reklama

Październikowe Mamy 2010

u nas dzisiaj zimno bylo jak szlak... masakra.... ale sloneczko piekne. do poludnia mloda pospala do 9.45 nowego czasu wiec spoko:) poszla na sieste poznie tylko. swieconke zesmy wcieli niezle...chyba pekne... nie wspomne o jajach czekoladowych:)

reklama
Witajcie, właśnie odjechali moi goście, mam dosyć...od piątku wieczór to jak dla mnie stanowczo za długo..tym bardziej że nawet z domu się ruszyć nie było jak bo śnieg, a ich syn z gorączką.
Syn szwagierki ma 7 lat, ciągle ogląda bajki i nawet sobie sam gaci nie może podciągnąć bo zrobi to źle- wg swojej mamy...mama go karmi, ubiera....i wyciąga z wanny!!! tragedia..wiem że chłopcy są do tyłu, ale aż tak?? Moja Pola robi to wszystko sama...a bajki ogląda jak ja chcę, a nie jak ona wymusi..Nadopiekuńczość jest gorsza od faszyzmu.
W dodatku jest bardzo otyły- 35kg a mimo to słodycze ma na wyciągnięcie ręki..

Co do wychowania i klapsów to czasem mi się zdarza nawrzeszczeć i klapsa strzelić- ale potem jest większy ryk więc rzadko są klapsy..

Jestem już po świetach powiem tyle śniegu wczoraj spadło 15 cm jak nic wczoraj w nocy zerwały się kable u teściowej więc od północy do dziś do 13 nie bylo prądu dobrze ze w nocy nie szliśmy na pasterke bo taka pogoda za oknem ze można się pomylić :-D:-D:-D:-D wieczorem wrzuce kilka fotek i napisze coś więcej bo teraz mloda mi za bardzo nie daje.

Poprawka padało od piątku takie wielkie płaty śniegu... ide robić frytki bo chleb się skończył a sałatki już mi wychodzą bokiem

Ostatnia edycja:
Witam się poświątecznie.
Pospałyśmy dziś do 8 normalnie szok. a wczoraj nawet do 9:szok:
Cieszę się że za oknem świeci słonko - bo od razu człowiek lepiej funkcjonuje:-)
Jeszcze troszkę i ruszamy na spacer-trzeba troszkę się dotlenić .
Miłego dnia:-)

Witam.Ja na zwolnieniu lekarskim do piątku.A mdłości mam takie i zawroty głowy że mam wrażenie że zaraz padnę:dry:
Beti_Pole witam Cię nie mieliśmy się okazji jeszcze poznać:happy2:

U Nas też śnieg ale nawet nie jest tak zimno.Tęsknię za wiosną,słoneczkiem i spacerkami.

reklama
witam wieczorem i was teraz wkurze: u nas dzis slonce i +18 w cieniu!!!!!!!!:))))))))))))) dowody rzeczowe to foty na FB:)))))))))

poza tym wariactwo w pracy. od dzisiaj mamy nowego dyra... :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry