reklama

Październikowe Mamy 2010

ja już napisałam na zamknietym i napisze tu Ty weź się nie znęcaj nad nami nie wrzucaj fotek bo z zazdrości zaraz mnie coś trafi wy w sweterkach a my lepimy królicze bałwany w lany poniedziałek wrrrrr ale wrzuciłam też fotki naszej nowej Isi.

Basia podobno na mdłości są najlepsze z rana biszkopty takie bez niczego kilka sztyk tych okrągłych czy "kocich języczków" tak mi znajome mówily bo ja mdlości nie miałam nigdy wiec nie wiem czy to na pewno dziala

reklama
Witam.Za oknem nadal pada śnieg:baffled: to chyba jakieś żarty są chyba ja chce WIOSNĘ!!!!
Pospałam troszkę a Kamil leżał obok i oglądał bajki ale nie zasnął,ale to dobrze bo szybciej padnie wieczorem.Ja dziś znowu koszmarnie się czuję teraz dopiero dochodzę do siebie zmieniłam pościel i muszę ją tylko włączyć a pierwsze pranie które już wyprało się ok.12 dopiero rozwiesiłam:eek:
Maskrycznie jakoś się czuję oby mi minęło za parę tygodni:confused2:

heja z wieczora. poszalalam dzisiaj na zumbie:)) a mi dobrze:))))))))))) szkoda tylko ze @ dostalam dzisiaj bo troche mi nie bylo komfortowo... dzisiaj znowu wiosna +17( tutaj dla Agusinki buziak:p) i sloneczko. Leane w sweterku cala hepi ze moze swobodnie biegac... latala jak perszing:))) w noge sadzila az mokra wrocila.
w piatek za to mam maraton zumby wieczorem i potem w restauracji wyzerka i tance do 4h rano:) a za tydzien wyjazd zk lubem na dwa dni na zumbe :))) bedzie sie dzialo:)

Aj Dziula nic nie mów jak zobaczyłam dłygo terminową pogodę to mnie aż szlag trafił bo w zeszłym roku w weekend majowy było tak upalnie że miaąłm poparzenia sloneczne dzziewczyny w bluzeczkach na ramiączka a tu już niedlugo ten weekend a śnieg jeszcze leży... co on do czerwca bedzie tak leżeć???

Witam.Mąż poszedł do pracy a ja wstałam bo taka głodna się zrobiłam że pożeram mandarynki:happy:
Agusinka mnie też szlak trafia i ta zimna mnie dobija totalnie jak tak może być żeby dalej był śnieg i nadal jeszcze sypie:baffled::wściekła/y: W zeszłym roku to już dawno się zapomniało o tej porze roku o zimnie a teraz masakra jakaś:eek:
Dziulka zazdrościmy Ci tej wiosny:sorry:

Heloł dzisiaj padało coś w rodzaju rozmiękniętego śniegu...pogoda lipa że szok...a jak człowieka potrafi zdolować...
Amelka dzisiaj zagląda do lodówki i do mnie z tekstem "mama gdzie jest kiełbaska" ja jej na to że niema a ona mi "idz na bazar kupić" no spoko mówię że jutro bo zamknięte już sklepy to przebolała braki i poszła grzecznie spać.

Dziula niewiem jak u innych dziewczyn ale u mnie śnbiegu po kolana zaspy to mają z 1,5 metra i wiosny nie widać a Ty tutaj tak wiosennie...wcześniej będą u was kwitły kwiaty owoce...a my jak zwykle zacofani...

AGUSINKA u nas teraz jest sezon truskawkowy i bober tez juz jadlam taki mlody zieleniutki:)))))))))))))))) a truskawki mi uszami wychodza:)))))))))))))))))) mniam:)))))))))))

BETI musze cie lepiej poznac lobuzico coby wyslac foty:))))))) nie obraz sie slonce:))))

a poza tym w robocie gonitwa a jutro moja zumba i potem wieczor w knajpie i impreza do 4h:)))

Melduję się, że żyjemy.
Mąż wrócił do pracy więc czasu coraz mniej na bb, tzn. na pisanie, bo czytam Was na bieżąco.
Gabi po świętach odchorowuje, zakatarzona, brzuch ją boli a kup robi tyle że na pieluchy nie zarobię...
Dziś mamy kolejne usg nerek, a we wtorek szczepienie, już się boję na samą myśl, tym bardziej że idę z nią sama.
Ważymy ją w domu, więc tydzień temu miała 3500, teraz ją zważymy przed szczepieniem ale mam nadzieję że przybiera nadal tak ładnie. Oliwia póki co zdrowa, do żłobka chodzi i cała szczęśliwa, siostrę czasami pocieszy jak płacze, buziaczki jej daje, trzyma za rączkę, zabawki pokazuje. Chrzcimy 14-tego, 15 tego mamy alergologa z Oliwią bo niestety ale zamiast być lepiej, jest gorzej z jej skórą :-(
To tyle u Nas.

Basia te mdłości przejdą :-) Tez miałam do 6 miesiąca i czasami mnie dopadały później tyle że ja głównie wieczorem miałam. rzadziej rano.
Kroma jak Ty się czujesz?
Dziulka jak tam w pracy? Ogarniasz załogę?
Beti_Pola wypad do galerii się udał?
Agusinka chyba wszyscy mają po dziurki w nosie tej zimy.
Ida, Wioli, Rysia, Doris, Makuc, Sheeney, Emilia, Alicja, E-lona, Dawidowe, Sarisa, Joli77, Happy piszcie co u Was?

reklama
DZIULKA, ssssspoko- zaznaczyłam że "jak się nie boisz" ;) poczekam..nie wiadomo co ze mnie za szaleniec ;) rozumiem
Kania, no niestety żeby wyskoczyć do galerii trza mieć fundusze..w święta miałam gości i jeszcze OC w marcu płacimy więc jest cieeeeenko- byle do 10tego :) Wybraliśmy z bankomatu 300 zł z karty kredytowej na jutrzejszy wyjazd- urodziny mojego klubu turystycznego na Jurze Krak- Cz, wiec jutro się bawimy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry