reklama

Październikowe Mamy 2010

wioli, jeszcze nie wiadomo, mam nadzieje że tak. Co prawda sprzęt był starszawy no ale działał i był sprawny więc jego wartość dla nas była duża. A teraz nie stać nas na to żeby wszystko nowe kupić, jedynie ten monitor już od dawna za nami chodził więc tak bardzo żal nie było, bo jakby się to nie stało to pewnie długo byśmy jeszcze z tym starym złomem się męczyli ;-)

dawidowe,
to jak bedziesz na 450 stronie to nie bedziesz mogła się oderwać ... przynajmniej ja tak mam ;)))

reklama
Dawidowe z klasą będzie :-)
Wioli po prostu tłumaczyłam że tak się nie wychodzi, że zrobi bach itd...chyba dotarło bo już nie próbuje a jak ma szczebelki otwarte to nawet nie przyjdzie do drugiego pokoju tylko stanie obok łóżeczka i woła mnie albo męża.
Ika zatem życzę Wam udanego wypoczynku i pięknej słonecznej pogody.
Roxannka współczuję tych strat poprądowych, zdrówka dla Patryka, chyba znów się z Oliwią zgadał w tej kwestii.
Mój też ogląda KSW a ja tylko lukam jednym okiem.

Chyba zaraz zrobię ewakuację do łóżka, bo jak mnie panna o 4 zbudzi z tekstem "nie chcę już spać" to się załamię...

Ostatnia edycja:
Kania wow to ty masz bardzo madre dziecko:-)ja kubie tez tlumaczylam pokazywalam ze przez szczebelki szybciej wyjdzie to nie gora:no:

Roxi chociaz tyle dobrze ze zwroca:-)i przy okazji zmienilas monitor niema tego zlego....

dawidowe, jak się sprężysz to ci szybko pojdzie ;-)

kania, ja też tylko zerkam jednym okiem, na pudziana czekam :-D zresztą ja już ich wszystkich widziałam bo koło naszego placu zabaw mieli konferencje prasową :rofl2: Zdrówka dla Oliwki bo skoro się zgrali to znaczy że i ona zasmarkana ehh ale do żłobka chodzi ?

ikaa,
dobrej nocy!

ooo widze że wszystkie się powoli ewakuujecie :( dawidowe, kania, dobranoc!

kania,
widze że Oliwka tak samo daje pospać jak Patryk :/

wioli, no właśnie nie wiadomo czy zwrócą :((( to bedzie zależało od ubezpieczyciela a wiadomo jak ci chętnie wyplacają komuś kase :/ Ale faktycznie z monitorem nie wyszło tak źle ;) szkoda tylko innych sprzętów :(

Ostatnia edycja:
Roxi jaką kasę?????????
Oj Patryk z Oliwią to zawsze w temacie chorobowym jadą razem.
W żłobku wczoraj była a dziś już kaszle.
Wioli może za wcześnie próbowała, i wcześniej dotarło, przed okresem buntu...
Ika dobrej nocki.
Dziulka a nie zrobiłabyś wyjątku i nie wysłałabyś tego bobu i czereśni do Polski???

Kolorowych Wam życzę :-)

reklama
kania, zagalopowałam się, pytanie powinno być tylko do dawidowe bo to dotyczy tylko stołecznych żłobków, sorki :sorry2: był jakiś proces w sądzie bo ktoś nie zgadza się z opłatami za żłobki i teraz ma być jakaś zmiana a część kasy ma być zwrócona.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry