Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mały dopiero co zasnął gadał od godzinki swoje opowiastki z krypty
Dziś miałam ostatni dzień szkolenia tzn przyjechałam jak zwykle na szkolenie a ta mi że zostaję sama na sklepie bo ona musi coś załatwić i zostałam
Jakoś sobie poradziłam ale bałam się trochę.Na koniec mi mówi że dziś mam ostatni dzień szkolenia i zaprasza 6sierpnia do pracy 
To mówię ok i pojechałam rowerkiem do domu a tam co znowu zastaję dziecko znowu brudne,podrapane
ale pózniej to mnie szlak trafił jak wchodzę a pokój otwarty lodówka prawie pusta chrupki i lizaki pozjadane(pisałam kiedyś że mamy takiego agenta w domu syna szwagierki który grzebie)tak więc do teściowej od razu poszłam i jej mówię że czemu pokoju mi nie zamknęła a ona że zapomniała

No jeszcze mi się zjawiła kuzynka męża z czwórką dzieci a ja nerwy jak cholera mały płacze że am i nyny to ją zaprosiłam na podwórko zrobiłam kawkę ,dzieciakom herbatkę i poprosiłam aby zaczekała a ja uśpię małego zjadł i zasnął szybko ok.12 i wstał po 15
więc pogadałyśmy sobie trochę.Kuzynka ma córkę maleńką i Kamil jak ją zobaczył to przyniósł mi portfel i mówi że chce iść do sklepu po lalę
to ja mu mówię że lali się nie kupuję w sklepie i wzięłam ją na ręce to siedział koło niej gadał coś do niej ale po jakimś czasie mówi że mam dać lalę cioci i się zaczął tulić a ona go pyta czy chce taką małą lalę on że nie prawie jej wykrzyczał
A potem do 20 spędziliśmy czas na placu zabaw.Mąż wrócił wykąpaliśmy się położyliśmy i zaczęliśmy uzgadniać co dalej z tym że Kamil wygląda jak wygląda po moim powrocie do domu on mówi że teraz zarobi tyle że starczy nam na wynajęcie mieszkania i nie muszę iść do pracy więc może jeszcze przemyślę sprawę bo zal mi syna
szefowa wie jaka sytuacja i też kazała przemyśleć