Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam.Oj tak upały fantastyczne aż czasem do przesady.Ale cóż już wolę ten upał jak mróz She kurcze też bym już sobie poleżała w baseniku na własnym ogródku.Pamiętam że w zeszłym roku jak mieszkaliśmy u teściów już się pluskaliśmy w baseniku
Ja 30 ruszam na mazury :-):-):-)
U nas tez upaly i truskawki po 2,50. jeszcze tylko chce slonecznik i bob i bedzie dobrze.
Poszłam dziś na ciuchy a Amelka na cały sklep krzyczy bo ja po jednej stronie sklepu a ona po drugie i mi pokazuje bluzke ja do niej ze za duża a ona mi wyklad strzeliła " wcale nie jest za duzia tylko troche rozciagniona ty sie wcale nie znasz'" no i miałam wyklad
Kania oj tak już się nie mogę doczekać tego pluskania. Agusinka no widzisz dziecko musiało Ci wykład strzelić pewnie śmiesznie było ja bym padła ze śmiechu Udanego wypoczynku na mazurach
Witam -jestem mega zabiegana.Koniec roku szkolnego to zawsze dużo pracy.No i jeszcze staramy się wykończyć do tak aby w wakacje się przeprowadzić .:-)
Własnie jadę dziś zamówić kuchnię - tzn.umówić się z projektantem.
pozdrawiam was serdecznie. Już za tydzień będę zaglądała do was codziennie.:-)
Joli77 trzymam Cię za słowo :-)
Zatem czekamy na foto-relację z wykończenia :-) Agusinka padłam, Amelka wie co jest dobre na nią a co nie :-) Basia oj chętnie też bym się popluskała, tyle że w bloku warunków brak. Mały basenik mam, ale dla Oliwii za mały, dla Gabi by pewnie był :-) Może w weekend uda się nad jakąś rzeczkę wybrać, oczywiście jak pogoda będzie :-) Kroma jak zdrówko? Jak znosisz upały?
Joli ja też trzymam Cię za słowo;-) Kania właśnie w bloku nie ma warunków.Kamil ma basenik u teściów na razie ale na balkon za duży jest bo niski jest ale okrąg duży.
Też bym się się wybrała na jakieś jeziorko ale zobaczymy.Pogoda u nas ma być piękna więc może się sprawdzi.
No Amelka ostatmio też nie chciala adidasów bo "dadidasi są nie modne" więc spoko. Joli ta tez trzymam za słowo
A u nas na osiedlu ostatnio dziewczynka 5 letnia z mama i ciocią albo jakąs nianią wyszły z małym okrągłym basenikiem ita matka z wiadrami latała i dolewała wody a basen stał na środku trawnika na osiedlu więc czemu nie mogły byście i wy tak zrobić :-):-):-)
Kania, Amelka tez ma malutki basenik, średnica niewielka i płytki, faktycznie "dla dzidziusiów", ale bawi się w nim z zapałem, nieważna wielkość, ważne, że można się w wodzie potaplac . Agusinka- Twoja Amelka zawsze powie cośą takiego, że leze i kwicze ze śmiechu . Rezolutną masz córcię .
Ja ostatnio jadłam obiad z moja niunią i ona zmęczona, zaczęła już wydziwiać i marudzic. Na to ja, chcąc dokończyć obiad, póki ciepły:
" Niunia, daj mi zjeść ..." .
A Amelka złapała za swój talerz i mierząc mnie wzrokiem rozbójnika, odparła " Nie dam. To moje !"