• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziulka, kusisz kusisz tymi pysznościami, ale powiem ci że gdybym miała kase, to nawet bez tych zachęt, bym do Francji poleciała :tak:;-)

To i ja mówie dobranoc, ale najpierw pół godzinki z książką, dokończe żuberka i dopiero bedzie można z czystym sumieniem przyłożyć głowe do podusi :-):cool2: tylko gorzej bedzie z jej podniesieniem rano :baffled::ninja2:

Kolorowych ...

Witam z rana całkiem zasmarkana.

Roxi jak narazie tylko nie płaciłam za maja ale nie jeste pewne czy w czerwcu nie trzeba będzie zapłacic za maj i czerwiec :crazy::angry:. Za cześć kwietnia nie mam na koncie. Jak rozmawiałam z kierowniczka to zespół żłobków jeszcze nic nie wie. Wiecej będzie wiadomo na koniec maja poczatek czerwca.
Ja się narazie nie rozpedzam choc przyznam że kase troche wydałam na Laure.

A reszta widze spi aa lece obic śniadanie dla Laury i for me.

Witam dziewczynki:-) mały już zjadł rosołek u babci teraz czekamy na drugie danie (dziś jemy na dole u babci).Ida niestety ja muszę taką lekka dietę mieć bo jak zjem coś ciężkiego to potem umieram z bólu:baffled: ale nie powiem bo czasem zjem frytki,schabowego jak już mnie tak naprawdę ochota złapie ale zaraz potem muszę brać tabletki :confused2: dziś na obiad zjem schabowego z ziemniakami może nie bedzię żle i się obejdzie bez brania leków:eek:

Jestem ale jakby mnie nie było, ciężki dzień normalnie te wahania pogodowe mnie dobijają, w piątek 30 stopni w cieniu a dziś zaledwie 10. Najpierw nie mogłam się obudzić, Oliwia pobudkę zrobiła przed 5, dzień się strasznie dłużył, obiad u rodziców. Oczywiście nic nie odpoczęłam, przed 19 mnie poskładało na kanapie, ale po 19 odżyłam na chwilę. Oliwia pojedzona zasypia w pokoju z mężem a ja się zastanawiam czy się iść położyć, czy jeszcze nie. Jutro do pracy, mam nadzieję że Oliwię nic nie rozłoży, trochę kaszle ale to chyba z kataru, który spływa jej, ja zapodałam sobie aspirynę i mam nadzieję że jutro wstanę jak nowo narodzona.
Kroma współczuję zapalenia spojówek, coś ostatnio często Cię dopadają problemy z oczami, byłaś w końcu u tego okulisty?
Dawidowe jak Laura?
Baśka obyło się bez leków.
Roxannka dzięki za wyjaśnienie, a jak Patryk?
Gdzie reszta Mamuś???

reklama
Witam- dzieci śpią , mąż też chrapie na kanapie:) wiec mam chwilkę dla siebie:-)
Oj Kroma współczuje zapalenia spojówek - masz jakieś krople do oczu z antybiotykiem?Bo to przynosi ulgę .W zeszłym roku też mi się to świństwo przyplątało brrrrrr
DAWIDOWE zazdraszam pogody bo u nas w Wielkopolsce pada i jest strasznie zimno-w piątek było 30 a wczoraj i dziś +12.
Dziulka ale bym sobie zjadła czereśnie mniam.
Jejku jutro znowu do pracy ale jeszcze troszkę i dwa miesiące wakacji.
Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego wieczoru....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry