Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
hej hej
jak pisałam na głównym, miałam od piątku gości, tego "boga" właśnie
dla zastanawiających się nad tą zagadką: rozwiazanie na gz:-) i on był jakiś tydzień temu sam a tym razem przyjechał z żoną. trochę się bałam tego spotkania bo ja strasznie nieswojo się czuję goszcząc u siebie ludzi których nie znam tak dobrze-dobrze ( po prostu nie mam doświadczenia w odgrywaniu roli gospodyni domu), ale nie miałam podstaw do obaw jak się okazało bo z jego żoną nawijałyśmy już dzisiaj i wczoraj do północy jak stare fumfele
jak przyjechali w piątek to była Misia (bo w sobotę spała u babci, bo M był na nocce a ja nie chciałam musieć stawać na głowie żeby zadowolić gości i moje małe jednocześnie
to chyba awykonalne po prostu by sie okazało
), i tyle komplementów co usłyszałam na temat córy to urosłam o 10metrów wzwyż, jak nie więcej
a jakoś w ich szczerość naprawdę nie wątpię, bo wiecie, czasem ktoś komplementuje bo uważa że tak wypada itp ale oni takie zasady mają NA SZCZĘŚCIE w głębokim poważaniu;-)
no więc łikend mimo że cholernie wyczerpujący to jednak był zarypiasty!!!
kurde miałam tyle napisać i nie pamiętam co jeszcze chciałam :/
a, że moje dziecko się poprzestawiało:/ do niedawna zasypiała ok.21 i mogła spać do 9 rano (nie liczę nocnych alarmów, tradycyjnych), a teraz zasypia nawet o 22 a wstaje przed 7:///i nie podobuje mi się to, o nieeeeeeeeee.........
może spróbuję co nieco ponadrabiać
Kania, buuuuuuuu... przeczytaj prv, to mam nadzieję że chociaż ocipinkę poprawi ci sie humor
makuc, ja pierdziu, podziwiam że dajesz radę robotę przy Alisi ogarniać... chociaż może młoda już się jako tako oswoiła i przyzwyczaiła, co? z moją nie miałabym szans
a co do obrazu to nie czuję potrzeby goszczenia takowego
heh, i widzę że ty długiego łikenda nie miałaś
Baśka, a ja nie potrafię zrozumieć wędkarzy, w sensie: ich hobby

ale ja to zdiagnozowany freak jestem;-)
mała mi, moje kciuki masz
dawidowe,

leję normalnie

lubię swoją teściową, ale wszystko wszystkim: jeszcze jej bogiem nie nazywałam

odpowiedź wiesz gdzie;-)
a ja mam jakiegoś głupiego pietra przed wsadzeniem młodej w taki podwórkowy basenik - ze względu na pogodę... albo wydaje mi się za chłodno, albo jest gorąco ale jakiś podejrzany wiatr wieje... durna jestem, wiem, ale tak mam i chyba dopiero nad morzem moje dziecko się potapla (JEŚLI POGODA BĘDZIE ODPOWIEDNIA
)
HAPPY ZALICZYŁA KRÓLOWĄ
nieźle:-):-):-)filmik chętnie obejrzę
:-)
właśnie przegapiłam 3 aukcje na allegro

muszę ;_-~~~~~~~~~~~bo oszaleję

jak przyjechali w piątek to była Misia (bo w sobotę spała u babci, bo M był na nocce a ja nie chciałam musieć stawać na głowie żeby zadowolić gości i moje małe jednocześnie
), i tyle komplementów co usłyszałam na temat córy to urosłam o 10metrów wzwyż, jak nie więcej
no więc łikend mimo że cholernie wyczerpujący to jednak był zarypiasty!!!
kurde miałam tyle napisać i nie pamiętam co jeszcze chciałam :/
a, że moje dziecko się poprzestawiało:/ do niedawna zasypiała ok.21 i mogła spać do 9 rano (nie liczę nocnych alarmów, tradycyjnych), a teraz zasypia nawet o 22 a wstaje przed 7:///i nie podobuje mi się to, o nieeeeeeeeee.........
może spróbuję co nieco ponadrabiać
Kania, buuuuuuuu... przeczytaj prv, to mam nadzieję że chociaż ocipinkę poprawi ci sie humor

makuc, ja pierdziu, podziwiam że dajesz radę robotę przy Alisi ogarniać... chociaż może młoda już się jako tako oswoiła i przyzwyczaiła, co? z moją nie miałabym szans
a co do obrazu to nie czuję potrzeby goszczenia takowego
heh, i widzę że ty długiego łikenda nie miałaś
Baśka, a ja nie potrafię zrozumieć wędkarzy, w sensie: ich hobby

ale ja to zdiagnozowany freak jestem;-)mała mi, moje kciuki masz

dawidowe,

leję normalnie

lubię swoją teściową, ale wszystko wszystkim: jeszcze jej bogiem nie nazywałam

odpowiedź wiesz gdzie;-)a ja mam jakiegoś głupiego pietra przed wsadzeniem młodej w taki podwórkowy basenik - ze względu na pogodę... albo wydaje mi się za chłodno, albo jest gorąco ale jakiś podejrzany wiatr wieje... durna jestem, wiem, ale tak mam i chyba dopiero nad morzem moje dziecko się potapla (JEŚLI POGODA BĘDZIE ODPOWIEDNIA

)HAPPY ZALICZYŁA KRÓLOWĄ
nieźle:-):-):-)filmik chętnie obejrzę
:-)właśnie przegapiłam 3 aukcje na allegro

muszę ;_-~~~~~~~~~~~bo oszaleję

ale zaczeło się Euro i mąż tv okupuje ;-)
ja mecze razem z D. oglądam, więc tak na dobrą sprawę wtedy poza-zasięgiem jestem. Poza tym wczoraj zrobiliśmy sobie domowy seans "W ciemności" i chyba niepotrzebnie na noc tan film oglądałam...