reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

jestem ale tak na szybko, bo zaraz kolejne lekcje zaczynam. Nic nie doczytałam... :-( może później mi się uda? w każdym razie KANIU na gz coś dla Cię napisałam :*** 3maj się mocno!!!!!

reklama
Makuc spokojnego nauczania i dziękuję :***
Dawidowe moja w domu też masełko zlizuje, właśnie dlatego bułka z masłem musi być.
Ale Wam fajnie na tej działeczce spędzacie wolny czas, ja muszę się kisić w tych murach.
Super, że u alergologa wizyta się udała :-)
Coś się przeciąga z lipca na wrzesień.

Może wiecie gdzie można kupić kolczyki z prawdziwej stali chirurgicznej i czy w ogóle można?

Mój mały i mąż właśnie zasnęli:-) Dawidowe dobre to było z tą prawdziwą kobietą pewnie śmiesznie wyszło:-D A dlaczego chcesz pozbyć się niedługo mleczka?Ja jestem zdania że jak dziecko chce jeść to mleko to niech je jak najdłużej,mojej szwagierki syn ma 5lat a do spania je jeszcze mleko z kaszka manną z butelki:sorry2: A ja próbuję oduczyć małego od smoczka już dwa pogryzione jeden już w śmieciach a drugi jeszcze się trzyma ale tylko do spania daję nawet jak się wydziera że chce to i tak mu nie daję:zawstydzona/y:
Renata a to się boi?dobrze zrozumiałam?:confused:Współczuję jeszcze bardziej:baffled: Ja to w sumie na zakupy też muszę jezdzić z małym jak mąż w pracy a jak robię większe jakieś to masakra:no: A mój znowu uwielbia w sklepach siedzieć(po mamusi to ma):sorry2:

yyyyyyyyyyyy

nie wiem co miałam jeszcze napisać:dry:
uciekam rano się odezwę.miłego wieczorka i spokojnej nocki :-)

makuc miłej pracy

Kania poczytaj sobie o biżuterii Colibra. Kiedyś miałam kolczyki i jak nie mogę nosic niczego poza złotem tak od tych nie robiło się nic z uszami. Wygląda jak złote, duży wybór całkiem tanie. Jak coś to dam ci namiary na hurtownie gdzie wysyłają detalicznie.

Nie nie aboslutnie mojej mlekoholiczce nigdy nie zabronie mleczka, ja sama kocham takie surowe i zimne. Tylko pozbywam się butelki ze smokiem

Dawidowe przepraszam żle zrozumiałam:confused: My próbowaliśmy zmienić na niekapek ale nie wyszło może Wam się uda.Powodzenia no i uciekam;**

edit; Ja znam mamy które specjalnie pozbywają dziecka mleczka i tego nie rozumiem!

mleko...mmm ostatnio jak Amelka chce mleka to jej robie rano a jak juz ma to jest akcja teraz kakao wiec pije z nia szklanke kakao

A my w poniedzialek na mazury ruszamy a ja jeszcze nic gotowa jedynie co pranko wstawiam jedno za drugim zeby bylo co pakowac

Makuc, kobieto, nikt Ci nie mówił, że nie wolno się przepracowywać? Mam nadzieję, że chociaż godziwe zarobki masz za taką harówkę.

Kurcze wszyscy gdzieś wyjeżdżają, a ja w domu siedzę. :-(

Baska może to mleko nie jest aż takie samo zdrowie ale skoro lubi to po co jej tą przyjemność odbierać. Mój brat wielki jak koń po 40 ale u niego litr mleka dziennie to podstawa. Jak się go zapytasz piwo czy mleko.................On do rodziców nawet jak przychodzi to nalewa sobie mleka. Można zbankrutować i może to ta teoria dlaczego rodzice odbierają dzieciom mleko - bo nie będą mieć mleka do kawy na starość E-lona myślałam zimą że jak będzie ciemno to w weekend sobie pośpie dłużej i skończyło się tylko na myśleniu.

reklama
Halo
ja na chwile, bo wyobrazcie, ze się wczoraj spakowaliśmy i do StW pojechalismy, bo mama M. miała imieniny, a juz niedlugo wylatujena miesiac do UK i chcielismy jej przyjemnosc zrobic, zeby wnuczki poogladała :-). Podróz mineła supcio i póki co jest ok :-). Dzis bylismy na działeczce i Zuu szalała ze hoho , a młodsza spała ;-)wiec spobie odpoczeliśmy. I to byl strzał w dziesiątkę tu przyjechać :-), bo Zuu cieszy się bo ma dziadków i reszta się nie liczy ;-)
Renatka my generalnie po pordzie sami na placu boju.Moja Mamcie przyjedzie jak M. pójdzie do pracy i bedzie dopóki się nie ogarnę z Misiami moimi.
Maqc,Kania opisze tylko nie dziś. Powiem tyle trwał 4 godzinki i troszke się różnił od porodu z Zuu, bo tu mnie samo wyjscie bolało, a z Zuu nie poczułam nawet tylko usłyszałam jak płacze. Ale generalnie porody mam lajtowe i mam nadzieje, ze druga księżniczka będzie taka kochana.
Kaniu moja butli nie ma od marca sama zrezygnowała, a rano jemy płatki owsiane na mleku ok.200-250 ml i wieczorem kasze manne ten tak z 250 ml(tylko my juz MM nie używamy. Tylko robicona- dajemy, bo pasteryzowane jest w 75 stopniach C). A na spacery zabieramy niekapek a w domku tylko z kubka pije.
Dawidowe no nie wierze, ze nie krzyczałaś ;-) heeh
Kroma jeszcze miesiąc i już u siebie zazdraszczam oj zazdraszczam.... Kurde jakbyśmy teraz naszą lustrzankę zmienili to też bym miała teraz to co Ty ;-). Bo jak kupowaliśmy to wtedy M.. foteczki pstrykał i miałam to w nosie, ale teraz oj tak przydała by się wypasiona .
to tyle ide spac

i faktycznie Alicja się zagubiła. Dorisek zapracowany tylko niewiem czy jest usperwiedliwiona ;-) heheh

Do góry