kregielni na piwo po ktorym szlam totalnei nawalona.... nie wiem co za piwo ale mnie zgielo totalnie:ppp

SARISKA jakos do tej diety sie nei moge zebrac:pppp chyba od 1 czerwca zadzialam bo po drodze mamy urodziny jeszcze i moje imieniny wiec zarcie:))

DAWIDOWE basen u nas niby kryty ale ma odsuwany dach wiec w lato slonce daje i ksozty to 30 euro za 10 wejsc bez ograniczen czasowych a jak jednorazowy bilet to 5 euro, a Leane do 4 lat gratis.

KANIA trzymam kciuki za maluszka:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry