reklama

Październikowe Mamy 2010

Fajnie że idziesz na usg 4d onesmile
ja nie mam kasy na to usg więc nie idę ... mam filmy za to ze zwykłego usg ale nie chciała łobuziara buźki pokazać i tak się pozakrywała rączuszkami hehehe ....
łobuziak jeden ... Cieszę się że się udało i teraz będzie dziewuszka :)

Impreza pt.: 4D istotnie do najtanszych nie nalezy, tu w UK rowniez. Ale poniewaz tak czy siak, chcielismy jeszcze zrobic malemu USG wzrostu (zalecane miedzy 28-34 tyg), to po prostu wybralismy opcje USG wzrostu 4D. Takze laczymy przyjemne z pozytecznym.

reklama
ONESMILE - jak widze zaprosoznko dotarlo albo sama dalas rade wejsc:))) a co do zamykania grupy, jesli bedzie zyczenie uczynie z tego grupe prywatna zeby nas nie czytal nikt nie powolany:))) a grupami pazdziernikowymi to tez jest ich kilka i wszystkie dzialaja i fajnie jest:))))))))))))

ja wlasnei wstalam po drzemce i wsuwam cos jakby markizy czekoladowe i popijam bardzo pozywnym napojem dla ciezarnych COLA!!! kurczaki pieczone, nie wiem co mi jest ale w ciazy pije duuuzo tego wynalazku.... najlepsze jest to ze usnelam mezusiowi na kolanach i jak chcial sie przeinaczyc bo bylo mu nei wygodnie to podobno po spiacemu zrobilam mu jazde na caly dom:))) nie pamietam tego wyczynu:)))) biedaczek 1.5h siedzial w jednej pozycji az zonusia sie raczy wyspac.... jakby to byl moj eks to pewnie bym lezala juz na podlodze ...

własnie wrociłam od gina powiedzial mi ze musze zwolnic te moje bole sa od tego ze za szybki tryb zycia prowadze wiecej spoczynku... dzidzia ma sie dobrze ale wagowo jest 2 tygodnie do przodu zobaczymy potem:):) powiedział ze niezła kluska z niego :):): potem było troszke śmiechu bo mały kopnął w ten aparat co usg robi i lekarz na to ze niezły rozrabiaka a ja mu na to ze to pewnie za ta kluske:):):

ja mialam podobna sytuacje , polozna chciala posluchac serducha malej to ta dowalila kopniaka tak mocno ze aparat upuscila na podloge a mnie w pol zgielo:)) ucieszyla sie ze dzidzia sie spoufala z poloznymi (bo byla tez druga praktykatnka z nia) :))) lobuziaki nam rosna jak talala:)

Gratuluję udanych wizyt :)

A co do coli, to ja też ją dosłownie pochłaniam DZIULKA. Chociaż najczęściej Pepsi. I wszystko inne, co mocno gazowane i oczywiście bez %. No ale nie za zdrowe ;)

Ja nie miałam USG 4D, też z powodów finansowych i w sumie nie żałuję aż tak bardzo. Teraz już i tak został mi tylko jakiś miesiąc i zobaczę Olka na żywo :)

co do coli to ja po coli nie zasnę przez 3 dni chyba poza tym będę miała jakąś delirkę ;pp
Nie wiem ale zero cofeiny .. nie mogę ... :( Chociaż czasem zaryzykuję bo uwielbiałam colę ;) no i potem żałuję .....

reklama
Gratuluję udanych wizyt :)

A co do coli, to ja też ją dosłownie pochłaniam DZIULKA. Chociaż najczęściej Pepsi. I wszystko inne, co mocno gazowane i oczywiście bez %. No ale nie za zdrowe ;)

Ja nie miałam USG 4D, też z powodów finansowych i w sumie nie żałuję aż tak bardzo. Teraz już i tak został mi tylko jakiś miesiąc i zobaczę Olka na żywo :)

Ja też nie robiłam USG 3D i też z oszczędności i muszę powiedzieć, że im bliżej porodu tym bardziej się cieszę z tego powodu... cieszę się, że po raz pierwszy zobaczę moje słonko na żywo jak już w moich ramionach będzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry