Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hello She tak mi przykro z powodu przyjaciółki- jestem dobrej myśli- młody organizm lepiej się odnawia.miejmy nadzieję że przeszczep jej pomoże. Kaniu- prosimy o głosy na ten plecak Konkurs Bambino
A my dziś cały dzień spędziliśmy u moich rodziców. Własnie wylądowaliśmy w domu.
Kroma ogromne gratulacje, dla Ciebie i całej rodzinki :-) Wracaj szybko do formy, u zdrówka dla synka, niech rośnie zdrowo !!! Jak się czujesz? Jak dzieciaczki zareagowały? Czekam na zdjęcie.
Kroma, serdeczne gratulacje!!! Niech Ci się zdrowo chowa.
Dziewczynki, ja nie piszę na ogólnodostępnym, bo moje życie stało się tak popaprane, że nie mogę sobie pozwolić na pozostawianie jakichkolwiek śladów o tym, co się u mnie dzieje.
Ale Was wszystkie cieplutko pozdrawiam :***
Witam ja już wyszłam ale jestem na razie u tesciow wiec pisze.Mam laptopa zepsutego wiec poki co nie pisze na BB jak tylko go naprawia bede pisala.
A i bedzie na 99% synuś:-)
Pozdrawiam was ;* Kromagratulacje z okazji narodzin synka:-)
dzięki laski. Szybko może i poszło ale zamiast tej cesarki to wolałabym czekać do 20go lipca i urodzić naturalnie.
Witaj Efa. Szkoda że u ciebie nie ciekawie, mam nadzieję, że się wkrótce polepszy. Buźki dla twoich chłopaków.
Baśka- gratuluję chłopaka i zdrowia dla was.
Kania- foto dawałam na fb, ale jeszcze jest jedno na licówkach https://www.babyboom.pl/forum/lipie...zdjecia-lipcowych-maluszkow-66397/index6.html.
A ja się czuje jak na 3 cc dobrze, chyba najlepiej z tych wszystkich pomimo 3 operacji. Jedynie co mam wielki brzuch. Miałam małe problemy z nieczuleniem, nie chwciło i czułam jak mnie ciacha, ale szybko mi dali ogólne znieczulenie, więc nie było tak strasznie. Wybudzić mnie nie mogli z dobre 20 minut. A dzieciaki zauroczone Antkiem, ciągle go całują i pieszczą. A młody śpi i cycki je. Jak na razie odpukać nie ma kolek. Może ten się uchowa bez problemów.