reklama

Październikowe Mamy 2010

SHEENEY jakoś dalej nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ale, że likiery uwielbiam to ten na bank by mi posmakował :-)
DAWIDOWE 'kadłubek" :szok: mój mąż tak mówił jak ludzi bez kończyn widział gdzieś na zdjęciach ale... :confused::confused::confused: kurde ta baba jest na maksa ześwirowana. No i kciuki za przeprowadzkę trzymam! dasz radę!

reklama
cześć pijoki:-pz drugim piffkiem się witam
i od razu piszę że w skrócie: łeb se zafarbowałam bo chómor wymagał zdecdowanej poprawy (chociaż to chyba pifffka wpływ bardziej bo na włosach efektu jeszcze nie widać bo mokre:-p)
a ta 3.50 to broń boziu nie młoda tylko budzik do robotje:rofl2:nie, nie mam tak codziennie cobyście się o mnie nie martwiły:-p
i spadam bo samiec laptopa pożąda:dry:

Witam wieczornie
Kania fajnie było,młoda zadowolona ja zresztą też bo o dziwo przez te kilka dni żadnej sprzeczki między nami nie było ale za to dziś już zaliczyliśmy jedną jak przyjechał.
wioli a mi siwki to nie wiem od czego powychodziły bo moje dziecko grzeczne przecie tylko od czasu do czasu coś tam broi.Jak zakupy,udały się?
baska szkoda że z tym ogłoszeniem się nie udało.A z tymi opłatami to faktycznie dużo sobie od was woła teściowa za prąd,może porozmawiajcie z nią na tem temat.
agnieszka witaj,my jeszcze nie miałyśmy okazji się poznac.
ragna super że Hania taksobie świetnie radzi w klubiku i widzisz niepotrzebnie się tak martwiłaś.
makuc pracusiu weekend a ty jak zawsze na pełnych obrotach,zwolnij.
emilia cieszę się że Franuś już zdrowy.
sariska nie przejmuj się tak tą wagą Polci,ważne że przybiera a na szczepieniu się dopytasz wszystkiego.
she zazdroszczę ci tych pieluch a raczej ich brak.
elona to nieciekawie w pracy widzę,jak by to nie mogli inaczej ułożyć planu co?
mała mi fajnie że jesteś,a problemy coś poważnego?
sheeney o ja cie co za nazwy,nie wiedziałam o takich.
dawidowe oj widzę że działaśz na całego a kadłubek hmm ciekawa sama jestem co miała na mysli.
ida ja sobie łeba już cały tydz farbuję i jakoś nie mogę skończyć,a tem twój samiec zamiast ciebie pożądać to laptopa?

Ostatnia edycja:
Kamilek zasnął po 21 bo bawił się ze starszymi kuzynkami:-)
Dziewczyny no cóż moja teściowa chce tyle od każdego i nie ważne czy masz 1 czy 3 pokoje:crazy::angry: a prąd policzyła że wychodzi na rodzinkę po 200zł więc my też mamy dać ale czy my tyle zużyliśmy ja się pytam?:szok: bo raczej mi się wydaje że nie bo co mam tylko tv,laptopa,lodówkę,czajnik i akwarium no i lampę w pokoju :sorry2: i to aż daje 200zł:baffled: a co tam skoro i tak już płacić mamy aż tyle to se mikrofalę zakupię jeszcze:confused:
A rozmawiał z nimi mąż nie raz już więc co mamy ciągle się kłócić:no::dry:
Mam cichą nadzieję że może w niedziele uda się dogadać z tą chatką a jak nie to cóż poszukam czegoś innego :oo::sad:

Ida a jaki kolorek robiłaś? bo ja chyba się skuszę na pasemka:confused:

Ostatnia edycja:
ale wy plodne!!!

witam wieczorem znad piwska debowego:))

WIOLI w Olkuszu bedziesz?? oz ty cholero jak cie juz nie lubie!!!!:ppppppp a co do odwyku... to piwko polskie tankowalam codziennie , moj rekord w ciagu dnia to bylo 7!!!!!!!! i wyobraz sobie ze NIC mi nei bylo!!!!!:)))w tej chwili debowe zapodalam, mam zubra jeszcze w lodowce i wcinam jezyki z bakaliami:)))))))

MAKUC i jak przeczytalas moja powiesc???

SARISKA co sie odwlecze to nei uciecze... wolalalam nie nalegac na spotkanie bo wiem co mialas jakie przeboje, a z drugiej strony ja sie tez strulam jak pamietasz i nei widzialam sie w kraku... no chyba ze tournée po kibelkach:)

ELONA ja ci dam spotkanie w Olkuszu... a moze tak u mnie tym razem???:))))))))))))

ANIESZKA no ja taka plodna jestem ze jak dlugo mnie nie ma to potem wychodza kilometry w postach:)))))))))

KANIA mam nadzieje ze nic sie nei dzieje powaznego i wszystko bedzie ok.

DAWIDOWE co to za jaja i czemu ta suczka cie tak traktuje??? obys juz nie musiala jej nigdy spotkac....

IDUSIA witaj kochanie moje:))))))))) czemu pipo nie odpisalas na sms jak pisalam z polskiego numeru?? glizdo!!!!!!!!!!!!!!!

a poza tym to ja wreszcie odrobilam sie z praniami, prasowania mam tone. dzi bylism u tesciowej po odbior kota ku uciesze Leane, przy okazji spacerek po lesie i mam 3 nitki kurek i podgrzybkow:))))))))))) pogoda u nas masakra... 16 stopni w cieniu, raz slonce raz ulewa i ch... wie jak sie ubrac://

Sheeney co za drink i jakich to nowych słów przy tym można się nauczyć. :-p
Makuc właśnie tak, godzin dydaktycznych mam 20, a może się okazać, że będę siedzieć dużo więcej.
Dawidowe ale jazda z tą sąsiadką. A kadłubek słowo pierwsza klasa i pojęcia nie mam o co chodzi. Jakiś mały kadłub chyba. :-p Z przeprowadzą dasz radę. Przecież zdolna z Ciebie kobitka.
Ida to się pochwal nowym kolorem i nie ściemniaj, że laptopa oddać musisz. Pewnie się upiłaś tym jednym piwkiem i spać poszłaś. ;-):-D
Ika to ty chyba codziennie 1 włos farbujesz. Zanim całą głowę ufarbujesz to będzie trzeba cały cykl od nowa zaczynać. To tak jak z remontami drug w naszym kraju. Jeden pas zrobią i zabierają się za drugi, a jak już go w końcu skończą to znowu pierwszy trzeba robić, bo już się spsuł. :-D
Dziulka mówisz i masz tylko podeślij mi bilety lotnicze. :-p A ubrać to się trzeba na cebulkę, albo na sałatę czy kapustę. :-)

Ja uciekam, bom zmęczona. Jutro sprzątanie mnie czeka, a po obiedzie wyjazd na urodziny męża chrześnicy. W nd chyba dalsze sprzątanie i kolejny wyjazd na urodziny, tym razem dziadka.
Udanego weekendu Wam życzę i grzeczniejszych dzieci. :-)

dzieńdobry :-) dziś pobudka o 5.40:cool2: w tym o 23.30 gdy to drzwi się otwarły z wielkim hukiem i wpadł łobuz z włosem rozwianym i wielkim radosnym okrzykiem CZEEEŚĆ!!!!!!!!!!:-D:-D:-Da potem z Chiny NIE CIE PAĆ!!!!ale w końcu się udało.
shenney z tymi kumkwatami była chyba kiedyś jakaś reklama soku czy cóś....coś tam coś tam kumkwat persymona coś tam:-D jakoś mi sie kojarzy :sorry2:może śpię jeszcze:nerd:
Dawidowe Boże jedyny ja to bym się bała normalnie tam mieszkać, a te bluzgi pod groźby karalne można podciągnąć cóż to za babsko:szok::szok::szok::szok:
A kadłubek:-D:-D:-D:-D:-D:-D to jej wyszło nie ma co:-D:-D:-D:-D mi to też z kimś bez kończyn się kojarzy:-D
Baśka wiesz co zdzierają z was za ten prad zdecydowanie my mamy mieszk.50 m, jest nas czworo (no w tym 2 dzieci) ale jednak i wychodzi nam ok 100 /mieś za prad...a wy za jeden pokój 200:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja bym taki dym zrobiła,że bym im w pięty poszło:angry::angry::angry:
IDA ja też po drugim piwku z reguły mam różne twórcze inwencje:-Dciekawe jak efekty rano się będą podobały:-D
IKAA witaj:tak::tak::tak::tak:
E Lona Miłego imprezowania:tak:
Spadam do później:-)
Miłego dzionka

hejka

ja tak ogólnikowo. Ja miałam piwko wypić jak wy wieczorem, ale za nim doszłam to mi sklepy zamknęli, Arek nie chciał spać i musiałam nad nim siedzieć, w końcu wyszłam bo ile to można siedzieć nad dzieckiem w ciemnościach. Popłakał z minutę i padł, a sklep mi zamknęli i nici z relaksowania. Zaraz wybywam na szoping, bo wyprowadzam się za tydzień i muszę parę rzeczy do new mieszkania kupić.
Chwalę się dostałam moją pierwszą polską wypłatę od 7 lat :-)

Co do Kadłubka to mi się kojarzy z księdzem albo z moim matematykiem z średniej szkoły bo tak miał na nazwisko.
Co do opłat to my mamy co 2 mc 260 zł za prąd ale mamy ciągle kompa włączonego bo M ma działalność w domu i mamy jeszcze zmywarkę starą i starą pralkę.

Pa laski

reklama
a ja witam z nad śniadanka. Siadłam i nic nie robię a jest jeszcze co. Samochód koło 9. Byłsmy już po śniadanko w sklepie bo w lodówce pingwiny ganiają. Laura podminowana i o 4 rano usłyszałam 100 razy mleko. A jak powiedziałam że jest noc i mleka się nie pije to się tak poryczała że szok. Pierwszy raz piła mleko od kiedy skończyła 3 miesiące. No cóż dałam ale spać nie dała bo co zamnęłam oczy to słysze:
mama mama
ja: co?
L: a kuku

no to wstałam i się szykowałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry