Kania78
...
E-lona a Ty co tak wpadasz jak po ogień i już Cię nie ma???
Emilia witaj :-) cieszę się, że się odezwałaś, no i jeszcze raz gratuluję z powodu powrotu do pracy :-)
Dawidowe moja przez 3 miesiące nie nosiła kolczyka, jak jej wkładałam innego to bez problemu i mam nadzieję żei teraz tak będzie :-) Do pierwszego jeszcze trochę czasu jest ;-)
Dziulka Wam to dobrze jeziorko, rybki, słońce w pełno ehhh pozazdrościć tylko ;-)
Praca mi się dziś nie pali w rękach, mimo że nocki przesypiam praktycznie całe od jakiegoś czasu to wstaje z bólem glowy i nadal spać mi się chce... W pracy bez zmian, z mężem hmmm "dajemy radę" a Oliwia budzi nas o 5.30 z krzykiem "mamo, tato chce sikać" !!!!!!!!!!!
Emilia witaj :-) cieszę się, że się odezwałaś, no i jeszcze raz gratuluję z powodu powrotu do pracy :-)
Dawidowe moja przez 3 miesiące nie nosiła kolczyka, jak jej wkładałam innego to bez problemu i mam nadzieję żei teraz tak będzie :-) Do pierwszego jeszcze trochę czasu jest ;-)
Dziulka Wam to dobrze jeziorko, rybki, słońce w pełno ehhh pozazdrościć tylko ;-)
Praca mi się dziś nie pali w rękach, mimo że nocki przesypiam praktycznie całe od jakiegoś czasu to wstaje z bólem glowy i nadal spać mi się chce... W pracy bez zmian, z mężem hmmm "dajemy radę" a Oliwia budzi nas o 5.30 z krzykiem "mamo, tato chce sikać" !!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:

) i z pójściem spać kończą. Co mnie, delikatnie mówiąc wyprowadza z równowagi czasami, bo nawet i moja cierpliwość i tolerancja dla pewnych rzeczy ma jakieśtam granice
wydaje mi się, że klubik dobrze Hani zrobi, tym bardziej, że dzięki niemu zacznie się powoli z innymi dziećmi oswajać, bo jakby z nianią w domu została to pewnie nadal by się jej te lęki przed ludźmi utrwalały. My Alicję od września też do klubu malucha "oddajemy". Wprawdzie tylko do 12 ale jednak pewien stres i u mnie się pojawił. No ale z aktualnym nawałem w pracy nie mam innego wyjścia. Poza tym jakoś mi się dziecko socjalizować musi...
nawet na drzemke kuba nie idzie bo szkoda nam slonca jak wroci deszcz to wpadne niestety to nie polska i slonce jest tu rzadkim gosciem
.
teraz zasnął ja też się położę bo na 15 go ginka mam
a szukam takiego blisko teściów(oczywiście nie za blisko heh