reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ida ja bym twoje jelita wzięła z pocałowaniem ręki! Jeszcze bym zapłaciła J
Uska poradzisz sobie ze wszystkim, ja już dawno doszłam do wniosku, że im więcej mam na głowie tym lepiej zorganizowana jestem i paradoksalnie potrafie lepiej czas zagospodarować. Teraz np. na L4 tyle czasu a nawet nie wiem na czym dzień mi mija i są rzeczy które już wiszą nade mną i wiszą, jak prasowanie, sprzątanie w garderobie itd i jakoś zabrać się za to nie mogę.

Ja mam dzisiaj dzień lenia, nic mi sie nie chce, więc obiad z zamrażalnika, odkurzy M jak wróci z pracy tylko mam 2 garnki do umycia i zbieram sie już do tego jakby to nie wiem co było, że tez mi do zmywarki nie wejdą...

dzięki, kochane, za kciukasy:-) ja już spowrotem w domciu. szczegóły na odp wątku oczywiscie zaraz wklepię:-)
a, spotkałam też dziewczynę, która rodziła niedawno i ... twierdzi, że to był pierwszy i ostatni raz:szok: ojoj...:szok:
lolisza, PŁAĆ!!!!!!!!!!!!! albo nie, za darmo Ci oddam:-D:-D:-D

słuchajcie, a po co nam tak w ogóle ten zamknięty temat na "po rozpakowaniu"??? w sensie, że opisy z porodówek czy co??? bo na innych "miesiacach" jest normalnie dodatkowy wątek po prostu... ja bym nie chciała, zeby te opisy były w pozamykanych, ja chcę wiedzieć czego się (nie)spodziewac:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Anetka- lekarz powinien nie tylko po rdzaju bolu, ale co tam na usg, czy w szyjce wyczuc czy wsio okej,a teraz to bedzie nas coraz wiecej dziwniejszych rzeczy bolec

A z wolnym czasem to tak jest, ze im go wiecej tym mniej, ja tez dopiero skonczylam prasowac, a jakbym miala dziecia to juz by sie obiad gotowal i mialabym na okdurzenie prasowanie umycie podlog naczyn obiad jakas godzine, a tu siedze nad tym od 11 i zaraz do lekarza mam isc wiec...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry