• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

Bry...
Baśka fajnie, że trafiła Ci się ta praca, zdrówka dla Kamila życzę i powodzenia w poszukiwaniu mieszkania.
Makuc faceci "na te sprawy" nie związane z domem mają najwięcej czasu, ale żeby posprzątać po czymś, co się samemu narobiło zawsze pozostawiają Nam dodając, że Ty i tak sobie lepiej z tym poradzisz... No i spokojnego okresu w pracy Ci życzę. A co do spacerów porannych to już raczej uskuteczniać nie będę, zresztą od dziś jestem na l4 przez dwa tyg.
Renata to super, że już wiecie kto mieszka w Twoim brzuchu :-) Buziaki dla Borysa.
Ida nie dość że mądra z Ciebie kobieta jak napisała Makuc, to jeszcze silna. Mam nadzieję że relacje z matulą się poprawią a w pracy w końcu się zacznie wszystko do przodu kręcić jak należy. A z kuzynką aż tak b. jest źle???
Dawidowe no mam nadzieję, że nie żałujesz tej przeprowadzki, w końcu tyle już za Tobą i powoli wszystko wróci do norm :-)
Lasotka Hania na pewno zaadaptuje się w nowej grupie, moja córcia też już w starszakach i póki co nie jest źle :-)
Dziulka ja to Ci szczerze tych pór wstawania zazdroszczę, bo dziś miałam pobudkę 4.32....
Chyba się położę i odpocznę, bo jak wyszłam z domu o 7.30 tak dopiero co wróciłam...
Brzuch mi wywaliło jak w 5 miesiącu a gdzie to do piątego.

reklama
To i ja się do Dawidowe dołącze :-) z tym przegonieniem ;-)

ediT:
Kania chwal się brzusiem :-) i to już
Renatka fajnie, że już wróciliście
Baska fajnie, że sobie dorobisz przez te kilka godzin.

Ale dziś tutaj naprawdę cisza gdzie Wy się podzaiłyście dziewczynki?:huh:
Ja uciekam spać bo zaś na 7 mam do pracy no i wracam po 11 i na szybko małego myje, usypiam i sprzątam żeby potem z nim spędzić resztę dnia:sorry:
Przyszła mi zamówiona hulajnoga i wiecie co różową mi wysłali:eek: a zamawiałam niebieską:baffled: no ale cóż na taką i już szalał na niej a do tego szwagierka też mówiła że synowi zamawiała niebieską a dostali różową jak nie mają niebieskich to po co piszą w ogóle:dry: I rowerek mu wyciagnęłam wujek poskładał Kamil siadł ale powiedział że woli motor(hulajnogę tak się bawił z kuzynami że mają motory :-D)

witam wieczornie:) u nas wieczorem taka pompa przeszla ze jak strzelil piorun tuz za moja szyba to bez jaj: blokiem zatrzeslo!:/// oczy wielkie zrobilam ale Lenae powiedzialam ze to tylko neibo robi bum bum:) u niani dzisiaj dostala pochwale bo pieknei zjadla omleta z cukini i sera ( hmmm podobno sie az zazerala...) . jak ja odebralam to mldoa zachwycona poszlysmy na zjezdzalnie i milo mi sie zrobilo bo taka murzyneczka okolo 8 lat do mnie " ale pani coreczka jest sliczna":)

poza tym jutro ide tanczyc zumbe do klubu gdzie sie zapisalam:)))) ale to dopiero wieczorem:)

w niedziele robimy urodziny Leane u tesciowej bo bedzie siostra mojego z dziecmi wiec dzieci na dworze = wiekszy spokoj:))) ona zrobi przystawki a ja zrobie jakas porzadna pieczen i moja mama torta. tesciowa jest u mnei wiec jutro skorzystam z okazji i pojade z moja mama do sklepu po wozek dla lalek na prezent dla leane:) a pewnei w sobote maz pojedzie po rowerek.

w pracy dzisiaj sajgon, normalnie mlyn... nei wiem skad tak nagle.... no coz. tyle dzis po mnie bo tesciowej musze fotki z PL pokazzac:)

Witam się i melduję,że żyję, i pierwsza chyba dziś Wam mówię dzieńdobry:-)
A u nas do bani po całości i nawet pogoda też:crazy: wczoraj była tak piękna pogoda a wieczorem jak przyszła burza to całą noc u nas waliło a błyskawice jakie:szok::szok::szok::szok: ja uwielbiam burze ale dzieciaki sie bały:confused2:
Sprawa z mieszkaniem stanęła w martwym punkcie niestety:-(:-(:-( zdolność kredytowa mamy ale mieszkanie nie łapie sie w program z dopłatą i duuuupaaaaa blaaaaaaadaaaaaaaa a na raty bez dopłaty nie możemy sobie pozwolić...wiec pozostało nam szukanie dalej lub kupno mieszk. w stanie deweloperskim i ciułać na wykończenie:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry