reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam się z rana.Dzisiejszą noc miałam wyjątkowo spokojną. Spałam tak twardo(tylko 1 raz siku),że nie usłyszałam jak dzwoni budzik. Na szczęście obudziłam się pół godziny później, więc mój mąż nie spóźnił się do pracy;-).
Alicjo z Krainy Czarów mam nadzieję,że jeszcze trochę pospałaś:happy2:.
Dawidowe dobrze,że ból głowy mija. :-)

Co do nr kontaktowych, to już sobie zapisałam do telefonu:tak:

reklama
witam z ranka:) stal sie cud i w nocy temperaturka zjechala do 18 stopni ufff i w koncu przespalam calutka nocke bez oblewania potem:))) teraz kawkuje i na 10.30 do poloznej. ciekawe ile utylam:pppp az sie boje stawac na wage im blizej konca.... dzisiaj w nocy chrzanilo mi sie w glowie jak pijanemu zajaczkowi przez ta wczorajsza szkole rodzenia....snilo mi sie na porodowce leze podpieta pod jakies czujniki itp.... laaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! help!!!!!!!!!! czy ktos nie moze urodzic za mnie???? solidnie zaplace:ppppp

hejka laseczki
witam z rana, u nas wyjatkowo swieci slonce, wiec jest dobrze.
Co do ksiazki JEZYK NIEMOWLAT ..........to moja biblia. Bardzo zaluje ze nie wpadla w moje rece kiedy bylam w ciazy z Jackiem. Polecam goraco ta ksiazke.

wlasnie, ktoras z was pisala, ze ma te ksiazke w pdfie. niestety nie pamietam ktora :sorry2:. czy moglabym prosic o podeslanie na maila. szukalam w ksiegarniach ale w tych pobliskich nie znalazlam, pewnie w jakis wiekszych by byla, bo nie wierze, ze nie ma ang wydania :-(

Dawidowe trzymaj sie.
Monimoni - kciuki zacisniete

Mam pytanko. Czy każda wpisała swój numer kontaktowy i zapisala sobie od kogos innego.... zeby w razie czego poinformowac ,ze sie zaczęło?! Tak sprawdziłam listę na wątku : "chłopczyk czy dziewczynka" i jest nas tam duzo wiecej niz w danych kontaktowych.
ja podalam tel kilku "wyspowym" forumowiczkom na privi, bo jakos wpisywanie go w necie nie uwazam za bezpieczne. swirow wokolo niestety nie brakuje:rofl2:, grupa niby zamknieta, ale nie trzeba wiele warunkow spelniac, zeby sie do niej dostac.

reklama
Ja tez witam sie w ten piekny poranek.
Dzis noc minęła mi nawet nieźle ;-) spałam - czyli najwazniejsze.
monimoni czekamy na relacje po wizycie
dawidowe dobrze ,ze dali Ci cos na ten ból. A jak noc mineła?
kahaa oczywiście ja nikomu nic nie narzucam w zwiazku z tymi telefonami , to bylo w formie przypomnienia no i troski o forumową rodzinkę. Wiem ,ze bede myslami przy tych ,które juz dadzą znac ,ze sie zaczęło.

Dzisiaj znów bezchmurne niebo - ale wieje tak przyjemnie. Trzeba gdzies si e wybrac ;-) a na razie póki co .... ide zrobić jakieś śniadanko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry