reklama

Październikowe Mamy 2010

Agusinka modnisia Ci rośnie:tak:
Happy padłam ze śmiechu:-D:-D Dziecko pewnie pomyślało że chcesz jej obiadek zjeść :happy2:

Kamil mnie ostatnio zapytał..
"mamusia kiedy Ty mi w końcu tą siostrzyczkę urodzisz?"
ja pytam- "jaką siostrzyczkę"
"No tą co masz w brzuszku"
to pytam- "skąd wiesz że to siostrzyczka będzie"
On ;
"Bo ja jestem starszym braciszkiem":happy2::happy2:

reklama
Czesc dziewczyny
oj strasznie długo mnie tu nie było więc nawet nie wiem co się u Was dzieje :-( . Wróciliśmy tydzień temu z UK i było cudaśnie rozmawiałam z Wiolii :-) ale nie było nam dane się zobaczyć, bo miała gości zresztą daleko strasznie daleko. Pozatym mamy się dobrze :-) Zuzka to już duża dziewczynka jeździ sama na rowerku 4 kołowym :-) i jestem z niej taka dumna bo bardzo to lubi i dzielnie pedałuje :-). A Polusia się rozgadała :-) w jednym czasie zaczęła raczkować i wstawać, a teraz chodzić za ręce i tylko tak, jak siedzi na pupie to tylko kilka kroczków zrobi i krzyczy, żeby jej palce dać i chodzić. Mówi cześć i wiecie jak to fajnie wygląda :-) choć ostatnio usłyszałam, że to za wcześnie na cześć, a Polusia naprawdę mówi cześć jak kogoś widzi i od razu macha łapką :-). No cóż to tyle może Was poczytam ;-)

bo oprócz tego, że na nic nie mam czasu ;-) to nic ciekawego nie słychać ;-)

Kromcia jak się masz? Bo Ty już chyba na końcówce? Jak przygotowania dla maluszka? Imie macie?
Baska a TY jak sie czujesz? u Ciebie niedługo półmetek :-). A wiecie jaka płeć, czy syncio zgaduje?

pozdrawiamy Was serdecznie

Sariska płci nie znamy jeszcze Kamil jakoś sobie już paru tygodni wymyślił tą siostrzyczkę i ciągle gada każdemu że będzie miał siostrę ale tak naprawdę nie wiadomo jeszcze:sorry2:
A czuję się różnie raz lepiej raz gorzej,inaczej niż z Kamilem to na pewno i można rzecz że teraz jest kiepsko.
Fajnie że udał Wam się wypad do UK.

Dziewczyny mąż dostał telefon z Niemiec i wyjazd ma już w poniedziałek:dry:

Sariska , ja Ci wierzę, ze Pola mówi "cześć". Tymi, co wydziwiają , że "za wcześnie", w ogóle się nie przejmuj :cool2:. Alez Ci Dziewczynki rosną w oczach :). Kiedy do nas się wybierzecie ????Lotnisko niedaleko nas, a tanie loty z Krakowa mają, wiem, bo sprawdzałam :-D.

Witam.Ja w nowym domku mam już meble.Wczoraj cały dzień trwała przeprowadzka zostałam tam ale teraz jestem u teściów bo jutro idę z Kamilem do dr bo strasznie kaszle jakoś.Potem mam zamiar zostać w domku a Kamil u teściów nadal bo ja na spokojnie chcę ogarnąć te rzeczy powolutku sobie wszystko zrobić bo wczoraj wieczorem już mnie bolał brzuch.

Co tu takie pustki?????????

Joli77 wakacje Cię wciągnęły ;-)
Basia oszczędzaj siły, nie tak dawno ze szpitala wyszłaś, zapomniałaś?
Sarisa fajnie, że Polcia już zaczyna mówić :-) No i że wypad do UK się udał i miałaś okazję pogadać z Wioli :-) Gratulacje dla Zuzki :-) Oliwia też już opanowała rowerek z pedałami i biegowy :-) Teraz marzy o hulajnodze :-)

Hello- tak jak obiecałam jestem.;-)
Urzęduję na dwa domy, rodzice moi pojechali nad morze i zabrali Kamilę.No ale muszę u nich być bo tam full kwiatów do podlewania no pis staruszka jamniczka która trza się zająć.Także tam śpimy z Gabi apotem w ramach spaceru przychodzimy do nas i wieczorem wracamy.Mamy jakieś 1,5 km.
Wiecie w weekend dopadła nas jakiś wirus jelitowy- na szczęście jednodniowy.Mnie i męża-masakra.:-(
No ale już po i na szczęście dziewczynki nie załapały.;-)
A ja dziś jadę oglądać projekt kuchni- już nie mogę się doczekać -jupi.Ciekawe co projektantka wymyśliła :-)
Basia- ty nie szalej z tą przeprowadzką- oszczędzaj się;-)
Sariska-gratulacje dal Zuzi , Gabi też jeździ na rowerku -pedałuje jak szalona.
Pa, pa

reklama
U nas juz rowerek z pedalami opanowany hulajnoga tez juz opanowana tyle co na rolkach tak cienko jej idzie.
Joli to fajnie ze juz projekt jest oby wam sie podobal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry