reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania przebadaja anie z kazdej strony i bedzie dobrze zobaczysz:-)

sariska twoja pola jak moj bartek tylkiem na swiat:-D mam nadzieje ze chociaz ona zdanie zmieni bo moj bartek do konca sie nie przekrecil:crazy:

Poszlismy z kuba do szkoly na piechote tak sie umeczylam ze nogi mi do tylka wchodza starosc nie radosc:-D

reklama
ja po lekarzu, gira zrobiona czekam aż się zagoi i mogę śmigać w mini :-). A poważnie w końcu rybaczki włożę i łydki odsłonię. Poczytam później co u was, bo ja nie mam czasu, dzieciaki rozrabiają jak zwykle.

Kroma współczuje zapalenia spojówek. A dzisiaj lepiej?

Kania Laura poszła do żłobka ale wyde mi się że est ok tylko pozostał kaszel no ale też robie jej inhalacje z mucosolwanu wiec to tez powoduje kaszel
A jak Anulka?

Joli ten opis pogody to był raczej przenosny bo u nas pogoda była taka sama beznadziena i zimna. A ty szkolnictwie że masz dwa miesiące wakacji?
Zazdroszcze. Chcociaż ja mam cały lipiec wolny no ale to tylko dlatego że żłobek ma miesiąc wolnego.

Ikaa dziekuje jak napisałam Kanii lepiej

emiliab zazdraszam wycieczki bo ja też chętnie bym się wyrwała ale od wyjazdu do męża sprzedałam samochód i jak narazie nie kupuje bo za duzo utrzymanie i pociagiem nie bede sie telepała bo nie dam sobie rady no i koszta koszta koszta. Kiedy to jeszcze miałam opcje babcia w kołobrzegu ale niestety już nieżyje 3 lata.

Dziulka a ty chodziz na kryty czy odkryty basen? A tak z ciekawości jakie są koszta u was basenu?

Wiola jak Bartka egazaminy? Kiedy wyniki.

Doris za prawidzwy iod sie niestety tez płaci w pszczoły wymierają.

Sarisa narazie malutka plażuje myślać że Hawaje ale jeszcze się obróci.

Baska dobra z ciebie matka oszczedzac trzeba to kotlet chociaż dla dziecka. Nie obraż sie to żart. ;-)
A butelke ze smoczkiem lovi to moja pije a lovi 360 ma do picia. Myle własnie nad tym mlekiem i chyba zdecyduje się na jakis bidon do mleka.

A ja dzis zapie..... w pracy i bieganie z dokumentami z budynku do bdynku i pare rund z 1 pietra na 4 i tak ciagle. Nogi mi w d.. wchodziły. Nie a to jak kondycja. W efekcie tyle czasu straciłam na schodach że do piatku bede zasuwała przy biurku.
Lala doszła jedna i nie nie mogłam sie oprzec aby nie dać. Ech. No cóz bedzie jedna może na dzien dziecka. Lala ciagle krzyczy że chce kukpe a ta bidula lata z nia ciagle do łazinki i sadza na nocki. Zanim doleci lala krzyczy oo coś robiłam.

Ide jakies kanapki w ramach obiadu zjesc.

Dobry wieczór Kochane!
Uwaga, uwaga- dzisiaj od niepamiętnych czasów mam wolny wieczór,nic nie robię, męża nie ma, dziecko śpi.

Przeżyłam dzisiaj swoją pierwsza w życiu lekcję. I to na dodatek w gimnazjum. O zgrozo, wolę jednak podstawówkę. W poniedziałek czeka mnie lekcja z 6-klasistami. No ale Ci dzisiejsi gimnazjaliści to najgorsza klasa w szkole, rzeczywiście są nieznośni. Na początku ostro ich upominałam, milknęłam aż sami zaczynali się uciszać wzajemnie. No i było całkiem ok, ale na końcu znowu gadulstwo. A dwóch chłopaków z tej klasy to mnie wkurzyło na maksa, jakby byłam ich rodzicami to dałabym im popalić. Zresztą zaproponowałam jednemu że skoro ma tyle do powiedzenia to może zamienimy się miejscami i on poprowadzi za mnie lekcje:-). No nic mam to za sobą. Stresowałam się maksymalnie. Chyba jednak w gimnazjum nie chciałabym uczyć, dla mnie to jednak dzieciaczki z podstawówki są lepsze, one chociaż jeszcze mają jakiś respekt do nauczyciela i potrafią w niego patrzeć jak w obrazek;-).
Jednym słowem czuję że wyzuta jak guma heh:-)

Doczytałam że sariskowa Pola nadal odwrócona nie tak, ja to w czasie swojej ciąży cieszyłabym się ogromnie. No ale Tobie życzę żeby się odwróciła córcia. My też byliśmy w niedzielę na targach, też zaopatrzyłam się w parę rzeczy Lovi bo jednak tańsze o wiele niż w sklepach. No a mojemu synowi to najbardziej podobało się siedzenie w radiowozie policyjnym, bo była taka możliwość dla dzieci:-D.
dawidowe polatała sobie dzisiaj po schodach, pamiętaj to zawsze strata kalorii. Zdrówka dla Twojej panny.
Kroma ma "naprawioną" nogę, to teraz czekamy na zdjęcie w mini;-). Emilab wróciła z wycieczki, super że się Wam podobało. Wioli poszła na pieszo do szkoły, a daleko macie do szkoły? Kania za Twoją siostrzenicę zaciskam ogromne kciukasy, niech porobią jej badania i powiedzą że wszystko jest ok, i pozwolą im nacieszyć się córcią w domu.

To tyle na razie bo lecę po jakąś kolację.

Hejka, Ania dziś była poddana badaniu o nazwie "scyntygrafia", resztę badań ma rozpisanych do 16-tego, więc pewnie po środzie będzie już coś wiadomo. Siostra jest podłamana....A u Nas ok, Oliwia już śpi, po pracy zrobiłam zakupy a do wieczora była zabawa. Teraz mąż rozpracowuje mój nowy telefon, który dziś przywiózł mi kurier do pracy. A w pracy monotonia...

Dawidowe to sie dzis nabiegalas po co komus dieta jak moze sobie pobiegac wte i nazat:-) bartek dzis mial dopiero pierwszy egz maja byc caly tydzien mowi ze napisal wszystko badz co badz wyjdzie w praniu:-D
mala mi gratuluje ze dalas rade:-) a jak praca?finito juz? Do szkoly w dwie strony mam z 5 km pod gore zreszta dla mnie to wyczyn;-)
Kania nie dziwie sie siostrze dopiero co na swuat przyszla a juz pelno badan niepewnosci pewnie chcialaby juz byc w domu ze zdrowa corcia biedna nameczyla sie w ciazy pelno strachu i dalej caly czas trzymam kciuki za pomysle wyniki!
Kaniu a co sobie sprawilas za tel?

Jeszcze 30 min i spokoj dzieci ida spac:-):-):-) Dzisiaj kuba dal mi w kosc nic mu sie nie podobalo sam niewiedzial czego chce pojechalam do mamy ale bylo jeszcze gorzej wszystko i wszyscy be

Mała mi widać nie takie diabeł straszny jak go malują.

Kania wszystko będzie dobrze z mała Anią.

Wioli a co bedziesz czekać 30 minut. Teraz niech ida a ty bedziesz miec 30 minut wiecej.

Moja dopiero poszła spać a rano gorzej się jej wstaje. Zmeczona jestem i poszłabym chetnie spać ale mi szkoda wieczoru. Jakas paranoja.

Wioli właśnie tak się zastanawiam, czemu tak jest :-( Tyle się starali, tyle problemów w ciąży było i teraz jeszcze Ania choruje :-( A telefon mam sony ericson xperia 10 mini pro. Fajny, mały zgrabny z klawiaturą qwerty. Super, że Bartuś ma już pierwszy poważny egzamin za sobą, za kolejne oczywiście kciuki zaciskam.
Dawidowe och jak ja bym chciała w pracy tak pobiegać ale mnie nikt nie ściga, jakby nie to że kawę trzeba iść do socjalnego zrobić to bym od kompa pewnie nie wstała. Żeby tak moja miała problem ze wstaniem rano, a jej się coś przestawiło i teraz pobudki 4-5 rano...
Mała_mi gratuluję pierwszej lekcji, dałaś radę zuch Kobieta :-)
Spokojnego miłego wieczorku oczywiście na bb:-)
Kroma to fajnie, że zabieg masz już za sobą za kilka dni wkładaj kieckę i prezentuj mężczyznom swe wdzięki :-)

dawidowe, kawy nie pijesz ale colą nadrabiasz:-p:-Da ja to i to walę z gwinta:rofl2:;-)a czytam sagę zmierzch. już w połowie zaćmienia jestem:-)fajnie napisane, lekko się czyta:tak:a potem chyba millenium skosztuję;-)maraton niezły, ja bym zakwasy miała jak nic:-D

Ida niestety ja muszę taką lekka dietę mieć bo jak zjem coś ciężkiego to potem umieram z bólu:baffled: ale nie powiem bo czasem zjem frytki,schabowego jak już mnie tak naprawdę ochota złapie ale zaraz potem muszę brać tabletki :confused2: dziś na obiad zjem schabowego z ziemniakami może nie bedzię żle i się obejdzie bez brania leków:eek:
i jak było??? bez tabsów??? widzisz, ja mam na odwrót, bo mam taką przemianę materii (albo ZJD:-pjak kto woli;-)) że jak zjem coś lekkiego to moment i toaleta wita, szczególnie nabiał niestety:-(a ja tak lubię:zawstydzona/y:

kroma, ty to biedna jesteś z tymi oczętami:-(pochwaliłaś się jaką książkę ci samiec kupił? bo może nie doczytałam i dlatemu nie pamiętam:sorry:girka zaleczona - supcio! i teraz znowu te rajstopy musisz nosić?
Kania, z Anią na pewno wszystko będzie ok!!! lepiej dmuchać na zimne i wszystko sprawdzić żeby potem móc spokojnie maleństwem się cieszyć:tak:
wioli, heh następna sportsmenka:-p:-D
kto ostatnio żubra pił? bo ja teraz akurat to czynię:rofl2:

boziu z pamięci piszę i mi reszta zwiała:cool:

i ehm ehm: oswiadczam że iż albowiem rypłam sobie taką fryzurkę że sama siebie w lustrze nie poznałam w pierwszym momencie:-Dzrobiłam zdj ale to wersja fryzjerska jest, a moja pewnie będzie bardziej "szokująca", bo nie mam zamiaru na modelowaniu pół ranka spędzać:-pprostownica, guma i heja na miasto:-p
i z tej okazji mi się przypomniało że roxi niezadowolona z koloru, kochana, zdarza się, na szczęście dość łatwo temu zaradzić;-)pasta do butów, albo do zębów, pastele dziecia i już będzie cuś innego:rofl2:;-):-Da na serio to ja pamiętam jak mnie mój fryzjer farbował i zawsze rudy brąz mi fundował, jak ja mu mówiłam że chcę "zimny". upierał się że się nie da. to ja kupiłam loreala i się dało:-p
przydałoby się pójść przepoczwarzyć:sorry:a jak wrócę to na zakupowy muszę zajrzeć i też cuś wkleić;-)wioli;-)

reklama
Ida ja się stukam z Tobą ale wareczką i mam nadzieję że Twój new image zobaczę wiadomogdzie :-)
Właśnie Roxannka jak Twoje włosy, przefarbowałaś się już???
Ja z włosami już nie eksperymentuję, bo mają dość po tylu latach co chwilę inny kolor.
Teraz trzymam się pasemek, przynajmniej tak siwych włosów nie widać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry