JOLI77
Fanka BB :)
Hello:-)
Baśka no to gratki-ale do gina nie idź za wcześnie- tak dopiero w 7 tygodniu-bo wtedy słychać bicie serduszka.
Ja zawsze szłam za wcześnie;-)
Makuc witaj.Napisz co u was!
Agusinka- to ale trafiłaś z ta laryngolog.Normalnie nasza służba zdrowia to jakaś masakra.
Ty masz sama robić to woskowanie uszu?Kurcze nie odważyłabym się .
Happy - u mnie obie uwielbiają się stroić.Mój mąż stwierdził że mam otworzyć lumpeks - bo tyle tych ciuszków.
Beti- witaj napisz coś o was!
A my byłyśmy w Muzeum na zajęciach plastycznych-dziś robili maskę .Kamilka zrobiła kota- ale super jej wyszedł.A teraz siedzimy w domku.
Miłej soboty
Baśka no to gratki-ale do gina nie idź za wcześnie- tak dopiero w 7 tygodniu-bo wtedy słychać bicie serduszka.
Ja zawsze szłam za wcześnie;-)
Makuc witaj.Napisz co u was!
Agusinka- to ale trafiłaś z ta laryngolog.Normalnie nasza służba zdrowia to jakaś masakra.
Ty masz sama robić to woskowanie uszu?Kurcze nie odważyłabym się .Happy - u mnie obie uwielbiają się stroić.Mój mąż stwierdził że mam otworzyć lumpeks - bo tyle tych ciuszków.
Beti- witaj napisz coś o was!
A my byłyśmy w Muzeum na zajęciach plastycznych-dziś robili maskę .Kamilka zrobiła kota- ale super jej wyszedł.A teraz siedzimy w domku.
Miłej soboty
) trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!
saab simplex dał nam pospać

ale do pracy w zawodzie mi nie śpieszno oj nie, mimo że propozycję miałam. no i po przygodzie z własnym małym bizkiem, niedługo też będę matką nicnierobiącą, o
zanim odgruzuję chatę i przypomnę sobie jak się gotuje, bawi z dzieckiem itp to trochę czasu minie
widoków na ciekawą pracę nie mam - eh, temat rzeka... no ale napisz coś więcej o Poli! to zdj dawno robione czy świeżynka?a do przedszkola wezmą Młodą skoro ty nie pracujesz? my składamy papiery jako "oboje pracujący";-)w końcu jeszcze pracuję, a do przedszkola chcemy ją dać żeby miała kontakt z dziećmi w swoim wieku bo kuzynostwo ma lata świetlne starsze i takich głupot ją uczą nieraz że pała mała
chociaż ją w przedszkolu najbardziej kręci buju buju i bzium na placu zabaw