reklama

Październikowe Mamy 2010

witam was wieczornei nocnie:))) w szoku jestem..........polozylismy glizdusie spac... w lozeczku cyrki odstawiala... moj byl tam z 3 razy, ja juz nerwa dostawalam. w koncu mowie do neigo idz po nia i ja wez tutaj do salonu,w salonie biegusiem i haslo " ja biegam, biegasz mamusia??" ( jaaasne... lece..., moj brechtal ze moze w koncu baterie sie jej rozladuja) potem mloda zawolala o picie i latala z butelka po domu z woda i pila,

pozniej
mlody mowi ze lalki juz spia i inne tam.

to leane poleciala po lalke dzidziusia i przyniosla ja i mowi ze lalka wcale nie spi, lalismy w glos!!!
podeszla do meza przytulila sie i mowi " tatus nocnik"
no to antek od hecy ja posadzil

najpierw poszly pierdziuchy potem kupa:)

nie zrobila do lozeczka w pieluszke!!!!!!!!!!!!!!!!!!i siku po poludniu po spacerze zawolala lapiac sie za pieluszke" aleez nie!!!" no to zas biegiem na nocnik i zrobila siku, widze ze chyba leane zrozumiala o co kaman z pielucha i nocnikiem!bo siku jej wpieluszce tez juz przeszkadza bo sie lapie i drze " alez nie!!!". maz zmotywowany zeby jutro w majtasach ja puscic po domu:)))))) bo tak to tylko ja bylam " kamikadze" i nie dramatyzowalam jak sie zlala na glebe, to Leane bardziej dramatyzowala:ppp

EMILIAB milego powrotu do pracy i zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze:))))))))))
SARISKA super ze tak sie uklada , ze Zula taka kochana:)))))))))))))) wazne zebys ty chwile znalazla tez dla siebie:))))))
DAWIDOWE az tak mldoa szaleje po balkonie?? moze sie nie urwie???:)))))))))))))))))
ROXI witaj po urlopie:)))))))))))) pociesze cie ze ja dopiero przed:)))))))))))) za 3 tyg. bede w PL o tej porze siedziec przy piwie debowym:))))))
ANTIKLEJA witaj, tylko nie wiem jakim cudem ja cie nei kojarze :szok:
MAKUC ty 2h spaceru??? toz to rozpusta!!:)))))))))))))pracusiu ty nasz:)))

KROMA a czemu zawal i orgazm w jednym?? wiecej szczegolow plizzzzzzzzzzzzz:)))))

KANIA uwierz: jeden dzien nad jeziorem slonce woda i tyle mi styka zeby naladowac baterie na maksa:)) czuje sie jak na urlopie:))) ogolnie jak w lato pracuje to mam wrazenie ze ide " na chwile" do pracy i potem laba i mimo ze zaryp jest to jakos to mniej odczuwam:)))
RAGNA nie przejmuj sie Hania bo moja Leane do doroslych idzie jak w dym a dzieci unika! dzisiaj wzielam banki mydlane na plac zabaw zeby sie pobawic z Leane, w 2 minuty oblepila mnie 5 dzieci takich po 4-5 lat, pozwolilam im puszczac banki, a Leane po 3 minutach wstala z trawnika i poszla kopac pilke na zwirek..... nie plakal tylko olala " dzidziusie". potem zahaczylismy o drugi plac zabaw gdzie poznalismy to malzenstwo o ktorym pisalam. byli tez. ich corka do Leane to jak pszczola do miodu a moja dzisiaj tylko raz poplakala chwilke bo tamata ja tak przytulila ze az od ziemi podniosla do gory ( a tylko 2 mce starsza), i zjezdzaly z zjezdzalni razem i dzisiaj bylo DECZKO lepiej niz ostatnio. musze ta glizde przyzwyczajac do dzieci bo za rok do szkoly.

reklama
Bry.
Sarisa wiem, że kawa z mlekiem to nie kawa ale nie wypiję czarnej kawy bo bym pewnie wc zaliczyła zanim łyka wzięła. Ogromnie się cieszę, że u Was wszystko dobrze, że Zuzia zajmuje się Polą i że spacerki we czwwórkę się Wam podobają ;-) Jak Pola się w nocy budzi to Zuzia się nie wybudza?
Dawidowe no i jak pokuta jest??? Nie lubisz kawy? Ja lubię ale chyba mam przesyt ;-)
Baśka trzymam kciuki, by mieszkanko się znalazło :-) Jak wizyta u gina?
Kroma moje podejście do pracy wynika z podejścia innych do mnie, i mojej pracy ;-) Normalnie czuję się tutaj niepotrzebna :-( cóż to za prezent dostałaś? To pierwsze rozumię ale czemu zawał??? A do domu już wszystko co potrzebne masz?
Makuc jak tam Twoje podejście dziś do pracy?
Antikleja witaj.
Agusinka współczuję lima pod okiem :-( to teraz fama pójdzie, że w domu Cię biją ;-)
Dziulka moja takie syrki odstawiała wczoraj przed spaniem w łóżeczku ze normalnie szok, podniosłam głos a mąż do mnie wyskoczył...zamilkłam i się nie odzywam a do dziecka mówię szeptem bo On uważa że ja cały czas mam podniesiony ton glosu, po 10 latach się zorientował??? Wkurza mnieeeeeeeeeeee
Emiliab wrzuć jakieś zdjecia chłopców na gz, sto lat ich nie widziałam, zamówienie się zbiera ??? :-)
Wioli już u Wa grzeje że wybyłaś?
U nas z dnia na dzień coraz cieplej a pod koniec upały...cudownie ;-)
Gdzie się podziewa Alicja???

Ostatnia edycja:
Witam.A więc zacznę od tego że wczoraj byłam u ginekologa i powiedział że do staranek można już być gotowym po 3 miesiącach(u nas dopiero 2 idzie:crazy:) ale poradził przeczekać tak jak u makuc pół roku.Tak więc trzeba poczekać no i sobie tak wymyśłiłam że już zrobię tak a przynajmniej się postaram żeby jak już to na pażdziernika było maleństwo:zawstydzona/y:

Ragna mąż wie że dopiero jak będzie mieszkanko to się skuszę na dzidziusia.Sariska oj było by ciężko z dwójką maluszków w jednym pokoju:szok: W ogóle to wiecie co kuzynka męża ma 4 dzieci i oni żyją w kawalerce im to musi być ciężko:no::baffled: Kaniu tak chciałabym mieć jeszcze dzidzię ze względów na Kamilka bo on chce mieć siostrzyczkę (albo braciszka) :sorry2:

A od wczoraj u Nas zaczęły się znowu upały więc poprosiłam szwagra(mąż w pracy)żeby rozłożył małemu basen i nalał wody sama bym nalała ale mały ciągle za mną latał a nie chciałam żeby widział bo by wlazł mi tam a woda zimna dziś dogrzeję jeszcze i może się pluskać:-)

A co do mieszkania to mam dwa na oku ale się okaże po oglądnieciu:dry:

Tutaj nikt się niczym nie przejmuje, więc czemu ja miałabym?
i prawidłowo :laugh2::cool2:

u nas dzisiaj pobudka chwilę po 6. Wyspana może nie jestem ale przynajmniej jakoś kontaktuję. Mąż w domu, więc i dzień jakiś taki (chyba) spokojniejszy będzie.
SARISKA :happy: cieszę się, że tak dobrze sobie radzicie i że Zuu taka opiekuńcza w stosunku do Poli jest. Mam do Ciebie prośbę jeszcze - mogłabyś (chociażby na GZ) poród opisać? proszę! Buziaki dla 2ki Twoich Skarbów ślę!
aaa wiem co jeszcze miałam - kawa :zawstydzona/y: teoretycznie ta z mlekiem nie powinna działać ale ja piję taką hmm... powiedzmy siekierą + zabielacz, co oznacz 4,5 łyżeczki mocnej kawy, pół szklanki wody i pół mleka :ninja2:
DAWIDOWE mam nadzieję, że na czworaka do męża w ramach pokuty nie poszłaś jednak :-p
KROMA co dostałaś??? chwal się raz dwa!
RAGNA jak minęło spotkanie? Mam nadzieję, że było miło i "luźno".
AGUSINKA spały do 9.30 :szok::szok::szok: u mnie jest już święto jak Alicja dłużej niż do 6 pośpi, także powiem Ci, że ja nawet tej 7.30 zazdroszczę. Chociaż u nas jest ta różnica, że me dziecię o 19.30 (najpóźniej) już śpi. Więc w sumie coś za coś chyba.
DZIULKA nooooo to GRATKI dla Leane za te nocnikowe postępy!
no właśnie - gdzie ALICJA? :confused::errr::sad:
BAŚKA czyli plan działania już masz. SUPER. Trzymam kciuki za staranka w czasie odpowiednim i za szybkie znalezienie mieszkania też!

no i chyba tyle póki co. Czas coś ze sobą zrobić, co by mi dzień przez palce nie przeleciał.

Dzien doberek

Kania grzeje grzeje ale jeszcze jestem w domu piore wszysystko co mozna wyprac:-D
makuc po takim szatanie zawal mam murowany wole wypic 5 z mlekiem;-)
kroma co dostalas?bo jak zawal i orgazm jednoczesnie to tez to chce:-D
dziulka mialam sie ciebie zapytac gdzie konczylas studia?

Wioli tak długo będziesz jechać?
Czuje się nijako, zresztą wiesz ;-)
O popołudniowych drzemkach mogę pomarzyć więc padam wieczorem a ogólnie cała reszta w normie :-)

reklama
Witam i lecimy na szczepienie na 12.

Pokuty nie odbyłam ale moja teściowa o 00.30 dzwoniła do mnie aby mi za album ze zdjęciami podziękować. Zanim zaskoczyłam na odpowiedni język i musiałam ochłonąć z wkur..... bo spałam już 2h to chwile poczekała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry