reklama

Październikowe Mamy 2010

fajnie, że tak możesz zrobić. ja niestety będę siedzieć w pracy do czerwca przynajmniej... a już teraz mi się nie chce.
Przynajmniej czas Ci szybciej zleci ;-) Póżniej tylko wakacje i oooooo dzidziuś! :-)
Bira no właśnie z tym się gryzę - uważać trzeba ale przecież nie da się całkiem wyeliminować bo to przecież dziecko i potrzebuje czasem pomocy. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku.

Dziewczyny (jesli niektóre nie wiedzą) niebezpieczne jest też podnoszenie rąk do góry więc niestety - nasze firanki czekają do listopada albo na mężów :-)

reklama
U mnie czas będzie szybko leciał, ponieważ mam jeszcze prawie 6 letniego syna, który, co prawda chodzi do przedszkola, ale po powrocie domaga się towarzystwa:tak:

Ale cichutko u nas :-)
Dziewczyny polecam Wam pod-fora regionalne, na których często mamuśki piszą o lekarzach, szpitalach itd. Może czegoś interesującego się dowiecie o możliwościach ginekologiczno-połóżniczo-ciążowych w Waszych miastach.
Zmykam. Dobranoc Brzuszki ;-)

Dzień dobry!
Śniło mi się dziś, że jestem kierowcą autobusu, który jeździł po jakimś remontowanym porcie... :eek::baffled:

no i przez to jestem taka niewyspana... ech.

ale pocieszam się, bo już jutro moja pierwsza wizyta :-D

witam drogie mamusie:-)
Przyłączam się do was. Mój termin to 3.10.2010.
To mój pierwszy bobas, aktualnie sam początek ciąży, 6,5 tyg.
A z informacji bardziej osobistych mam 24 lata.

Czy są tu jakieś mamusie z okolic Łodzi i Bełchatowa?:tak:

Witam się i ja :-),
ulisia sny potrafią zmęczyć człowieka podczas snu, zwłaszcza takie irracjonalne:).
emiliab ja też jak się da to chciałabym jak najszybciej iść na zwolnienie.
Ale dziś w Krakowie okropna pogoda!! Śnieg sypie, zimno...Mam dość tej zimy,brrrr.
Yuuuuupi udało mi się suwaczek załączyć, dzięki ulisia!!! :-*

No nic to witam sie w końcu Mam nadzieje że niektóre z was mnie jeszcze pamiętająOstatnio cięzkie dni miałysmy z zuzką Te wychodzace trójki tak dawaly w kosc ze az sie krew z nich lała bez środków przeciwbólowych ani rusz. Dlatego nie bardzo mogę sie polapać w galopującym wątku ale ciesze sie że sie rozrasta . Jak tylko bedę miala więcej czasu to na pewno się wlacze Teraz mam jeszcze w sobote egzaminy więc na razie tylko z doskoku ale wam coś opowiem
We wtorek byliśmy na usg brzuszka Zuzi . Byla bardzo dzielna położyla się na łożku i mówi ze" pani jej pik zrobi" (pamięta pobieranie krwi) lekarka do niej że nie tylko jej zobaczy co w brzuszku ma. zuzka z poważną miną do niej "dzidziusia mam" Babka ze śmiechem jej tłumaczy że w tej małej macicy to by się dzidziuś nie zmieścil to zuzka poczula się urażona i już jej sie przestalo podobać. no ale najważniejsze że wszystko dobrze

a i jeszcze odpowiem co pamiętam
Gabires nic się nie przejmuj zuzka miała w wieku twojej córeczki tylko 4 zęby a potem na jesień zaczely sypać się jeden po drugim jak te trójki wyjdą to zostana nam tylko piątki (bo czwórki wcześniej wyszly) dobrze bo kazde kolejne przeżywa coraz ciężej
Mieszkamy w okolicach Brzeska wcześniej bliżej Krakowa a przez dwa lata w samym Krakowie ale już bym sie nie wróciła widzę że dużo dziewczyn z malopolski albo krakowa to kiedyś może uda się z dzieciaczkami spotkać . Zuzka tak poznała majową kolezankę w tamtym roku
14mm bylo mówione o pęcherzyku tak mi sie napisalo że dzidziuś

Witam wszystkie nowe mamusie ,dobrze im wiecej tym lepiej
Mi też się glupoty snią a najgorsze że już poród . Ostatnio rodzę w cięzkich bólach . urodzilam a tu lekarz mówi mi ze pójdę do drugiego lekarza ,drugie urodzić.... tragedia
Na razie tyle postaram sie póżniej zajrzeć

Ostatnia edycja:
reklama
ulisia ja ostatnio miałam sen, że jeżdżę na łyżwach po supermarkecie. I tak ładnie mi szło :-D a tu nagle wychyla się mój mąż z za regału i pyta : a ty tutaj co wyprawiasz ? ...i się obudziłam :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry