ELWIRKA 25
Mamuśka
Powiem tak z maluszkiem dobrze ale jej przy porodzie grozi odma i raczej bedzie miaka transfuzje krwi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkich dietowanie odstraszyło;-)
.
. A my- tym bardziej- jej rozpaczy
. Suknia i dodatki gotowe czekały, nie było możliwości, by nie poszła . Tylko na 3 godziny- na czas zabawy, bo w południe ją zabraliśmy, by w domku odpoczęła przed popołudniową lekcją tańca.
. Najgorsze, czyli wymioty i gorączka trwały dwa dni. Potem zaczęło jej się poprawiać. Ale nie chciała nadal jeść i byla bardzo słaba. A my chyba oczekiwaliśmy "cudownego ozdrowienia " po trzech dniach. Gdy ją ważyłam przed chorobą, wazyła 18 kg. W ciągu tych dwóch dni straciła 2 kg. No, ale zaczyna odrabiać, już jest 17. I powoli zaczyna w miare normalnie jeść - to już nie dwie łyżeczki na posiłek, więc jestem dobrej myśli- bo martwiłam się, że "odzwyczai się" od jedzenia, że zrazi ją to namawianie i "wmuszanie" w nią czegokolwiek. Ale jak przedwczoraj wstała i zażądała frytek ,to stwierdziliśmy, że "będzie żyć " ;-)
.
- Maks śmieje się ze mnie, że robieniem jedzenia rekompensuję sobie to, że nie mogę sama jeść
- bo ja dalej twardo na dietce
, czyli jogurty i zupki . Zostały mi jeszcze, łącznie z dzisiejszym, 4 dni z zupą i przechodzę na puree
,czyli trzecią fazę .