reklama

Październikowe Mamy 2010

Kurcze ida o tym nie pomyskalam:zawstydzona/y: to sa plamy czerwone ale jak przejade reka to sa lekie krosty w kontakcie z woda wyglada to jak poparzenie:eek:

Kopnijcie mnie w tylek ale durna jestem strasznie zaczelam szukac w necie co to moze byc i znalazlam cos takiego :angina czesto mylona jest ze szkarlatyna bol gardla wysoka goraczka a pozniej wysypka nie szukam wiecej zadnych diagnoz w necie bo predzej nabawie sie nerwicy niz dowiem sie czegos sensownego!

Kuba spi a wstal o 9.30

Ostatnia edycja:
reklama
doktor google czasem więcej daje niż wizyta u lekarza:cool:swojemu muszę nieraz podpowiadać co mi jest, a najlepiej jeszcze jakbym mu podyktowała co powinien przepisać:crazy:
a na tą szkarlatynę antybiotyk jest potrzebny? bo nic na ten temat nie wiem

wioli moim zdaniem to wysypka odszkarlatynowa jest,Lenka też takie coś miała,najpierw zapalenie migdałów na to dostała antybiotyk a po kilku dniach wyskoczyła wysypka na plecach i brzuchu,zniknie sama nie trzeba nic dawać no oprócz tego antybiotyku do końca.

Bry wieczór.
Dziulka
przy mojej to się brzuszków nie da zrobić bo od razu siada na mnie okrakiem i kładzie się, tyle z moich ćwiczeń.
Sarisa podejrzewam że to jakieś słówka, które rażą Twoje ucho...walcz z tym, walcz. A jak się czujesz? Fajnie że udało się auto zarejestrować, szczerze mówiąc to nie chwaliłaś się, że wóz z Uk przywieźliście.
Mała_mi gratuluję zakończenia pracy :-) Będę trzymała mocno kciukasy, choć już dziś wiem że 5 teczkę masz murowaną :-)
Emiliab jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego w rocznicę ślubu :-)
Happy mnie cieszy nawet krótki pościk z info co u Was :-)
Baśka głowa do góry i do przodu, nie oglądaj się wstecz bo to tylko dołuje.
Wioli Kochana jak Kubuś?
Pytałaś jak Oliwia dziś w żłobku, ale dziś nie była bo u Nas święto, więc wolne od pracy i żłobka ale jutro kolejny dzień. A jak kuchnia? Mam nadzieję że efektami się pochwalisz :-)
Sheeney witaj, sto lat jakby Cię nie było. Tak myślałam że nie masz czasu na nic, że chłopcy pochałaniają Twoją każdą wolną chwilę.
Ika co u Was?
Kroma a Ciebie tak wciągnął ostatnio film, że już na bb nie masz czasu ;-) ?
Ida a Ty co tak z doskoku, pisz co u Was? Jak tam Misiaczek? a Ty jak tam dychasz???
Rysia, Doris, Roxi,Alicja, Moriam, Dobranocka, Efa wracajcie na forum i to szybko !!!
E-lona a Ty co tak kukasz? Pisz co u Was !!!
Dawidowe a Ty gdzie się ukrywasz, dziś wolne więc czemu Cię nie ma???

Mnie mąż dziś zgrzał....,poza tym wyniki Ani nie są najlepsze... ,Oliwia ma się całkiem nieźle a o sobie nie wspomnę...
Chyba zaraz pójdę spać

Ostatnia edycja:
Wioli zdrówka dla Kuby. Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko minie.
Kania a co z Anią. Jakie wyniki kiepskie? A Ty chora?
Mała_mi super, że praca skończona. Obrona pewnie pójdzie jak po maśle i dobrze, że mało czasu zostało to się za dużo nie nastresujesz.
Emilia wszystkiego najlepszego z okazji prawie okrągłej rocznicy.

A co u mnie? Jakoś sobie leci. Auta nadal nie ma i nie wiem kiedy się trafi takie jakie chcemy. Na 2 tyg mamy pożyczone od teściów.
Daniel trochę przeziębił się i znowu mu na uszy i oko poszło. Ja też przeziębiona. Wczoraj głos miałam jako taki tylko. Dobrze, że dzisiaj wolne to troszkę lepiej. A jutro do pracy. Na szczęście będzie dzień sportu to szybciej się skończy, ale tylko teoretycznie, bo potem konferencja (znowu).
Od środy jestem już w play :-) Mam nadzieję, że mi się ta migracja będzie opłacała.
Ostatnie 2 popołudnia wybieraliśmy zdjęcia do wywołania oraz je retuszowaliśmy.
W pracy jakoś leci i bardzo się cieszę, że do wakacji 3 tyg zostały.
A co więcej to nie wiem, bo nie pamiętam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry