• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja tylko na chwilke, my nadal chorzy i oboje z Patrykiem jestesmy na antybiotyku :/

Dla idusi jeszcze raz wszystkiego naj !!! :-) i żeby na forum nam powróciła :sorry:

I już uciekam bo i ja mam dzisiaj takie swoje małe święto :-p

reklama
Witam.My dziś cały dzień na ogrodzie w baseniku siedzieliśmy :-) upał że szok no i nadal gorąco wiatraczek mamy włączony,chłopaki śpią ja też zaraz idę się położyć bo padam:confused2:
Niestety mąż pojechał za pózno i pracy nie dostał:wściekła/y::no::baffled: trzeba nowej szukać:crazy:

Iduś STO LAT!Nie wiem co miałam napisać jeszcze:confused2:głowa mnie boli więc idę spać.Pa wszystkim

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CIEBIE IDUSKA!!!!!:))))) buziaki od Dziulasa z reszta ferajny:))))))))

i wracaj na bb !!!!!!!!!!!!!

witam wieczorowa pora znad druszlaka wieeelkich czarnych i slodkich czeresni i zaraz chyba pekne....

dzis skonczylismy myc okna i "firankowac" a oprocz tego zaatakowalam meble w kuchni ( mycie, ukladanie itp) i zrobilam komode u mlodej bo tam byl misz masz niezly, i lazienke odmylam na zicher i upralam posciel:))))))))))) jutro koncowka kuchni i komoda wsalonie do zrobienia:) a po poludniu do pracy. u nas w koncu deczko chlodniej bo skromne 26 stopni:))))))))))))

24444755ec1254789da784b689f28d62-001.jpg

doris
super że ruszyliście z nocniczkiem do przodu :-) a tak w ogóle to u nas mój koszyczek,a raczej koszyczki z koralami to tez jest wielki hit :-p ale hitem nie jest już rozplątywanie tego wszystkiego po zabawie ;-)

emiś ale Ci Franio fajnie przysnął :-) my mamy obecnie juz tylko jedną drzemkę, koło południa ok 1,5 godziny :-p

dawidowe super że wizyta przeszła miło i przyjemnie :-) dzielna Laurka :-)

Roxi o nie znowu jakieś choróbsko? duuuzo zdrówka Wam życzę!
Ika dla mnie te burze to jedyny pozytyw tych upałów ;-)

kroma
ot tak :*

dziulka u mnie do jutra wielkie porządki z racji urlopu ;-) albo nie od poniedziałku, wymyśle coś na weekend coby sie jeszcze zrelaksować wcześniej ;-) :-p
sarisko współczuje Ci upałów pod koniec ciąży :* pojedynczym jest ciężko a co dopiero w dwupaku :-( przytulam cieplutko :***

ja jeszcze dziś i wakacje ;-) ale sie nie zgraliśmy z M. bo on akurat teraz kończy urlop gdy ja zaczynam, ale później mamy razem więc mam nadzieje ze uda sie am umknąć gdzieś i troche porelaksować ;-) Iś własnie siedzi na łóżku of kors bez pieluchy i tak sobie myślę czy to nie za duże ryzyko :-D choć odpukać tfu tfu! wpadki zdarzają się nam coraz rzadziej ;-)

Ostatnia edycja:
Hallo,

Na wstępie napiszę Wam że brakuje mi tych czasów kiedy tutaj pisałyśmy wszystkie! Zawsze można było być na bieżąco ze sprawami każdej z Was, a teraz wszystkie się porozchodziły tu i tam eh.

Dla tych które nie wiedzą to u nas dalsze etapy przygotowań do ślubu. W następny weekend uciekam na Śląsk do rodziców.
Poza tym te upały wykańczają mnie już...
alicja Łukasz właśnie też biega w majteczkach po domu i przed chwilą była taka sytuacja
Ja: Łukaszku chcesz siku?
Ł: nie
Ja; Może jednak usiądziemy na nocniku ( pokazuję na nocnik stojący obok)
Ł: nie
No i w tej samej chwili mokre majtki:baffled:

Chyba te jego słowo "nie" to takie ulubione. Ja się poddaje, ciągle w miejscu stoimy :-(

Bry...
Dziś mamy szczepienie, trzymajcie kciuki.
Nocka ciężka - piątki atakują...
Mała_mi nie poddawaj się, u Nas też jest faza teraz że nocnik beeee....
Alicja zatem spokojnego urlopu z Isią no i późniejszego już we Trójkę.
Dziulka widzę, że wolne to i tak w "pracy", kiedy Ty odpoczniesz?
Baśka fajnie, że macie gdzie rozłożyć basen by Kamil mógł się popluskać. My mamy malutki, byle by się na balkon zmieścił. Muszę go z piwnicy przynieść i sprawdzić czy jeszcze się nadaje do użytku.

Kania w takim razie kciuki zaciśnięte za szczepienie. Odnośnie nocnikowania, to u nas zapewne i tak jest gorzej, bo Łukasz ani razu nie zrobił siku do nocnika.

Czeka na mnie sterta prasowania ale jak to wyprasować przy takim upale?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry