Baśka_28
Fanka BB :)
Ja już po pracy od pół godzinki w domku jestem.Nawet nie zjadłam jeszcze bo Kamil tak płakał że go musiałam na rękach uspokoić i jak na razie się bawi
Mam nadzieję że pójdzie spać o normalnej porze
W ogóle się zastanawiam nad tą pracą bo te moje dziecko jak sierota chodzi jak ja jestem w pracy,teraz tylko 4godzinki a co jak podobno mam od 6sierpnia zacząć pracę 8godzinną
Kromciano Olka ma 3 latka to wiadomo że ją spanie popołudniami nie interesuje ale Arek?ja wolę jak mały mi śpi i nawet te pół godzinki jak pisałaś że Twój tyle śpi a jak wczoraj nie spał to naprawdę była to dla mnie masakra
A co do kataru to taka pogoda chyba bo było fajnie ciepło,upalnie a teraz zimno i deszczowo i już z tego wszystkiego wolę te upały

EDIT;zasnął ufff
Mam nadzieję że pójdzie spać o normalnej porze
W ogóle się zastanawiam nad tą pracą bo te moje dziecko jak sierota chodzi jak ja jestem w pracy,teraz tylko 4godzinki a co jak podobno mam od 6sierpnia zacząć pracę 8godzinną
Kromciano Olka ma 3 latka to wiadomo że ją spanie popołudniami nie interesuje ale Arek?ja wolę jak mały mi śpi i nawet te pół godzinki jak pisałaś że Twój tyle śpi a jak wczoraj nie spał to naprawdę była to dla mnie masakra
A co do kataru to taka pogoda chyba bo było fajnie ciepło,upalnie a teraz zimno i deszczowo i już z tego wszystkiego wolę te upały

EDIT;zasnął ufff
Ostatnia edycja:

zwróciłam uwagę teściowej i szwagierce że on zasikany i mokry z wody nie wiem co to robił a co najlepsze wiatr wieje zimno a on tak po podwórku latał
aż mi się wszystkiego odechciało na wejściu.to go wzięłam umyłam, przebrałam, dałam mleczko i zasnął