reklama

Październikowe Mamy 2010

malutka, cieszę się, że już w domku i że przestalo boleć :)
pszczylaszczka, masz rację, żyjemy na szczęście w czasach, kiedy szybko mozna zareagować, jak coś się takiego niebezpiecznego przydarzy

reklama
fotelik do przewiezienia.
no i glowka jeszcze na gorze. Polozna mowi zeby na czworaka stac , wtedy ma wiecej luzu, co skomentowalismy,ze musze podloge myc scierka :)).
widzialam 2 dni temu w IKEA ludzi z dzieckiem, ale takim maltkim, czerwonym, skurczonym, jakby prosto ze szpitala go tam zawiezli. Ja bym sie bala o zarazki...
2 historia- dowiedzilam sie ze moja kolezanka, ma swoja firme, wrocila do pracy 3 tyg po porodzie. masakra

reklama
znacie jakiś tani sklep internetowy z koszulami do porodu karmienia wogole z koszulami bo nic nie moge znaleźć...a u mnie wszystko takie drogie

ja znalazlam ale to francuskie stronki wiec chyba klapa?? ja dopadlam jedna koszule nocna rozpinana prawie do pepka i kupuje sobie pizame rozpinana od gory bo ogolnie koszul nie lubie i nei wiem jak przezyje ten szpital. ja musze miec gacie od pizamy i gore. a jak nie to kup zwykla koszule nocna i jak ktos umie szyc u ciebie to niech ci rozetnie z przodu prawie do pepka i wszyje guziczki. tez tak mozna. typowo ciazowe pizamy i koszule to ceny sa okropne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry