reklama

Październikowe Mamy 2010

sparrow to ty sie laska z powolaniem minelas chyba.... na twoim miejscu robilabym takie cudenka i sprzedawala za gruby szmal:))) a ja nei jestem leniuszek, tylko lubie pisanine na kompie i ogolnie i tak jakos mi fajnie czas mija. odpoczywam po ciezkich 4 latach harowy na stanowisku z duza odpowiedzialnoscia i powiedzialam sobie ze zasluguje na odpoczynek i odstresowanie sie. przez glupia robote bylam na najlepszej dordze do nadcisnienia i w pore moja gin mnie zhaltowala na chorobowe 31 maja. od tej pory cisnienie jak w zegareczku a ja spokojna.

reklama
u mnie to samo mama pieknie szyje na masznie, wyszywa obrazy a ja nawet guzika ładnie nie przyszyje ani maszyny nie włacze ;-). Sprzatac tez nie lubie ale jak sie juz zabieram to sprzatam 3 dni i zawsze obicuje idkładac na miejsce i robic wszystko na bierzaco. Mija mi po paru dniach.
A tak na margnesie to wy nie siedzcie na kompie bo bez obrazy wraz dzidzia wazycie wiecej i szkoda aby komputer sie załamał. Zdecydowanie lepiej siedziec koło niego hihihihi

Oj co do pepsi - to ja tez musze sie napić codziennie! Normalnie to owszem wypije ale nie ,że od razu muszę, a teraz jak jestem w ciązy to poprostu muszę bo mam taka chcicę.
jednak jest cos czego teraz nie piję , ale strasznie mam na to ochotę (cos jak Ty masz z papierosami Ladygab) to ochota na redbulla. Oj jak ja bym sie napiła :-)

nie kus kobieto nie kus energetykiem...bo uwielbiam!! ja to w ogole piwo faja w zeby i w ciemniej kanjpie do rana, a nad ranem energrtyk na obiad mrozonka i jestem cala happy- jak to mowili na mnie ze z proszku jestem, bo tylko takie rzeczy jadalam, aaaa ja chce cofnac czas, na studia i jeszcze bardziej sie wybawic

noo to się tak mówi przeleciało .. wiesz ..
zależy jakie winko .. pewnie przeciez takie słabe to nie zaszkodzi ale po co ma zasmakowac od maleńkości :))

Z zosia jak bylam w ciazy, to mnie do wina tak ciagnelo, ze ze 2-3 razy pod koniec wypilam troszke

jak ja sie ciesze ze nie lubie piwa, wina ogolnie alkohol od wielkiego dzwonu bo porostu nie lubie, palic tez nie pale, kawy nie lubie Za to kocham mocna czarna herbate, cole i pepsi. Jednak od wizyty w szpitalu tydzien temu odstawiłam cole i przeszłam na herbatki owocowe i ziołowe. Zaczełam jesc magnez i dzis poraz pierwszy widze rezeltaty: mniej puchne, nogi mnie dzis nie bola ale specjalnie w domu nie mam gdzie chodzic, nie jestem senna i ogolnie jakos lepiej sie dzis czuje.

super ze zmiana diety pomogla i sie lepiej czujesz

:rofl:Ida Sierpniowa to żaden talent tylko nuuuda :p
Poza tym to nic specjalnego potem zrobię fotkę sweterka który wydziergałam ino musze go z torby wydostać bo już spakowałam :)
i dziękuję :)

jak ja bym na paszcze z nudow padala, to bym igly z nitka do reki nie wziela, mam na nia alergie!! nawet dziecku dziury nie zaszyje w ulubionych portkach, wrog publiczny numer jeden:)

ogolnie wiele mam skarzy sie ze po mleku dziecku krostki wychodza. ja sie wtedy załamie bo ja kefiry, jogurty zwłaszcza pitne i biały ser ze smietana oraz tyoy almette to ja nałogowo.

reklama
Odtransportowałam syna do mamy do Berlina i wracałam z Kostrzyna do Gorzowa(40 km) autobusem-normalnie masakra:szok:. Mniej się zmęczyłam po sprzątaniu w domu:tak:. Teraz sobie odpoczywam, mąż po tygodniu pracy zadzwonił do mnie, czy może iść z kolegami na piwo. Puściłam biedaczka, bo nie pamniętam, kiedy był się "odstresować"

ogolnie wiele mam skarzy sie ze po mleku dziecku krostki wychodza. ja sie wtedy załamie bo ja kefiry, jogurty zwłaszcza pitne i biały ser ze smietana oraz tyoy almette to ja nałogowo.

Dobrze jest najpierw sprawdzić,czy dziecię nie ma skłonności do skazy białkowej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry