Agusinka
Fanka BB :)
niewiem czy w kazdym jak Jula chodzila to już tak bylo w tym naszym i teraz w szkole tez zbieraja ale tak to mamy pretekst odwiedzic panie w przedszkolu tyle że my od 6 lat tak zbieramy bo wczesniej znajomej córka chodzila tam do przedszkola i zanosila i weszło nam już to w nawyk. a co do antybiotykow to matka klacid teraz bierze a berodual to my tez uzywamy jak jest potrzeba i pulmicort 0,125 tyle ze my na ryczalt mamy wiec place 3,45 a nie 90 zl a o tym sterydzie to tylko slyszalam. tak jak nam to berodual bardzo pomagal jak byly dusznosci . To mam nadzieje że kontrola wykaże poprawe trzymam kciukasy i daj znac co tam lekarz powiedzial... sory ale wczulam się bo wiem co to znaczy kiedy jest zapalenie pluc i szpitalem grozi...chociaz i tak was lecza w domu nam to powiedzieli ze za mala Amelka i leczenie w domu zbyt kosztowne i trzeba w szpitalu ale mam nadziejej ze wam bedzie lepiej.

Biedna Oliwka -taki kaszel mokry jest straszny u takich małych dzieci.A ja czekam kiedy Gabi dostanie ospę .Wieczorem przy kąpieli ja oglądałam i miała kilka krostek na karku- ale to chyba nie to.