Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
dziękuję:***
dawidowe, tobie
oraz spóźnione ale najszczersze życzenia spełnienia marzeń i zrealizowania planów;-)a po zrealizowaniu duuuuuuuuuużo seksu i miłości, oraz szczęścia i radości

Kaniu, aż mi głupio, ale tobie też nie złożyłam...
a więc mnóstwa relaxxxxxxxxxxxxxxuuuuuuuuuuuuu, wyciszenia, skupienia na sobie, cierpliwości do istot mniejszych wzrostem tudzież rozumkiem;-)i aby ze śniegiem sypnęło ci kaską,a co!:-):-):-)
zmianę w pracy skończyłam, teraz mąż działa tam, a ja mam korki
ale (i tu odpowiadam na pytanie Kani:-)) że z tą laską jeszcze matury próbnej nie omawiałam to "przygotowana" jestem, a do zrobienia czapucha dla sis czeka
sobie zrobiłam wczoraj
jeszcze tylko aplikację jakoś w nia "wmęczę" i mooooże się pochwalę;-)
beti, dawidowe, wam sprytnych robociarzy i dużo ciepełka
dawidowe, tobie
oraz spóźnione ale najszczersze życzenia spełnienia marzeń i zrealizowania planów;-)a po zrealizowaniu duuuuuuuuuużo seksu i miłości, oraz szczęścia i radości

Kaniu, aż mi głupio, ale tobie też nie złożyłam...
a więc mnóstwa relaxxxxxxxxxxxxxxuuuuuuuuuuuuu, wyciszenia, skupienia na sobie, cierpliwości do istot mniejszych wzrostem tudzież rozumkiem;-)i aby ze śniegiem sypnęło ci kaską,a co!:-):-):-)zmianę w pracy skończyłam, teraz mąż działa tam, a ja mam korki
ale (i tu odpowiadam na pytanie Kani:-)) że z tą laską jeszcze matury próbnej nie omawiałam to "przygotowana" jestem, a do zrobienia czapucha dla sis czeka
sobie zrobiłam wczoraj
jeszcze tylko aplikację jakoś w nia "wmęczę" i mooooże się pochwalę;-)beti, dawidowe, wam sprytnych robociarzy i dużo ciepełka

prezentowy szał już masz? super :-) my nadal w tyle, mikołajki tuż, tuż a my wciąż nic młodej nie kupiliśmy...
ciekwe o której wstanie a co najważniejsze o której pózniej zaśnie

;-)
. Naszczęście jej przeszło i figluje. Ja już pozmywałam po obiedzie i poprasowałam.
),ale nie poddaje się...poza tym odpukać (w niemalowane) z chłopem układa mi się całkiem dobrze,Miłosz też jest coraz fajniejszy (ostatnio śpimy do 9,więc jest bosko),poza tym jest zdrowy (i by tak zostało)i jest naprawdę cuuudowny (chociaż nie powiem by należał do grzecznych dzieci),ale co jak co-zawsze marzyłam o małym Łobuzie