• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam

sorki że was zaniedbuje ale wiecie kibic ze mnie taki że mecze musze wszystkie obejrzeć. Chodze nerowo po pokoju i mówie że nie bede się denerwować i wyłączam TV po sekundzie właczam i mówie że nie terz spokojnie i znowu stan przedzawałowy. Dzis sobie naspacerek na stadion poszłysmy popatrzeć na ruskich bo mymy stadion na wyciągniecie dłoni.
Wczoraj sobie nawet piwko zapodałam:szok::szok: i co i w połowie skkonczłam w toalecie a dokładnie posiłki z całego tygodnia. Ja juz do alkoholu się nie nadaje.

Baska dialogiem mnie zabiłaś

Dziulka a ty jesteś niemożliwa.

reklama
heja a ja siedzę sobie chora telepie mnie i żadne leki na mnie nie działają trzeba mi to przeczekać a co do kalafiora to dziś gotowałam zupę z niego bo już nie miałam pomysłu co mamy jeść a nie chciało mi się dzisiaj siedzieć w kuchni łamie mnie w kościach...mam nadzieję że u małych tylko na drobnym katarku się skończy bo już im przechodzi i bym była niezbyt zadowolona jakby mi się pochorowały.

Dawidowe ja też mam blisko do stadionu a co by było śmieszniej moja mama w Wedlu pracuje i dziś kazali jej nie przychodzić ze względów bezpieczeństwa więc z dziećmi mi siedziała a ja sobie przekimałam trochę w dzień jak nigdy mnie zmorzyła ta temperatura.

Dziula a co do bobu i wisienek to i u nas jest ale jeszcze za drogi a fasolka już nie wspomnę ale pocieszam się że u teściowej rośnie to wszystko w ogródku i tylko czekam aż się już nada :tak:

witam wieczornie:)) MAKUC dobrze-przestaje pisac o bobie, czeresniach:)) napisze tylko ze wlasnie pozarlam kawal arbuza zimnego z lodowki bez pesteczek jakas odmiana a pyszny ze uuuuuu pewnie bede latac siiiiiiiiiii w nocy:))))))

DAWIDOWE wezzzzzzzz na luzi kwrzuc, fajke se zapal co sie bedziesz:)))
a z czym jestem niemozliwa???:)))

a tak poza tym to mam za soba 10h roboty :pppp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry