reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziulka, kusisz kusisz tymi pysznościami, ale powiem ci że gdybym miała kase, to nawet bez tych zachęt, bym do Francji poleciała :tak:;-)

To i ja mówie dobranoc, ale najpierw pół godzinki z książką, dokończe żuberka i dopiero bedzie można z czystym sumieniem przyłożyć głowe do podusi :-):cool2: tylko gorzej bedzie z jej podniesieniem rano :baffled::ninja2:

Kolorowych ...

Witam z rana całkiem zasmarkana.

Roxi jak narazie tylko nie płaciłam za maja ale nie jeste pewne czy w czerwcu nie trzeba będzie zapłacic za maj i czerwiec :crazy::angry:. Za cześć kwietnia nie mam na koncie. Jak rozmawiałam z kierowniczka to zespół żłobków jeszcze nic nie wie. Wiecej będzie wiadomo na koniec maja poczatek czerwca.
Ja się narazie nie rozpedzam choc przyznam że kase troche wydałam na Laure.

A reszta widze spi aa lece obic śniadanie dla Laury i for me.

Witam dziewczynki:-) mały już zjadł rosołek u babci teraz czekamy na drugie danie (dziś jemy na dole u babci).Ida niestety ja muszę taką lekka dietę mieć bo jak zjem coś ciężkiego to potem umieram z bólu:baffled: ale nie powiem bo czasem zjem frytki,schabowego jak już mnie tak naprawdę ochota złapie ale zaraz potem muszę brać tabletki :confused2: dziś na obiad zjem schabowego z ziemniakami może nie bedzię żle i się obejdzie bez brania leków:eek:

Jestem ale jakby mnie nie było, ciężki dzień normalnie te wahania pogodowe mnie dobijają, w piątek 30 stopni w cieniu a dziś zaledwie 10. Najpierw nie mogłam się obudzić, Oliwia pobudkę zrobiła przed 5, dzień się strasznie dłużył, obiad u rodziców. Oczywiście nic nie odpoczęłam, przed 19 mnie poskładało na kanapie, ale po 19 odżyłam na chwilę. Oliwia pojedzona zasypia w pokoju z mężem a ja się zastanawiam czy się iść położyć, czy jeszcze nie. Jutro do pracy, mam nadzieję że Oliwię nic nie rozłoży, trochę kaszle ale to chyba z kataru, który spływa jej, ja zapodałam sobie aspirynę i mam nadzieję że jutro wstanę jak nowo narodzona.
Kroma współczuję zapalenia spojówek, coś ostatnio często Cię dopadają problemy z oczami, byłaś w końcu u tego okulisty?
Dawidowe jak Laura?
Baśka obyło się bez leków.
Roxannka dzięki za wyjaśnienie, a jak Patryk?
Gdzie reszta Mamuś???

reklama
Witam- dzieci śpią , mąż też chrapie na kanapie:) wiec mam chwilkę dla siebie:-)
Oj Kroma współczuje zapalenia spojówek - masz jakieś krople do oczu z antybiotykiem?Bo to przynosi ulgę .W zeszłym roku też mi się to świństwo przyplątało brrrrrr
DAWIDOWE zazdraszam pogody bo u nas w Wielkopolsce pada i jest strasznie zimno-w piątek było 30 a wczoraj i dziś +12.
Dziulka ale bym sobie zjadła czereśnie mniam.
Jejku jutro znowu do pracy ale jeszcze troszkę i dwa miesiące wakacji.
Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego wieczoru....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry