DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam wieczornie
)) ze siesty klapa bo glizdus sie budzil co chwilke od 15h az o 15.40 wstala calkiem
bawilysmy sie a potem spacerek. skubana lobuzica psuzcza sie niemalze biegiem przed siebie, wpada do piekarni wola o chleb i potem jak juz wychodzimy to jedzac bagietke zasuwa jakby mnie nie bylo.... czasy spokoju juz chyba minely
p
po powrocie ze spaceru zas zabawa. maz zrobil jej kuskusa i paroweczki. paroweczki wciela, kuskusa tak se srednio.... no to wpadlam na pomysl ukroilam kawalek bagietki , przekroilam w poprzek posmarowalam maslem i walnelam plastry szynki na to. mloda tak sie cieszyla z kanapek ze az psizczala
)) doslownei szok. co ugryzie to wola " chleb, chleb, szynka, chleb" lalismy z moim bo sie zachowwala jakby 100 lat chleba nie jadla
)) zjadla dwie kanapki a potem jeszcze sama szynke jej dalam
) w miedzyczasie jak ona jadla to sie gimnastykowalam i nie wiem co smieszy moje dziecko ale jak cwicze to ona tak leje ze chyba caly blok slyszy
)))
BASKA nie win sie bo nie masz o co. tak musialo byc widocznie i juz. po prostu do dziela. wiem ze ci latwo nei jest ale musisz sie pzobierac i juz.
KANIA Dawidowe pracuje tzn udaje ze pracuje a czy mocno pogryziona to nei wiem
))
po powrocie ze spaceru zas zabawa. maz zrobil jej kuskusa i paroweczki. paroweczki wciela, kuskusa tak se srednio.... no to wpadlam na pomysl ukroilam kawalek bagietki , przekroilam w poprzek posmarowalam maslem i walnelam plastry szynki na to. mloda tak sie cieszyla z kanapek ze az psizczala
BASKA nie win sie bo nie masz o co. tak musialo byc widocznie i juz. po prostu do dziela. wiem ze ci latwo nei jest ale musisz sie pzobierac i juz.
KANIA Dawidowe pracuje tzn udaje ze pracuje a czy mocno pogryziona to nei wiem
Pamiętam jak licencjata broniłam z Łukaszem w brzuch, mam nadzieję że teraz bez niego w brzuszku też mi się uda.
ale czasem człowiekowi różne głupie myśli przychodzą do głowy!! happybeti lekarz mi też mówił że do 8tc najczęściej zdarzają się poronienia i kobiety nawet czasem nie wiedzą że były w ciąży
kto ma rozum zabierać tak w nocy(dla niektórych wcześnie rano)na ryby dziecko
w ogóle ona dziwna taka bo jak on coś robi w garażu naprawia motor czy coś tam majsterkuje to ona tak długo jak on tam siedzi ona razem z nim

fajnie ze udalo sie wkoncy zarejestrowac autko bedziesz teraz bardziej mobilna z dwojka dzieci jak znalazl:-) a jak ty sie czujesz wszystko dobrze brzusio twardnieje?
;-) Umnie wcale nie jest tak kolorowo i cudownie...no ale musimy jakos sobie dac rade.Maly je jak opetany ,karmie go z butelki ale moimm mlekiem i nie wyrabiam z produkcja wiec nie wiem jak dlugo pociagniemy na moim mleku.Oczywiscie juz male zalamnie przeszlam ale moj kochany tomek na wszystko potrafi znalezc sposob:-)
a jaka to wysypka? ropna czy krostki, plamy???