DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam was wieczornei nocnie
)) w szoku jestem..........polozylismy glizdusie spac... w lozeczku cyrki odstawiala... moj byl tam z 3 razy, ja juz nerwa dostawalam. w koncu mowie do neigo idz po nia i ja wez tutaj do salonu,w salonie biegusiem i haslo " ja biegam, biegasz mamusia??" ( jaaasne... lece..., moj brechtal ze moze w koncu baterie sie jej rozladuja) potem mloda zawolala o picie i latala z butelka po domu z woda i pila,
pozniej
mlody mowi ze lalki juz spia i inne tam.
to leane poleciala po lalke dzidziusia i przyniosla ja i mowi ze lalka wcale nie spi, lalismy w glos!!!
podeszla do meza przytulila sie i mowi " tatus nocnik"
no to antek od hecy ja posadzil
najpierw poszly pierdziuchy potem kupa
nie zrobila do lozeczka w pieluszke!!!!!!!!!!!!!!!!!!i siku po poludniu po spacerze zawolala lapiac sie za pieluszke" aleez nie!!!" no to zas biegiem na nocnik i zrobila siku, widze ze chyba leane zrozumiala o co kaman z pielucha i nocnikiem!bo siku jej wpieluszce tez juz przeszkadza bo sie lapie i drze " alez nie!!!". maz zmotywowany zeby jutro w majtasach ja puscic po domu
))))) bo tak to tylko ja bylam " kamikadze" i nie dramatyzowalam jak sie zlala na glebe, to Leane bardziej dramatyzowala
pp
EMILIAB milego powrotu do pracy i zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze
)))))))))
SARISKA super ze tak sie uklada , ze Zula taka kochana
))))))))))))) wazne zebys ty chwile znalazla tez dla siebie
)))))
DAWIDOWE az tak mldoa szaleje po balkonie?? moze sie nie urwie???
))))))))))))))))
ROXI witaj po urlopie
))))))))))) pociesze cie ze ja dopiero przed
))))))))))) za 3 tyg. bede w PL o tej porze siedziec przy piwie debowym
)))))
ANTIKLEJA witaj, tylko nie wiem jakim cudem ja cie nei kojarze
MAKUC ty 2h spaceru??? toz to rozpusta!!
))))))))))))pracusiu ty nasz
))
KROMA a czemu zawal i orgazm w jednym?? wiecej szczegolow plizzzzzzzzzzzzz
))))
KANIA uwierz: jeden dzien nad jeziorem slonce woda i tyle mi styka zeby naladowac baterie na maksa
) czuje sie jak na urlopie
)) ogolnie jak w lato pracuje to mam wrazenie ze ide " na chwile" do pracy i potem laba i mimo ze zaryp jest to jakos to mniej odczuwam
))
RAGNA nie przejmuj sie Hania bo moja Leane do doroslych idzie jak w dym a dzieci unika! dzisiaj wzielam banki mydlane na plac zabaw zeby sie pobawic z Leane, w 2 minuty oblepila mnie 5 dzieci takich po 4-5 lat, pozwolilam im puszczac banki, a Leane po 3 minutach wstala z trawnika i poszla kopac pilke na zwirek..... nie plakal tylko olala " dzidziusie". potem zahaczylismy o drugi plac zabaw gdzie poznalismy to malzenstwo o ktorym pisalam. byli tez. ich corka do Leane to jak pszczola do miodu a moja dzisiaj tylko raz poplakala chwilke bo tamata ja tak przytulila ze az od ziemi podniosla do gory ( a tylko 2 mce starsza), i zjezdzaly z zjezdzalni razem i dzisiaj bylo DECZKO lepiej niz ostatnio. musze ta glizde przyzwyczajac do dzieci bo za rok do szkoly.
pozniej
mlody mowi ze lalki juz spia i inne tam.
to leane poleciala po lalke dzidziusia i przyniosla ja i mowi ze lalka wcale nie spi, lalismy w glos!!!
podeszla do meza przytulila sie i mowi " tatus nocnik"
no to antek od hecy ja posadzil
najpierw poszly pierdziuchy potem kupa
nie zrobila do lozeczka w pieluszke!!!!!!!!!!!!!!!!!!i siku po poludniu po spacerze zawolala lapiac sie za pieluszke" aleez nie!!!" no to zas biegiem na nocnik i zrobila siku, widze ze chyba leane zrozumiala o co kaman z pielucha i nocnikiem!bo siku jej wpieluszce tez juz przeszkadza bo sie lapie i drze " alez nie!!!". maz zmotywowany zeby jutro w majtasach ja puscic po domu
EMILIAB milego powrotu do pracy i zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze
SARISKA super ze tak sie uklada , ze Zula taka kochana
DAWIDOWE az tak mldoa szaleje po balkonie?? moze sie nie urwie???
ROXI witaj po urlopie
ANTIKLEJA witaj, tylko nie wiem jakim cudem ja cie nei kojarze

MAKUC ty 2h spaceru??? toz to rozpusta!!
KROMA a czemu zawal i orgazm w jednym?? wiecej szczegolow plizzzzzzzzzzzzz
KANIA uwierz: jeden dzien nad jeziorem slonce woda i tyle mi styka zeby naladowac baterie na maksa
RAGNA nie przejmuj sie Hania bo moja Leane do doroslych idzie jak w dym a dzieci unika! dzisiaj wzielam banki mydlane na plac zabaw zeby sie pobawic z Leane, w 2 minuty oblepila mnie 5 dzieci takich po 4-5 lat, pozwolilam im puszczac banki, a Leane po 3 minutach wstala z trawnika i poszla kopac pilke na zwirek..... nie plakal tylko olala " dzidziusie". potem zahaczylismy o drugi plac zabaw gdzie poznalismy to malzenstwo o ktorym pisalam. byli tez. ich corka do Leane to jak pszczola do miodu a moja dzisiaj tylko raz poplakala chwilke bo tamata ja tak przytulila ze az od ziemi podniosla do gory ( a tylko 2 mce starsza), i zjezdzaly z zjezdzalni razem i dzisiaj bylo DECZKO lepiej niz ostatnio. musze ta glizde przyzwyczajac do dzieci bo za rok do szkoly.
) ale poradził przeczekać tak jak u makuc pół roku.Tak więc trzeba poczekać no i sobie tak wymyśłiłam że już zrobię tak a przynajmniej się postaram żeby jak już to na pażdziernika było maleństwo

Kaniu tak chciałabym mieć jeszcze dzidzię ze względów na Kamilka bo on chce mieć siostrzyczkę (albo braciszka) 

cieszę się, że tak dobrze sobie radzicie i że Zuu taka opiekuńcza w stosunku do Poli jest. Mam do Ciebie prośbę jeszcze - mogłabyś (chociażby na GZ) poród opisać? proszę! Buziaki dla 2ki Twoich Skarbów ślę!