reklama

Październikowe Mamy 2010

Hello:-)
Baśka no to gratki-ale do gina nie idź za wcześnie- tak dopiero w 7 tygodniu-bo wtedy słychać bicie serduszka.
Ja zawsze szłam za wcześnie;-)
Makuc witaj.Napisz co u was!
Agusinka- to ale trafiłaś z ta laryngolog.Normalnie nasza służba zdrowia to jakaś masakra.:wściekła/y:Ty masz sama robić to woskowanie uszu?Kurcze nie odważyłabym się .
Happy - u mnie obie uwielbiają się stroić.Mój mąż stwierdził że mam otworzyć lumpeks - bo tyle tych ciuszków.
Beti- witaj napisz coś o was!

A my byłyśmy w Muzeum na zajęciach plastycznych-dziś robili maskę .Kamilka zrobiła kota- ale super jej wyszedł.A teraz siedzimy w domku.
Miłej soboty:)

reklama
Basia, :*** zdrrrrrrrrówka!!!!!!!!!!!! (ps. a propos posta kromy, ja to już niepoczytalna jestem bo z tęsknoty za pierwszym zaczynam myśleć o drugim:szok:) trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!
kroma, jeśli tak wygląda osoba niepoczytalna to ja się piszę;-)
beti, to może zajedziesz do nas?:-):-):-)
Betti, witaj;-)
Kania, moja też tak płakała... lekarz nam tłumaczył, że ona tak przeżywa nowe fizyczne odczucia i musi się do nich po prostu przyzwyczaić, ale zanim się przyzwyczaiła to przyszły kolki i dalej płakała więc:baffled:saab simplex dał nam pospać:cool2:
co u dawiśki??????!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!?!!!!!!!!!!
Emiśka żyje??????!!!!!!!!!?? na fb ją widziałam i kawalerów a tu :no:

zasypiam więc spadam :*

ps. aha dziulas - gratki!!!!!!!!!!!!!!!!

witam sie wieczornie. dzien zajechany od poczatku do konca... rano o 6h pobudka, do pracy na 7h. do 15h zaryp taki ze masakra... po pracy zakupy w 2 sklepach. a moj chlop chyba ma grype i dzisiaj na noc rozwod biore z nim bo ja nie chce... po powrcie wzielam mala na dwor... po spacerze zarcie kapiel i zabawa wszystko ja. od 6h na nogach zero chwili dla siebie.... a ten mi jeszcze haje zrobil bo kazal mu smietnik spakowac i wyniesc... wyjasnilam szanownemu mezusiowi ze jak mialam grype to robila obiady prasoawnie pranie ledwo zywa zajmowalam sie mloda i jakos zyje.... niech szlakk trafi tych chlopw czasem... banda mieczakow. niech ktos mi powie ze chlop jest mocny -chyba w ryju.
a jutro przyjezdza moj tata na prawie 2 tygodnie.

Trochę o mnie:
Mam niemal 31 lat- 13 kwietnia dmucham świeczki..stara jestem :/
Od roku szukam pracy i nic...do sklepu mnie nie chcą bo zapewne odejdę szybko-jestem pedagogiem.. a pracy biurowej nie ma..i jestem w kropce.
Mój Potwór pójdzie od września do przedszkola więc odzyskam trochę swojego życia. Nie planuję więcej dzieci- chyba że wyjedziemy za granicę- się zobaczy. Tutaj nie stać mnie na opiekunkę/ żłobek, a nie wyobrażam sobie siedzenia w domu z drugim dzieckiem aż pójdzie do przedszkola..
Powoli tracę nadzieję na normalne życie. Teraz siedzę w domu i nic nie robię, bo przecież gotowanie, sprzątanie i znoszenie humorów zbuntowanej 2,5 latki 24h/dobę to jest "nicnierobienie"

Dziula, żebyś wiedziała z tą bandą masz rację:tak:
Beti, ja też branża pedagogiczna:happy:ale do pracy w zawodzie mi nie śpieszno oj nie, mimo że propozycję miałam. no i po przygodzie z własnym małym bizkiem, niedługo też będę matką nicnierobiącą, o:baffled:trochę się za tym "nicnierobieniem" nawet stęskniłam, bo ostatnio to ja 11h dziennie siedziałam, bo mąż nie mógł mnie zmieniać:crazy:zanim odgruzuję chatę i przypomnę sobie jak się gotuje, bawi z dzieckiem itp to trochę czasu minie:rofl2:widoków na ciekawą pracę nie mam - eh, temat rzeka... no ale napisz coś więcej o Poli! to zdj dawno robione czy świeżynka?a do przedszkola wezmą Młodą skoro ty nie pracujesz? my składamy papiery jako "oboje pracujący";-)w końcu jeszcze pracuję, a do przedszkola chcemy ją dać żeby miała kontakt z dziećmi w swoim wieku bo kuzynostwo ma lata świetlne starsze i takich głupot ją uczą nieraz że pała mała:angry:chociaż ją w przedszkolu najbardziej kręci buju buju i bzium na placu zabaw:-p

my palmową w markecie święciliśmy bo w tyg nie ma szans żeby zakupy razem zrobić...
śnieg dalej leży, lód na chodnikach - masakra jakaś:wściekła/y:

Ida, ja przed porodem pracowałam jako sekretarka, a teraz kończy mi się wychowawczy więc Młoda się dostała bo oboje z Małżonem jesteśmy zatrudnieni. Niestety nie mogę tam wrócić bo kryzys i im obroty spadły- wystarczy jedna sekretarka, wcześniej byłyśmy dwie...
Jaką masz pracę? Gdzie mieszkasz?
Na tym zdjęciu Młoda nie ma nawet roku :) tu bardziej aktualne- 2 lata

Załączniki

• plecak buty 001.jpg
    plecak buty 001.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 57
Hejka Dziewczynki :)Na wstępie chciałabym pogratulować Baśce 2 kreseczek-życzę Ci by wszystko było dobrze i za 9 miesięcy byś tuliła w ramionach małe dzieciątko:tak::-)poza tym witam nową mamuśkę Beti:tak::-)i to chyba wszystko jak na razie-miłego wieczorka Kochane!!!!

reklama
No i mamy świnkę morską i młoda nazwała ja "Isia" znaczy Marcysia ale jej ciezko wypowidziec...jest mała spokojna cichutka i nie wali :-) mloda już prawie zdrowa i spokojniejsza bez tych katarkow goraczki i kaszlu.
Basia a ja też gratuluje i żeby gin potwierdził wszystko.
Dziula każdy facet jak już jest przeziębiony albo ma grypę to już przeżywa jak za przeproszeniem mrówka okres...i to chyba każdy bez wyjątku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry