reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej!
A ja dzisiaj jakaś pół przytomna po pobudce o 5.30 i potem już zasnać nie mogłam, a za chwilę do pracy trzeba się było zebrać.
Dziulka powodzenia na diecie. A jaką teraz stosujesz? Jak po mnie przyjedziesz to się spotkamy :-p
Happy i jak tam sprawy urzędowe?
Kania zdrówka dla kaszlących.
Makuc jak idzie świętowanie?

reklama
Hej jestem,dzis już nie tak ok jak wczoraj ale nie będę smęcić.Dośc intensywny dzień od rana,S przyjechał to zajął się młodą a ja za sprzątanie,do miasta po spożywkę,pranie,obiad i dopiero popołudniu trochę odsapnęłam ale za to musiałam już się dzieckiem zająć bo S pojechał bo na nockę szedł i tak dzień się skończył.
kania zdrówka dla Anulki oby szpital nie był potrzebny.
dziulka dasz radę z dietą,kto jak kto ale ty napewno.
wioli dwa dni wysypka widoczna była u Lenki,i z tego co piszesz to wydaje mi się że to to samo.
makuc jak tam świętowanie?

wiram wieczornie:)) dzieki za wsparcie:)) jestescie kochane:))) dzisiaj zrobilam 200 "rozjazdow" na moim sprzecie na nogi, wypady nog po 10 na kazda, przysiady rozkroczne , brzuszki z nogami wp owietrzu zgietymi wk olanach 20 na wprost potem po 10 np lewym lokciem do prawego kolana i prawym do lewego kolana, unoszenie bioder, a dieta to 1000 kalorii na ktorej raz bylam w liceum jak strasznei sie roztylam w ciagu 2 mcy w 3 klasie i zjechalam po niej w 2 miesiace zdrowo. tu widze efekt po udach , w pasie mnie jakos mniej a zwaze sie we wtorek ile mnie ubylo.

Leane dzisiaj wariatkwoala na dworze tak ze lalismy:) poszlismy na spacer pod wiezor, a mloda idzie a raczej prawie biegnie z dzikimi okrzykami na cala ulice wyma****ac rekami i wlazi do sklepu z gazetami jak do swojego pokoju:))))))))) ja w szoku a ona zapieprza za lade do sprzedawczyni i wpada jej w ramiona:ppp glizda mala tam z niania po gazete chodzi jak spaceruja i czuje sie tam po prostu jak w domu... jak babka ja wysciskala to mloda potem obleciala sklep ze trzy razy smiejac sie w glos:)))) co za typ mi sie trafil:))))))
pozniej wieczorem znowu rzucila sie na bagietke z szyneczka :)))
no a my w pracy znowu jazda:ppp

Prawie nic wczoraj nie załatwiliśmy:baffled:.Przez to::cool2:
Her Majesty Queen Margrethe II and His Royal Highness Prince Henrik of Denmark Visit Avernakø, Lyø, and Middelfart (VIDEOS) | The Royal Correspondent

No, ale królową sie widziało, nie?;-):-DAmelki królowa nie obchodzila, ją intresowały "koni".Na tym drugim filmiku z Middelfartu właśnie widac, jak mniej- więcej wygląda miasteczko, gdzie mieści sie nasza "komuna".Kto ciekawy- enjoy, please :-).

Więc wczoraj Ida Boga gościła:confused:, my królową oglądalismy...no, no:-D

Ostatnia edycja:
Ja tez żyję a reszta to juz nie wiem gdzie się zapodziała?????

u nas dzień spokojny od rana wiadomo sprzątanie,później obiad a po obiedzie sobie pojechalyśmy na łajzy do marketów i do kuzynki na kawkę,babcia przynajmniej miala spokój.teraz nadrabiam a raczej nie nadrabiam bo nie ma co :-(

reklama
Ja też żyju(przynajmniej ta mi się wydaje;-)).

happy gratuluję "spotkania" z królową
Ida a Tobie z "Bogiem":tak:
ikaa zazdroszczę ci tego "łajzowania";-)

U nas nic szczególnego się nie działo,więc nie ma o czym pisać. Łomża miodowa wypita, zaraz wezmę w obroty słonecznik i będę latać po necie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry