reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
musze pochodzic jeszcze moze znajde bo masakra a mam do was jeszcze jedno pytanie dziewczynki jak to jest z tymi pampersami bo juz zgłupiałam jakie mam kupic na pocztek??? bo na jednych pisze new born na innych active baby i nie wiem jakie to maja byc...i czy 1 nie beda za male bo np 1 sa od 2-5 kg a 2 są od 3-6kg wiec w sumie sie nakladaja

Active baby jest dla dzieci aktywnych, raczkujących, chodzących. New born są dla naszych maluchów. a to czy 2-5 czy 3-6 kupisz to już niewielka różnica. Robią te 2-5 dla wcześniaków, bądź tych z małą wagą urodzeniową. Ja osobiści kupuję te 3-6.

musze pochodzic jeszcze moze znajde bo masakra a mam do was jeszcze jedno pytanie dziewczynki jak to jest z tymi pampersami bo juz zgłupiałam jakie mam kupic na pocztek??? bo na jednych pisze new born na innych active baby i nie wiem jakie to maja byc...i czy 1 nie beda za male bo np 1 sa od 2-5 kg a 2 są od 3-6kg wiec w sumie sie nakladaja

ja kupilam w sumie dwie paczki, kupilam 1 czyli od 2-5 kilo, jak sie okaze ze male to mam tez pampki od 4-9 w razie cos. mysle ze na poczatek te 1 stykna.a potem zobacze co bedzie najlepsze i jak zobacze ze pampki sa zle to przynajmniej spokojnie kupie inna marke. boje sie kupic od razu np 5 paczek zeby potem w razie cos wywalac kase do ksoza jak by nie zdaly egzaminu. tego towaru w sklepie nie braknie:)

Ostatnia edycja:
Active baby jest dla dzieci aktywnych, raczkujących, chodzących. New born są dla naszych maluchów. a to czy 2-5 czy 3-6 kupisz to już niewielka różnica. Robią te 2-5 dla wcześniaków, bądź tych z małą wagą urodzeniową. Ja osobiści kupuję te 3-6.
czyli 1 moge sobie darowac i odrazu od 2 zacząć bo tak jest np w przypadku pampersa. pytam bo widzialam dzisiaj 1 pampersa i mialy napisane new born 2-5 kg a obok lezaly 2 tez pampersa i mialy napisane active baby 3-6 kg i co beda dobre??(bo przeciez noworodek nie jest odrazu aktywny) czy mam szukac 2 z napisem new born jesli takie wogole sa
bo wg lekarza moj maluszek osiagnie wage na pewno nie mniejsza niz 3,5 kg przy porodzie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry