• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dobry wieczór dziewczęta
kania oj ja też dziś coś do tyłu jestem,ale to raczej przez to że za długo wczoraj siedziałam i ta pgoda jeszcze to całkiem a Wam duuuzo zdrówka życzę oby to tylko katarek u Oliwci był.
dawidowe no właśnie jak córcia?
kroma u okulisty byłaś?
I pytam się jak Kania-gdzie reszta się podziała?

reklama
Jestem,wróciłam cała i zdrowa:-D.

Odpoczęłam psychicznie,choć pogoda nie dopisała(czasami było słonecznie,ale chłodno). Zakupów wielkich nie zrobiłam,ale coś tam przywiozłam w bagazniku. Trochę jedzenia dla całej rodziny(dla kota tyż;-)),dla siebie legginsy,dla Kuby spodnie,dla Franka kurtkę-teraz będzie jak znalazł:tak:. Droga była ok. Franek grzeczny był bardzo. Ale co mam się dziwić,jak on od urodzenia jeździł w aucie:-D. U mamy trochę odpoczęłam,ale Franuś nie chciał sie ode mnie odczepić-chyba dlatego,że nowe miejsce. Jak tylko zniknęłam mu z pola widzenia to był taki ryk,że masakra:szok:.

Próbowałam czytać coś u mamy,ale internet strasznie się zacinał i,jak chciałam coś odpisać,to nie było łącza:-(. Ale myślałam o was codziennie:tak:.

Na razie tyle. Od jutra czytam was regularnie. Idę spać. Buziaki dla wszystkich czytających:******

witam sie wieczornie:))) nocka zp obudka- chyba zas zebidla w ataku... dolne trojki chyba.... wstalismy o 8h i pojechalismy na basen. mloda z daleka tylko zobaczyla budynek i wrzeszczala " plum plum plum!" w basenie - wariatunio. po powrocie z basenu mloda tak glodna byla ze wciagnela ziemniaki i mielonego na dwie rece: widelcem i raczka ladowala do buzi. po czym zaczela ziewac i wytarla sobie oczka i czolo z wlosami ziemniaczana papka:)))))))) mialam co myc:pppp padla jak kafka po obiedzie i ja o 15h zaleglam tez i pospalam do 15h obudzona przez glizde:p weszla mi na wyro zlapala moj telefon i ryyyp nim o podloge bo dzidzius sie jej nei "zalaczyl" (czyli jej fotka na tapecie). poza tym bawilam sie z nia a ta nagle mnie chlast w reke z nerwami,no to sie wscieklam lekko ja chlasnelam tez i wyklad zrobilam, kazalam przeprosic i poglaskac mamusi raczke bo boli, i potem ja jap rzeprosilam i poglaskalam jej raczke:) na spacer nam sie nei chcialo isc bo pogoda boska ale wialo zimnym wiatrem i jakos dzisiaj nie chcialo mi sie nic. puszczalysmy banki mydlane:))) pozniej pod wieczor mloda wymyslila se zabawe: ja lezalam na plecach na podlodze a ona na kolankach wlazila po mnie od kolana przez uda, brzuch, cycki, siadala na mnie i podskakiwala. smialysmy sie jak wariatki:)))) normalnie mailam wrazenie ze walec po mnie jedzie:)))))))))))) no i tak nam minal dzien:p

Bry, bardzo Was proszę o kciukasy między 11 a 12 dziś !!!
Anulka ma konsultacje w CZD.
Moją siostrę dziś wypisują ze szpitala i teraz sama nie wie jak to będzie, czy Ania tam w tym Centrum zostanie czy nie. Czy Ona zostanie z nią, czy jej pozwolą, trochę mam nerwówkę z rana, mama moja też.
Oliwia miała kiepską noc, zresztą my też :-(
Miłego dnia Wam życzę.

Dzien doberek

Kania trzymam kciuki za anulke bedzie dobrze:-)
emis fajnie ze wypad sie udal?ile km jest od ciebie do berlina?

Week zlecial szybko a to dlatego ze nie padalo i bylismy caly dzien na dworze zeby niebylo za pieknie dzis juz leje:wściekła/y:moj bartek przez caly ten tydzuen ma egzaminy sprawdzajace wyniki w nauce pol nocy nie spakam ze strachu zeby mie zaspac

hejka

już mi lepiej, ja mam alergiczne zapalenie od pyłków, dopada i w sumie nie wiadomo kiedy nawet jak leki biorę to i tam mnie oczy swędzą. Ale miałam sól fizjologiczną i dzisiaj już mało bolą.

Kania- trzymam kciuki za Anulkę
Wioli- ja za was też trzymam kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry