reklama

Październikowe Mamy 2010

Właśnie zjadłam lody i mówię do męża że dopiero teraz głodna się zrobiłam (a przed lodami była kiełbaska wiejska) maciupki kawałek ;-)
Baśka to teraz teściowa Cię doceni :-)
Omleta z owocami nie jadłam jeszcze, wstyd się przyznać a na słowo cukier puder nie dobrze mi się robi ;-)

reklama
kania oj ja nie przepadam za leniwymi ale babcia zrobiła ze względu na młodą bo wciąż pyrki i pyrki by jadła.następnym razem ci podeślę,A fotki wrzucę na zamknięty jak mi się uda.
dawidowe to moja dziś domino gotowała dziadkowi w swoich garnkach,musiałabym jej jakieś warzywka chyba kupić.
baśka nawet nie chce myśleć że te dwie drzemki są powodem jakiejś choroby,tylko jak już wcześniej pisałam taka ciepława mi się wydawała a na termometrze wychodziło max 37,5 więc nie wiem może term mam do doopy.A może za ciepło ją ubrałam body krótki rękaw i bluzka na to i leginsy:eek:
sariska już w domciu jesteście super:-) a Zuzia fajnie że się troszczy i że zazdrosna nie jest.

Co do prania to raz na tydz piorę młodej rzeczy bo częściej nie mam aż tyle tego a i suszyć tego też nie mam gdzie.

ika ja generalnie piorę raz w tygodniu tylko teraz poszłam na całość bo jak urlop to urlop. A wszystko wisi na balkonie. Ciekawe ile będzie schło. Nie śpieszy mi się jakoś do prasowania.

Dawidowe ja jakbym tyle nie nie prała to ja bym miała całą łazienke zawaloną ja w tygodniu dochodze do 3 prań a nie mam chwilowo balkonu bo robotnicy jeszcze nie położyli plytek a rusztowanie stoi i sie sypie styropian a w domu schnie że hej a na balkonie 2 godziny i gotowe...

Kania jak sie dodzwoniłam do tej przychodni i sie dowiedziałam że dopiero poznam wyniki na wizycie u alergologa...

Sarisa u mnie Julka też była szczęśliwa jak ze szpitala wróciłam z Amelką i nie była zazdrosna ba nawet teraz nie jest fajnie sie bawią a ty jak na spacery będziesz wychodzić? Zuu jeszcze w wózku jeździ? i ja też czekam na duuużo fotek

witam wieczorem:))))))) wiecie co?? mam wrazenie ze mam w domu papuge:pppppppppppp od paru dni Léane powtarza prawie wszystkie slowa ktore powiem, zdania, wsluchiwuje sie w co mowimy i serio mam wrazenie jakby to papuzka byla:))))))))))) dzisiaj zrywalismy boki bo wieczorem byla padnieta i nei chcialo jej sie machcac widelcem przy jajecznicy i parowce to poukladalam jej kawaleczki i kazalam liczyc i jesc:)) i tak tez zrobila:))))) ogolnie dzien superowy!!!!!:)))))))))))) rano pojechalismy na basen bo na dworze patelnia, maz i mloda pojechali do domu przed 13h a ja zostalam do 17.15:))))))))) powiem krotko: spalilam sobie dupe!!!!!!!!!!!!!!!! malo co tyl opalalam wczesniej i dzis sie zaczytalam ( a coooooooo nakupilam gazet na basen bo to jedyna okazja sie wyluzowac na mksa samej:p) i spalilam sobie posladki i uda z tylu i lydki ze doslownie czuje jakby ktos mnei wrzatkiem polal.... ogolnei sie zjaralam jak pieron:))))) wrzuce zaraz zdjecia :)))))) Leane w basenie glebokim ( nie robilam fotek) zaczynak umacp lywanie co mnei cieszy, macha nogami jak powinna, raczkami coraz lepiej. w kolku plywala ale chyba kupie jej te naramienniki bo widze ze wody sie za chiny nie boi, i ze lapie o co chodzi. po moim powrocie z basenu poszlismy na spacer.... moj termometr w kuchni w sloncu pokazywal tylko 49 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a w cieniu 38. cieplutko co???? ani obloczka na niebie, plac zabaw praktycznie pusty bo taki gorac ze szok ale mloda i tak pobiegala... az sie raz wywalila i nie wiem jakim cudem zero zadrapania na kolanach i lokciach a poleciala na kolana i potem na lokiec na zwirek!!!!!!!!!

KANIA z tymi fotkami to jest tak ze wale jedna za druga i potem wywalam bo sie ruszyla, i srednio na 10 zdjec jest jedno ok. niektore ze stala wprost mnie to zasluga ze zaczela mszczekac jak pies i gwizdac:))))))))))

no po Amelce najwięcej bluzek bo onna pije już tylko z kubeczka w domu i jeszcze jej po brodzie poleci tylko na dworku ma butelkę a pozatym sama je więc też jej kapnie a jak robie młoda kapustkę tto wcina jak kopara nawali tyle na łychę i do buzi że zawsze jej coś poleci

tak jak moja. Ja już nie pamiętam kiedy moją karmiłam. No ale cóż dziś 3 body się niedoprały bo zostały zółte plamy i nic nie da się z tym zrobić bo nawet nie wiem po czym.

lece spać

Dziulka zazdroszcze baseniku ale nie poogody. Mnie pasuje taka jaka jest teraz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry